Last news in Fakti

29 Март, 2018 14:24 5 620 5

Софка напуска "Капките" след заплаха от Гринго

  • софи маринова-
  • гринго-
  • тодор давидов-
  • гадже

Гаджето на фолк фурията ѝ забранил да участва във формата

Софи Маринова напуска риалити шоуто "Като две капки вода" след като гаджето ѝ Тодор Давидов – Гринго, който в момента е в затвора, я заплашил, за да не участва, пише "Галерия".

По информация на изданието ромската перла ще си тръгне малко преди финала на предаването – точно когато се очаква гаджето ѝ да излезе на свобода. Гринго бил категорично против Софка да участва в телевизионни риалитита, където да я гледат и да се забавлява с други мъже.

32-годишният партньор на Маринова я ревнувал дори от водещите на "Капките" и постоянно я заплашвал, за да напусне предаването. Изпълнителката обаче се възползвала от това, че щом е зад решетките няма как да я накаже, и се впуснала в новото приключение.

Наскоро обаче стана ясно, че Гринго ще бъде освободен предсрочно, след като се е споразумял с прокуратурата. Давидов се призна за виновен за рекет на айтоски бизнесмен и така присъдата му бе намалена на 10 месеца затвор, част от които той вече е излежал. Очаква се Гринго да бъде на свобода в средата на май месец – само няколко седмици преди финала на "Капките". Така въпреки фурора, който Маринова предизвика с участието си и прогнозите за победа, на ромската звезда ще ѝ се наложи да напусне шоуто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иванов

    17 1 Отговор
    Ония арменци ще и одерат кожата.

    Коментиран от #3

  • 3 Борис

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    И ще са прави
  • 4 Халката му тропа

    16 1 Отговор
    Е кво ревнува тоя не обърна ли вече резбата ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.