27 Март, 2018 11:34 4 630 26

Александър Сано с ВИДЕО послание към човека, изкривил чистачката му

  • александър сано-
  • видео-
  • паркиране-
  • паркинг-
  • кола-
  • автомобили

Актьорът завари колата си с изкривени чистачки. Сподели, че е намирал и пирони под гумите

Актьорът Александър Сано се обърна с гневно видео към недоброжелател, който умишлено е изкривил чистачката на автомобила му.

Сано обяснява как всеки път търси място за паркиране ужасно дълго време, след като е бил на представление, поради липсата на места и затова е принуден да спира на част от тротоара. Според него човекът, който е изкривил чистачките му, е същият, който забива пирони по гумите на колата му.

"Аз това ще го преживея, но и ти твоята тъпотия дали ще я преживееш, не знам... А ти следващият път помисли - защото да си долнопробник или нормален човек е въпрос на лично решение", продължава тирадата си актьорът.

"И един послеслов да ти кажа: Аз полагам огромни усилия да бъда нормален човек в тази държава. Не гарантирам, че ако случайно те видя да ми кривиш чистачката, няма да те изкривя по-зле и от нея", завършва посланието си Александър със звучното "Тъпанар!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    39 10 Отговор
    Що е спирал на тротоара? Не го оправдавам!

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    25 7 Отговор
    Купи си гараж.
  • 3 Дедо Йоцо

    40 10 Отговор
    Александър Сано е роден в Асеновград на 2 май 1977 г. Националност: смесена – наполовина българин (по майчина линия), четвърт арменец и четвърт французо-италианец (по бащина линия). Има двама братя. На седем годишна възраст семейството му се мести в родния град на баща му – Русе. ......И накрая в София на тротоара та да се чудиш откъде да минеш !!!! Голямо село стана София с такива ревли като този джендър!Орева орталъка заради една чистачка!!!Шемет!
  • 4 Оху Боху

    32 12 Отговор
    Качват ли се по тротоарите, сами са си виновни. Някоя баба или жена с бебешка количка заради подобно паркирала кола ще слезе на пътното платно и ще бъде сгазена. Пукайте им гумите и им драскайте боята на такива, защото на тях ни им пука за вас и подлагат живота и здравето ви на риск.
  • 5 123

    27 5 Отговор

    До коментар #1 от "Митко":

    Щото е по лесно. Много е лесно да се оправдаеш с някой друг( общината трафика и т-н). Ако бяхме в нормална държава щеше да отнесе солена глоба ( по скъпа от новата чистачка ) , но нямаше да посмее да се обади дори. Браво на човека взел работата на общината и глобил безумника.
  • 6 Па я паркирВам дет моа

    36 5 Отговор
    Нямаш НИКАКВО оправдание да спирап на тротоара. Няма значение в София ли си или някъде другаде. Аз като шофьор във Варна, срещам трудности с паркирането ежедневно. Решения има няколко.
    1. Паркираш малко по-далече от мястото, към което си тръгнал. Оправдания като "ама аз закъснявам" - няма. Ако не можеш да си преценяваш времето - това е твой проблем.
    2. Градския транспорт в големите градове е сравнително редовен и не мислиш за паркиране (ама пък висиш по спирки и т.н.)
    3. За кратки разстояния - може и пеша.

    Като цяло има хора колкото щеш като този господин, които паркират където видят, но това не е в полза на никого. Хем могат да ти изкривят чистачките/надраскат колата/спаднат гумите и никак няма да ти е приятно, хем пешеходците се чудят къде да вървят (особено майките с колички)...ама селянията по хората ходи...

    Хубав ден на всички от мен!
  • 7 Пешеход

    24 7 Отговор
    Браво на Кривата чистачка! Пич, следващият път му счупи огледалото, после фара и т.н., докато наглия дебил схване, че живее в Европа.бг. Тоя Сано изглежда тъп, но не знаех, че е и долен простак. Ако не знае, има платени паркинги, гаражи под наем, таксита и градски транспорт.
  • 8 Тротоар

    20 6 Отговор
    Паркира неправилно, съзнателно и егоистично. Някой го е ощетил по същия начин, по които и той е ощетил пешеходците и за това му е тъпо. Крадеца много го боли когато му откраднат нещо. Стъпи в германия с двете гуми на тротоара и получаваш след минута кртичка
  • 9 кукуруку

    13 14 Отговор
    Няма да оправдавам Сано-то. Само ще задам един-два въпроса.
    В един блок, 10 етажен, има най-малко по 3 апартамента на етаж. Това са 30 апартамента. Ако на всеки апартамент се пада по една кола. Това е = на 30 коли на блок. Средностатистически. Ама има и такива с по 5 апартамента на етаж. Тук стават 50 коли. Да, ама има случаи, в които на един апартамент има 2 коли. Да кажем, стават 40/60 коли. И това е само за един блок. Един вход. Ами ако входовете са минимум 5. Стават 200/300 автомобила.
    Къде, аджаба, да паркират тези коли?!
    Хубаво, имало градски транспорт и т.н. Ама зимата става направо ужас. Да тръгнеш по-рано - хубаво. Ама като закъсняват понякога с половин час автобусите, какво правим? За таксита ще ни излезе солено.
    Трябва да се задължат строителните фирми като им дават разрешително да има паркоместа! Трябва да си предвидят тези неща! Иначе, виждаме, че не става номера.
    Пречат ви колите по тротоарите. Ама и на пътя ви пречат. Навсякъде ви пречат. Ама и вие, тия злобарите, карате коли, нали?!
    Вие къде паркирате?

    Коментиран от #10, #11, #12, #13

  • 10 Анонимен

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "кукуруку":

    Решението е нормалните хора да напуснат гетото софия.
  • 11 Па я паркирВам дет моа

    17 2 Отговор

    До коментар #9 от "кукуруку":

    Съгласен съм, че е трудно да се паркира. Ще ти дам пример какво правя аз при паркирането. Аз имам същия проблем пред блока. Редовно няма нито едно място за паркиране като се прибирам от работа. Решение - паркирам другаде и вървя малко. Не е приятно и ако вали се измокряш, ама е по-добре отколкото да спра като неандерталец и да преча на всичко живо.

    Като ходя на работа, пред офис сградата, в която работя, НИКОГА няма празни места. Решение - паркирам на около 2-3 минути пеша от там пред един блок (там има места, защото хората са на работа по това време, пък аз им освобождавам мястото като си тръгвам).
  • 12 Иван

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "кукуруку":

    кукуруку, никнеймът ти казва всичко!
  • 13 Зорлем

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "кукуруку":

    Първо, никой не те кара да живееш в блок с 20-30-50 апартамента с по незнам-си-колко автомобила.

    Второ, откога правото и мястото за паркиране са жизнено важни и неприкосновени за всеки, който живее или работи някъде?

    И трето, във връзка с второто по-горе, аз мисля да си купя лодка, така че, а кажи ми къде ще си я "паркирам" пред блока? Мисля, че след като си плащам данъците общината е длъжна да ми прекара плавателен канал и да ми направи кей.

    P.S. Също така, общината да има предвид, че събирам пари и за хеликоптер, така че само да посмее да не ми направи площадка за кацане!

    Коментиран от #16

  • 14 Гоуст

    9 2 Отговор
    В младост 2 има блок с 20 етажа х 8 апартамента на етаж, това прави 160 апартамента. Познавам и хора с по 2 коли от апартамент... а на всичкото отгоре са 3 такива блока един до друг. Не ви питам къде да паркират, а просто си го представете...а да и няма подземен паркинг
  • 15 коко

    7 2 Отговор
    Пак се написаха хиляди глупости,на кой му дреме къде ще паркира,паркираш там където има свободно място и това е.Такава ни е държавата,такива са ни шофьорите,пътищата,управляващите и всичко,няма кой на кого да се сърди.
  • 16 кукуруку

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Зорлем":

    За сведение - не живея в блок, а в къща, пред която има бол място да паркирам както си искам.
    Говоря за големите градове и по-специално - столицата. Не бих живял в такава дупка, дето е станал тоя град!

    Коментиран от #21

  • 17 я се гръмнете

    2 10 Отговор
    Ако някой така ми искриви чистачката,ще му чупим крайник,кво като е спрял на пръдливия тротоар
  • 18 Сложете колчета смотяци

    1 6 Отговор
    Напиши белешка,кво трошите утайки
  • 19 ЖИВИЯ В КРАЕН КВАРТАЛ

    6 1 Отговор
    В ПРОВИНЦЕАЛЕН ГРАД ИМАМ ДВА ГАРАЖА ЕДИН ДО ДРУГ ЗА МЕН И ДЪЩЕРЯ МИ И ПАК СЕ НАМИРА ТАКЪВ ОПРАВДАВАЩ СЕ ТЪПАНАР ДА СПИРА И ПРЕД ДВАТА ГАРАЖА ЕДНОВРЕМЕННО БЛОКИРАЙКИ ГИ.
  • 20 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    ДРУГИЯ ПЪТ НЯМА ДА СПРЕШ НА ТРОТОАРА
  • 21 Зорлем

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "кукуруку":

    Ако си истински тежкар с къща и двор изобщо няма значение колко място има отпред, отзад и отстрани! Истинските гъзари си паркираме вътре в двора. Защото големият парадокс е, че и по селата има една камара коли спящи покрай дворните дувари, ама от външната им страна!

    Пак да кажа, като имаш кола ще я мислиш къде ще си я държиш - никой не е длъжен да ти я търпи по тротоарите и градинките, само защото нямаш къде да си я завреш.
  • 22 аве "батка" нещастна

    7 2 Отговор
    Тоя смешник игра във един сериал за мутри и си повярва, че е такъв хаха !
    Нагъл Тъпанар да си купи гараж да си плати паркинг и т.н. не стига, че спира по тротоарите ми тръгнал и да се отваря ! И да не си пожелава да среща ония с чистачките, че не се знае, кой кого, ще изкриви !

    Коментиран от #24

  • 23 яяяя

    3 1 Отговор
    Къде е Фандъкова и главния архитект на София , защо се строят безразборно блокове без да има паркоместа , на семейство вече по два автомобила се падат , защо в София е пълно с гастербайтери от селата.
    Тая или тоя къде вдига чистачките да се върне на село при мама.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бай Благой

    1 0 Отговор
    Лай*о!
    МИ като паркираш на тротоара ще ти я изкривят...след като няма полиция, която да те глоби.
    Всеки Божи ден търся място за паркиране около офиса ми и не си позволявам с паркирането ми да затруднявам другите шофьори или пешеходци. Понякога паркирам на 5-10 мин от офиса ми само и само да не правя глупости!
    Сано ли си какъв си...да ти напомня, че тротоарите са за пешеходци - Тъпанар!