3 Април, 2018 10:41, обновена 3 Април, 2018 10:43 2 378 0

Най-желаният мъж в Холивуд се развежда: Чанинг Тейтъм вече е сам

  • чанинг тейтъм-
  • джена дюан-
  • развод-
  • брак-
  • раздяла

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан обявиха, че се разделят

Преди броени часове Чанинг Тейтъм обяви, че се развежда със съпругата си Джена Дюан. Двойката беше вдъхновение за мнозина, но техният романс приключва след 8 години брак.

Чанинг публикува изявление в профилите си в социалните мрежи, в което казва, че няма конкретна причина или скандал помежду им, а решението са взели заедно като най-добри приятели. Актьорът разясни, че те все още се обичат страшно много, но животът ги е повел в тази посока.

"Ние решихме да се разделим с уважение и любов помежду си. Влюбихме се лудо преди 8 години и преживяхме едно магическо приключение заедно. Нищо не се е променило в начина, по който се обичаме, но любовта е красиво приключение, което ни отвежда в различни посоки засега."

Чанинг и Джена се запознават на снимачната площадка на "В ритъма на танца", в който играха влюбена двойка. Нещата от екрана обаче се пренесоха и в личния им живот. Те се ожениха през 2009, а 4 години по-късно през 2013 се роди първото им и единствено дете - момиченцето Евърли.

Ето и цялото изявление от актьорите:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА