Last news in Fakti

5 Април, 2018 17:21 3 956 4

Петя Дикова: Августин ме спечели с хумор

  • петя дикова-
  • августин господинов-
  • връзка-
  • сватба-
  • любов-
  • водеща-
  • поет-
  • писател

Петя Дикова разказа пред списание Love Style за новата си любов - писателя Августин Господинов. "Августин Господинов" е всъщност артистичен псведоним, зад който се крие Илиян Любомиров.

"Запознахме се в гримьорната на bTV преди близо 2 години. Той ми писа още същия ден. С повече от година закъснение, реших да му отговоря. Засякохме се на премиера на книга, където брат ми ме заведе. Тогава той направи втори опит и се съгласих да се видим. Той спечели сърцето ми, като ме разсмя. Англичаните обичат да казват: "Разсмей я и е твоя". Е, отне му малко повече от шеги и закачки, но те бяха едно добро начало. И с ръста си – той е много висок и красив", споделя Петя.



Родителите й – Аня Пенчева и Сашо Диков го приели бързо и безрезервно.

"Тати каза: Виждам какво те е впечатлило в него, много е умен", издава още водещата.

На въпроса дали вече стягат сватба, Петя отговори така: "Не знам как се "стяга" сватба, ние сме се съсредоточили върху разпускането. Ако някога се оженим, няма да е стегнато, ще е обратното на стегнато".

Разговорът с изданието продължи по същия личен начин, а следващият въпрос отвори темата за децата. Готова ли е Петя Дикова да стане майка?
"Много се радвам, че ми задавате този въпрос, тъй като това се питат сигурно много момичета. И не защото отговорът трябва да е "Да, готова съм". Напротив – това е много личен и важен въпрос. Наскоро срещнах едно момиче на около 30 години с напълно изчерпан яйчников резерв. Тя е още млада, но вече е наясно, че нейният път към майчинството минава през ин витро или осиновяване. Аз нямам такива проблеми. Направих си тест и за мое щастие резултатите са добри. Но виждам, че проблеми понякога има, и то такива, които е можело да се разрешат навреме, ако профилактиката е била налице."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ХОЙ

    13 2 Отговор
    ПИПИ , И ТИ ЯВНО ИМАШ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ЩОМ МИСЛИШ , ЧЕ НЯКОЙ ТИ ВЯРВА КАК ВСЕ ХОРА С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР НАМИРАТЕ ! ЗА ВАС ПАРИТЕ СЛУЧАЙНО СЕ ОКАЗВАТ ВСЕ В МЪЖЕ КОИТО УМЕЯТ ДА ВИ РАЗВЕСЕЛЯТ !
  • 2 Ккккк

    7 1 Отговор
    Много е умана няма що!
  • 3 Куку и Пипи

    8 0 Отговор
    Минал се е с тая !
  • 4 скобар

    3 0 Отговор
    ДОБРЕ,ЧЕ СА МАМА И ТАТИ ТА СЕ ЗНАЕ КОЯ Е.ВОДИ НЯКАКВО ПРЕДАВАНЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СПОРТНИЯ СИ КОМЕНТАТОРСИ БАЩА АМА НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТАЯ ДА МУ МИСЛИ МЛАДЕЖА!!