Last news in Fakti

7 Април, 2018 11:23 5 019 2

Нашенка разби сърцето на сина на Лепа Брена

  • лепа брена-
  • син-
  • разбито сърце

Ани Вангелова е името на красивата българка, заради която синът на Лепа Брена – Стефан се оказал с разбито сърце.

Дни преди големия концерт на Лепа Брена в София на 23 март, Стефан призна, че голямата му любов е българка, но не пожела да признае името ѝ, защото двамата вече не са заедно. Стефан призна, че все още страда по отминалата любов и дори ѝ е посветил песен, която определя като биографична за отношенията им.

„Тя беше моята голяма любов, единствена и до днес. Ангажиментите ни разделиха. Тя пътуваше много, аз също гонех своите си неща“, разказва наследникът на сръбската звезда.

Болезнената тръпка на Стефан е 24-годишната тенисистка Ани Вангелова, която определят като божествено красива и следващият секс символ на тениса след Шарапова и Курникова.

Любовните искри помежду им прехвърчали за пръв път в Сърбия преди години, където Вангелова тренирала. Тя е дъщеря на българския състезател по борба Живко Вангелов. Мнозина специалисти определят потенциала на спортистката като голям и я определят като голям играч на корта, защото играе с лявата ръка, пише „България днес“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дсдсддсд

    0 2 Отговор
    ТАзи си е 100% мангалка братче, снимки и личи. Лилави джуки.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.