Last news in Fakti

27 Март, 2018 00:30 21 384 16

7 трика, които да вземете от порното

  • трик-
  • секс-
  • порно-
  • бельо-
  • чаршафи-
  • играчки

Използвайте опита на порно актьорите, за да разнообразите секса с партньора си

7 трика, които да вземете от порното - 1
Снимка: Shutterstock

Гледането на порно клипове, освен да бъде приятно, може да бъде и полезно занимание, което да ви помогне да разнообразите и подобрите сексуалния си живот с партньора. Ето какво може да научите и да използвате в отношенията си:

1. Секс не само в леглото

Да правите секс изключително и само в спалнята е скучно и бързо омръзва. Пробвайте да внесете разнообразие в отношенията си и намерете ново място за интимни забавления, съветва woman.bg. Може да е на килима, на стълбите, на масата и на други безопасни места в жилището ви. Най-важното е да ви бъде удобно и интересно.

2. Красиви чаршафи

Сигурно не сте виждали филм, в който актьорите да правят секс на избелели чаршафи с мътни шарки? Или на твърд хлътнал диван, който е трябвало да претапицирате още преди две години. Защо тогава и вие да се примирявате с това? Психолозите твърдят, че красивите чаршафи могат да направят чудеса и да настроят човек романтично. Ако искате да изпитате приятен хлад и допълнителен възбуждащ ефект, наблегнете на сатена, само че се постарайте цветът му да контрастира с цвета на кожата ви. Тоест колкото е по-мургава кожата ви, толкова по-нежни оттенъци трябва да изберете.

3. Секси бельо и дамски чорапи

Може в ежедневието си да не ходите облечени така, но има моменти, в които е добре да зарадвате любимия със секси бельо, игрив корсет, максимално открит сутиен, жартиери и дамски чорапи. Цветът е по ваш избор, но най-добър ефект ще имат тъмните оттенъци. И се погрижете тялото ви да е подготвено за тази “изложба” - обезкосмете нужните зони, овлажнете кожата, направете си маникюр и педикюр.

4. На светло

Не забравяйте, че мъжете обичат с очите. Оставете в спалнята приглушена светлина и позволете на любимия си да се наслади на красотата ви. Повярвайте ни, това възбужда не по-малко (или дори повече) от еротичните филми и списания.

5. Секс-играчки

Скуката и еднообразието не бива да стават част от връзката ви. Не се срамувайте периодично да посещавате с партньора специализирани магазини, в които да закупите лубриканти по ваш вкус и разнообразни играчки, които да направят интимните ви забави по-приятни и вълнуващи.

6. Озвучете емоцията

По време на акта можете (и дори трябва) да издавате възбуждащи звуци, които да подсказват на партньора ви какво ви харесва или не в целия процес. Недейте да мълчите като риба, иначе партньорът ще се усъмни дали наистина ви доставя удоволствие. Погрижете се актът да бъде продуктивен и приятен и за двамата.

7. Наслаждавайте се един на друг

Няма нищо лошо в това да се харесваме и да се гледаме с удоволствие. Наслаждавайте се на тялото си и на сексапила на партньора си. Повтаряме - мъжете обичат с очите, така че ако искате да подлудите любимия си, пробвайте да правите секс пред огледало. Повярвайте ни, той ще оцени този опит.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо МъдрЮ

    75 2 Отговор
    Сети се дядя ви за ония виц:
    "Семейна двойка гледа порно филм. След една от сцените мъжа пита:
    - Интересно, а защо ти никога не правиш, като нея?
    - Ти в ред ли си ве? Знаеш ли, колко получава за това тя?!!"

    Коментиран от #6

  • 2 ....

    103 2 Отговор
    "Жените вярват, че ще намерят принца, като от приказките. А мъжете, че ще намерят жена, като от порно филмите."
  • 3 Диди

    31 8 Отговор
    Защо трябва да се копира сексът от гледано видео.Всеки си има фантазия и желания какъв да бъде сексът за да остане задоволен.
  • 4 Иванов

    48 6 Отговор
    Не се залатайте много много по секса, защото той се превръща в проклятие, когато човек започне да прекалява. По- скоро гледайте да имате чавешки отношения и най- важното връзката ви да не остане ялова, базирана само на удоволствията, защото не затова е даден животът на човека... Лощото е, че този акъл ще ви дойде тогава, когато вече няма да ви върши никаква работа.
  • 5 Къртев

    23 5 Отговор
    Значи българско порно да не се гледа, особено с бачи Кико. Иначе имах една мацка, винаги ми правеше изненади с бельото. Ама накрая ми предложи доста странна изненада и аз отказах и тя се разсърди и не се видяхме повече. Така, че с перверзните момета трабва да се внимава!

    Коментиран от #15

  • 6 FUCK OFF

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо МъдрЮ":

    ДОКОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО ПОРНОАКТРИСИТЕ ПОЛУЧАВАТ 800 $ НА ЧАС
  • 7 пак ли

    18 1 Отговор
    Пак ли си на сухо останала Няма ли по важни теми!!!
  • 8 Радо

    19 4 Отговор
    Секс на стълбите не е хич безопасно място според мен, даже е мега-опасно, вероятността от фрактури е много голяма!!!!!!
  • 9 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    32 6 Отговор
    И НАЙ-ВЕЧЕ 69-КА....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО....

    НЯМА НИЩО ПО ГОТИНО ОТ ТОВА ДА СИ ВКАРАШ ЕЗИКА ДЪЛБОКО В СЛАДКО,ЕПИЛИРАНО ,СВЕЖО И ЧИСТО ПУСИ.....ММММММ
  • 10 SAAB

    19 2 Отговор
    Смяна на " актрисата " e решението.......абонаментът обаче НЕ е препоръчителен ! :)

    Коментиран от #12

  • 11 ВЕЛИКДЕН МАНАСТИР

    9 6 Отговор
    Преди години бяхме за Велик ден на Троянския манастир и спахме в някакво вилно селище наблизо.Като се прибрахме от кръчмите по нощите пуснах за малко ТВ,та от 10-15 канала половината бяха порно,и то само анално навсякъде,явно по случай празника местните оператори се бяха подготвяли специално проявявайки изтънчен провинциален вкус!
  • 12 SAAB

    16 2 Отговор

    До коментар #10 от "SAAB":

    Да допълня ......гледането на порно е : като да си бръкнал в мед ...а да ближеш буркана !
  • 13 qqqqqq

    15 0 Отговор
    Абе пробвам аз, ама много се опъва. Боляло било, повдигало и се, ама то да не било меча хралупа и т.н.
  • 14 Тодор

    4 1 Отговор
    Ако знае порното,колко може да вземе от мене!!!
  • 15 БИБА

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Къртев":

    Да не те е изненадала с някой дилдо размер XXL прикрепено към кожен колан пояс
  • 16 Кобрата

    5 3 Отговор
    Пускайте си яко сръбско и давайте газ