Last news in Fakti

27 Март, 2018 15:27 6 685 3

Шарлопова: Беше уредил всичко, сякаш знаеше (ВИДЕО)

  • стефан шарлопов-
  • почина-
  • бизнес-
  • бизнесмен-
  • бояна шарлопова-
  • интервю

Съпругата на покойния Стефан Шарлопов разказа как се справя семейството им с трагичната загуба

Съпругата на бизнесмена Стефан Шарлопов Бояна Шарлопова коментира смъртта на съпруга си и разказа как се справя семейството им както с емоционалната загуба, така и с управлението на бизнеса и проектите, които Шарлопов движеше. С г-жа Шарлопова разговаря Лора Крумова в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия.

"Гръб в гръб сме. Сплотени сме. Момчетата се опитват да заемат неговата роля, което за мен е много тъжно. Всяка вечер сядаме и говорим за него. Той се опитваше всички да ни пази. Влизайки в бизнеса, разбрах, че съм много подготвена. След като почина, се наложи да вляза в много лични негови неща. Беше си направил таблица с длъжници, всичко е описвал на ръка. Преди 2 години успя да върне всички кредити. В момента всичко е подредено, все едно си е знаел какво предстои", разказа с прискърбие вдовицата.

"Стресът е най-големият ни враг. През последните месеци той успя да се обърне към себе си, да прецени важните си неща. За жалост животът е жесток и ни го отне в момента, в който вече можеше да се наслади на постигнатото", коментира Шарлопова.

"Той показваше на момчетата как трябва да се уважават жените. В момчетата много се забелязва неговият почерк, а те са само на 7. Искам да благодаря на всичките си приятели, защото в момента не съм добра компания", обясни тя.

Бояна Шарлопова разказа също как е настъпила смъртта на съпруга ѝ и сложи край на всички спекулации по темата.

"Вечерта в неделя той не се чувстваше добре. Имаше вирус, децата бяха болни. Стефан казваше, че чувства неразположение - главоболие. Момичетата го разтриха. Беше му високо кръвното, но не чак толкова, че да се притесним. Казват, че това е сладката смърт - да умреш в съня си. Живя като победител, умря като такъв и искам да го помнят такъв. Причината за смъртта е сърдечна недостатъчност. Не се е мъчил", разказа Шарлопова.

"Сутринта се събудих, но нямах желание да ставам. Прегърнах го, усетих го студен, но - нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на училище, не исках да го виждат така, нищо не им казах", със сълзи на очи си спомни Шарлопова.

"Децата го сънуват - аз не. Усещам го."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    32 2 Отговор
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА СТЕФАН ШАРЛОПОВ!

    ДОСТА ДОСТОЕН МЪЖ - БЪЛГАРИН-РОДОЛЮБЕЦ , СПОРЕД ПРЕЦЕНКАТА ,КОЯТО СЪМ СИ НАПРАВИЛ ЗА НЕГО И ТО САМО ПО ГЛЕДАНЕ НА ИНТЕРВЮТА С НЕГО!!!

    ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЖЕНА МУ И ДЕЦАТА МУ!!!........ДОСТОЙНО НАСЛЕДСТВО Е ОСТАВИЛ ...ЦЕЛИ 5 ДЕЦА!!! ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ!
  • 2 ФЕН

    13 0 Отговор
    ЧОВЕК УМИРА.....И БОГАТ.....И БЕДЕН....

    И СИ ОТИВА,НОСЕЩ СВОЯ КРЪСТ....

    ПО-ВАЖНОТО Е ДА СИ БИЛ ПОТРЕБЕН,ПРЕДИ ДА СТАНЕШ ШЕПА ПРЪСТ...

    СВЕТЛА МУ ПАМЕТ
  • 3 Хубенов

    0 0 Отговор
    Пълни глупости, Г-н Шарлопов, е починал след като е приел виагра в хотел, в който бил с доста по-младата си любовница. Така, че не е от най-достойните, какво от това, че оставил 5 деца и няколко стотин милион. А за редакторите на статията, вземете си сложете препинателните знаци, че Ви се слива текста в статията, и се губи смисъла.