Last news in Fakti

1 Април, 2018 12:24 27 181 9

Петя Буюклиева проговори за отношенията си с Шарлопов

  • буюклиева-
  • шарполов-
  • смърт-
  • приятелство

"Той бе човек със стойност и качества", заяви певицата

Петя Буюклиева разкри интересни подробности около личността на бизнесмена Стефан Шарлопов, който почина по-рано през годината. През годините двамата са били доста близки и певицата открехна завесата за отношенията им.

"Моите впечатления от него, Бог да го прости, бяха прекрасни. Той, преди всичко, беше едно голямо сърце и един невероятен бизнесмен. Но дори и да не говорим за бизнеса му, като човек той бе много широкоскроен. Много е тъжно, че си отиде, защото добрините, които е направил, нямат край. И не е бил камбаната, когато ги е правил. На много мои колеги е помогнал. Лично на мен не, но аз съм пяла в негови клубове, където отношението е било прекрасно. Беше човек, който, като види, че срещу него стои стойност и качества, веднага подава ръка. Не премълчаваше доброто, а го издигаше на пиедестал. Неслучайно екипите, с които работи навсякъде, са съставени все от много качествени и добри хора, на които може да разчита, както виждам и след смъртта си", заяви Буюклиева

" Беше добра енергия и една прекрасна усмивка. Лесно ми бе да го уважавам – не само заради делата му, а и заради прекрасната душа, която имаше. Но ще ти кажа и нещо интересно, за което се замислих сега… Често се разхождаме със съпруга ми в Южния парк, където се засичахме с Шарлопов и неговото семейство все на едно и също място, въпреки че идвахме от различни посоки. И веднъж той се усмихна и каза: „Айде да изпием едно кафе”. И така и не успяхме да го изпием това кафе… той си отиде. Загубата му е наистина голяма, не само за семейството му, но и за културата в България. Отиде си един човек, който не 50, а 100 години да беше, пак щеше да е малко да живее. Мъчно ми е.", призна певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 12 Отговор
    Тоя човек да не е класик или художник? Пишат за него повече,сега когато е мъртъв отколкото когато беше жив.
  • 2 Тодор

    19 17 Отговор
    Изглежда е умряла циганката,дето хвали Шарлопов и Петя е решила да я замести!
  • 3 Борис

    28 4 Отговор
    За читавите хора в българия почти не се говори.Глупака завистника и некъдърника в България е на пиадестал ,затоваи всички новини се въртят около тях.
  • 4 Антикомунисt 1

    27 9 Отговор
    България трябва да бъде призната официално за държавата на мразещите и хулещите. Неофициално вече е потвърдено.

    Коментиран от #6

  • 5 Кай

    9 24 Отговор
    Защо не кажат,колко виагра е погълнал и как е умрял,правейки се на млад Казанова.
  • 6 Безанти

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Антикомунисt 1":

    А,не си ли си се замислил,защо е така?
  • 7 Пешо

    1 1 Отговор
    Защо?
  • 8 Бейби Шу

    6 2 Отговор
    Те все се появяват от нищото, такива назначени бизнесмени. После почват да си вярват, че са независими от ДС началниците и стават медийни звезди, един вид не им дреме от шефовете. И тогава им се случва нещо като на оня Скрипал...
  • 9 ЧОВЕК

    12 1 Отговор
    УМИРА....И БОГАТ.....И БЕДЕН...

    И СИ ОТИВА,НОСЕЩ СВОЯ КРЪСТ....

    ПО-ВАЖНОТО Е..ДА СИ БИЛ ПОТРЕБЕН...
    ПРЕДИ ДА СТАНЕШ ШЕПА ПРЪСТ...

    СВЕТЛА МУ ПАМЕТ...