21 Март, 2018 15:47 3 216 6

Лео за Жана: Покрай Евровизия почна пак да пие

  • жана бергендорф-
  • лео-
  • жана-
  • евровизия-
  • проблем-
  • алкохол-
  • наркотици

Бившият на Жана Бергендорф твърди, че тя заплашвала него и семейството му

Танцьорът от мъжката формация „Максимус” - Лео, проговори за бурната си връзка с Жана Бергендорф.
В интервю за Love Style Лео за първи път разкрива, че е искал ограничителна заповед и каква е била причината за това.

„Тя мен ме е заплашвала хиляди пъти, но когато започна да заплашва и моето семейство, това ми дойде в повече", признава танцьорът. „Майка ми искаше да се махне от апартамента ни, защото телефонът звънеше постоянно. Сестра ми отиде да живее при приятеля си. И аз просто реших да сложа край на този психически тормоз. След като Жана разбра, че моите намерения да прекратим нашите отношения са сериозни, тя стана по-агресивна", допълва Лео.

Той разказва още, че се е случвало Бергендорф да чака по цяла нощ пред дома му и дори да спи в колата си, надявайки се да го види, да падне на колене и да го умолява отново да са заедно.
"Ние няколко пъти се разделяхме. Постоянно се карахме. Аз ѝ забранявах да ходи по заведения, да пие и да се друса, но тя правеше скандали и си излизаше. На мен ми се искаше да бъдем като нормално семейство - да се приберем вкъщи, да си сготвим, да си гледаме някой филм, а не всяка вечер да сме по клубове", разказва за бурните отношения Лео.

"Слагам си ръка на сърцето и казвам, че никога не съм ѝ посягал. Ето, дори сега, след като бяхме разделени за 6 месеца, малко преди съдебното дело пак направихме опит да се съберем. Мислех, че тя се е променила. А и наистина ми изглеждаше различна. Говореше ми, че е видяла грешките си, разбрала е какво е загубила след раздялата ни. В момента, в който ѝ се обадиха да участва в "Евровизия", тя пак стана същата. Започна да пие, да се друса. Превърна се в същия изрод, който беше преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие", разказва още по-пресни спомени танцьорът.

Лео споделя, че е имал сериозни планове за връзката им, искал е да имат дете. "Представях си как я нося на ръце. Вярвах, че можех да я направя най-великата жена, а тя мен – най-великият мъж. Но не се случи”, допълва с разочарование танцьорът.

Той споделя, че не е отишъл на делото, което е завел срещу певицата, тъй като му е станало жал за нея. Той завърши историята си с това, че тя продължава да му звъни и дори твърди, че е бременна от него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо Силек

    11 3 Отговор
    Пропадняци и наркомани....
  • 2 мдаа

    13 3 Отговор
    Отървал се е от тази утайка, да почерпи !
    А Истанбулска конвенция за мъже, кога ???
  • 3 Иванов

    10 2 Отговор
    Спасил се е!
  • 4 жан

    4 2 Отговор
    жана генгендорф или
    жана бенгендорф
    как е по правилно?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Курти

    3 1 Отговор
    Наркоманска работа