Last news in Fakti

3 Април, 2018 00:30 7 983 11

Задължителните качества на перфектния секс партньор

  • задължителни-
  • качества-
  • перфектния-
  • секс-
  • партньор
Задължителните качества на перфектния секс партньор - 1
Снимка: Shutterstock

Макар според мнозина сексът да е надценен, милиони прекарват часове наред всеки ден в интернет, търсейки начин да подобрят сексуалния си живот и ровейки за съвети как да се превърнат в перфектния сексуален партньор. Разбира се, под завивките всеки има своите изисквания и желания, но ето все пак пет качества, които трябва да притежавате, за да бъдете предпочитани отново и отново в леглото, пише сп. Story.

Хигиена

И двата пола ценят високо хигиената на сексуалния си партньор. А тя не се свежда само до използване на парфюми и чисти дрехи. Ароматът на тялото, устата и интимните части трябва да е вдъхновяващ, а не отблъскващ. Чистите нокти и зъби също правят силно впечатление.

Да обича да дарява и да получава орални ласки

Знаете какво ви носи удоволствие, така че със сигурност бихте искали и той/тя да няма нужда от допълнителна подкана да изследва с език тялото ви, особено на юг от пъпа. Това не е задължително да се случва всеки път, но желанието и липсата на гнусливост са доста възбуждащи.

Приключенски дух

Монотонният секс може да убие всяка връзка. Ето защо сексуалният партньор трябва да е готов за изненади и експерименти, така че тръпката никога да не угасва.

Секси тяло

За да бъде привлечен/а от вас и вие от него/нея, трябва да сте се погрижили за визията си. След като дрехите паднат, гримът не е от значение, а формите на тялото. От биологична гледна точка, една закръглена жена, особено при наличие на големи бедра, е склонна да бъде наистина отворена към сексуални експерименти. Това е подкрепено и от научни изследвания. За разлика от по-пълните, при слабите хора нивата на ендорфините не са толкова високи. А това според генетика Джеймс Уотсън означава, че те не са много добри в леглото. По-ниските жени имат и по-нисък център на тежестта, което означава, че те имат и страхотен баланс. Така могат да изпълняват с лекота някои трудни пози. При мъжете няма такава зависимост. Но е установено, че като цяло жените предпочитат по-високи мъже.

Страстна натура

Жената/мъжът трябва да демонстрира желание и да има палави ръце. Сексът е преди всичко удоволствие и никой не трябва да се чувства „принуден“ да го прави. Не се притеснявайте да показвате емоциите си, да импровизирате и да показвате, че се наслаждавате.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    27 0 Отговор
    Вени като гледам много си загоряла
  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    Хахаха брееей венито и от генетика разбира -къде го намеси Уотсън бре хаха. Уотсън се занимава последно време да говори за гени свързани с интелекта и за разликите между белите и африканците,а не с това кои гени ти помагат в леглото Хахаха
  • 3 Танас

    10 0 Отговор
    Не моем веке ! Нема а чета на Вени писаниците , от ке се развалим !
  • 4 ДЕДО ВЛАДИКА

    16 0 Отговор
    Две циганки брали моркови. Едната извадила много голям и рекла :
    - Тоа кат на мойто Асан .
    Такъв голям ли ма - попитала другата със завист ?
    Не ма , такъв мръсен - отговорила първата !
  • 5 БайТози

    9 0 Отговор
    Вене Вене,секса е до време, пиенето до гроб.Нъл тъй бе Танесеее.

    Коментиран от #6

  • 6 Танас

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "БайТози":

    Верно думаш, комита !Ма моем се напинем за некоя кака !))))))))
  • 7 Радо

    7 1 Отговор
    И най-важното качество при мъжа: Да може да и помогне да се отпусне отзад!
  • 8 гламара

    10 0 Отговор
    Вени искам да те задоволявам с език в дупето, докато не ми измиеш лицето с вагиналните си сокове ММММММММ !!!!!!

    Коментиран от #10

  • 9 Сексуални каръци неспособни сте

    4 1 Отговор
    Всичките сте сексуални инвалидиспоред мен, затова така богато пишете вместо да е8ете
  • 10 БРАВО

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "гламара":

    И АЗ ТАКА......ООООХХХ СЛАДКОТО ПУСИ НА ВЕНИТО....💕💕💋💋💋👅👅👅👅👅
  • 11 Насо

    3 0 Отговор
    Жено остави си телефона пък може и да си намериш ти тук идеалния. Ще има доста мераклии да те начешат.