18 Март, 2018 13:43 14 660 7

Погрешно изпратена на чужд мъж снимка спаси семейството му

  • снимка-
  • грешка-
  • семейство-
  • тони ууд-
  • болно-
  • дете-
  • левкемия-
  • дарения

Благодарение на отговора му, хората разбрали за тежко болния му син и събрали пари за лечението

Когато тийнейджърката Сидни си направила снимка в пробната, за да поиска съвет от приятелка коя от роклите й седи най-добре, изобщо не подозирала, че благодарение на малката й грешка, ще помогне на едно семейство да събере 33 000 долара за лечение на едно от децата си.

Тя си търсела красива, вечерна рокля и влязла в луксозен магазин, където да избере най-подходящия тоалет, но без да иска, изпратила фотографията до непознат мъж, пише Indipendent. Това, което последвало, направо я оставило без дъх.

Тони Ууд, баща на 6 деца от щата Тенеси, й изпратил хумористичен отговор:

„Вярвам, че това съобщение е било за някой друг. Съпругата ми не е вкъщи, затова не мога да я попитам за мнение относно роклята ви, но аз и децата ми смятаме, че изглеждате невероятно в тази рокля. Със сигурност трябва да си я купите.“

И за да е по-убедителен, мъжът изпратил към коментара си и снимка на своите деца със вдигнат палец като доказателство, че одобряват избора на роклята.


Приятелката на Сидни Манди Милър била толкова впечатлена от историята, че решила да я публикува в социалните мрежи. И за часове постът ѝ бил споделен от хиляди хора в Twitter.

Снимката достигнала до познати на Тони и те забелязали, че на нея липсва най-малкият син – 4-годишният Кайзлер. Оказало се, че той лежи в болница, където се лекува от левкемия. На свой ред познатите на Тони описали тази история и тя трогнала хиляди. Хората започнали да изпращат пари за лечението на момченцето.

Семейство Ууд се опитвали да съберат пари за лечението на Кайзлер от декември 2015 г. чрез сайта GoFundMe, и когато, след забавната случка с погрешно изпратената снимка, страницата за набиране на средства за болното момче била публикувана в Twitter, изведнъж заваляли дарения от непознати.

Родителите първоначално се надявали да наберат 10,000 долара, но сега те възлизат на над 33,000, благодарение на дарения от повече от 1200 души.

Щастливият баща след това споделил в социалната мрежа снимка на Кайзлер с вдигнат нагоре палец.

"Това е по-голяма благословия, отколкото някой би могъл да си представи", споделя Тони


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gogo

    74 0 Отговор
    Уникално.
  • 2 Минувач

    83 0 Отговор
    Чудеса се случват се непрекъснато под всякакви необичайни форми! Прекрасна история!
  • 3 Някой

    82 1 Отговор
    Ако това е истина,пожелавам здраве и късмет на цялото семейство и на болното дете!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 незнайко

    19 2 Отговор
    Само в САЩ може да има жестоки убийства и такава новина за благотворителност. Хората там се лутат и не знаят в кой свят живеят !!! За едно семейство там 30 долара са нищо в сравнение със заплата от 3000 долара на единия член от семейството !!!
  • 6 волен сидеров

    27 2 Отговор
    нищо случайно няма
    Господ си знае работата
  • 7 пипи дългото чорапче

    19 1 Отговор
    Господ си знае работата!Искам да ви разкажа нещо и аз:Около Нова година ме притиснат врата на трамвай.Отидох в Пирогов и разбраха че имам голям калцином. Добреди че беше трамвая да разбера