Last news in Fakti

17 Април, 2018 10:25 8 362 22

Шеф Петров избухна: Умираме! Никой няма да ни помогне!

  • шеф петров-
  • борис петров-
  • топ готвач-
  • избухна-
  • социални мрежи-
  • ден на траур-
  • скръб-
  • забинали-
  • автобусна катастрофа

В деня на траур, когато цяла България скърбеше, топ готвачът отново показа рогата си

Шеф Петров избухна: Умираме! Никой няма да ни помогне! - 1
Снимки: Facebook

Скандалният топ готвач Шеф Петров често пъти попада в центъра на скандали заради пиперливия си език.

В деня на траур – 14 април, когато цяла България скърбеше за шестимата загинали в автобусната катастрофа на магистрала „Тракия", Борис Петров отново показа характерния си нрав. Той сподели своето мнение за трагедията в личната си Facebook страница.

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС СЕ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….от всички!
ТРАУР — ЗЕМЯТА НИ НАПОЕНА С КРЪВТА НА ПОКОЛЕНИЯ Е В ТРАУР!!!! ЗАЩОТО Я ИЗОСТАВИХМЕ….И НЯМА СИЛА В СВЕТА, КОЯТО ДА НИ ПОМОГНЕ!!!
Нито Супер-Автобуса е на мястото си, на кварталното двулентово шосе, давайки права на МАГИСТРАЛА???… нито тракториста ПОСТАВЕН за шофьор на този Супер-Автобус с отговорността на толкова животи, …нито идиота с 25 годишната трошка…
И това няма да е краят, ПОВЯРВАЙТЕ… нито Господ, нито Орисниците ще ни помогнат!
Вие всички ценни хора, които оставихте родината си, за да живеете по-добре, Готвачи, Лекари, Пилоти, Инженери, Техници Журналисти, Учители… някои с голямата лъжа, че се учите и ще се върнете, за да помогнете, или че не ви се дава възможност….ВИЕ НОСИТЕ НА ПЛЕЩИТЕ СИ ТОЗИ ТРАУР!! Много, ясно, че там ви дават възможност, защото това е стратегия за кражба на човешки потенциал… и ви закачат като ШАРАНИ…. А земята на ДЕДИТЕ ВИ? Ние сме най-големите Предатели на същността си!! НАЙ-ЛЕСНО ДНЕС СЕ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ….
Подли нещастници се пробутват, на неадекватни за тях места, …защото ви НЯМА!!
Кадровия, БРАК е на всички нива!!!
Света се развива и всяко нещо, което е мощно в модерния свят и ние ползваме, с този морален и човешки брак поставен на несъответното ниво, вместо в наша полза е нашата НАЙ-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА!!

И… МОЛЯ, ДА СПРЕМ ДА СЕ ПРАВИМ НА ВЪЖЕИГРАЧИ В МОДЕРНИЯ СВЯТ… СЛЕПИ СМЕ И С ПО НЯКОЛКО ПРОТЕЗИ!!!

УМИРАМЕ! УБИВАМЕ ВНУЦИТЕ СИ… УНИЩОЖАВАМЕ СЕ…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    14 3 Отговор
    Всички забогатели на чужд гръб ,
    Да Умират по Особено Жесток начин !!!
  • 2 Гост

    26 3 Отговор
    От готвач журналист не става, но все пак добре има позиция човека.
  • 3 Дикембе Мутомбо

    12 2 Отговор
    Хм. Странно. Не го очаквах от него.

    В днешно време не е модерно да не си на позицията "всички са ми виновни".
  • 4 бъдещ емигрант

    6 12 Отговор
    Лесно е да се плюе по хората които избират да емигрират. Аз предлагам да ги издирим и натикаме в затвори, защото шеф еди кой си е казал така. Това е едно много ограничено мнение - България е част от свободния свят, вече не стрелят на границата и хората решиха да изберат по-добър живот навън. Кой е виновен - те или политиците, които направиха България негодна за живеене. Кое тук е по-добро от колкото на запад? Всичко у нас е сива икономика, монопол и корупция. Законите важат само за обикновенния човек. Който не иска да участва в схемите е принуден да се махне, ако иска да живее добре или да крета някак си и да възпитава децата си в такава канцерогенна среда. Някой опитвал ли е да кандидатства за еврофондове? Договорката е между 50% и 80% от парите да останат за тези от които зависи да получиш финансирането иначе забрави. Не е ли достатъчно показателно това за състоянието в което се намира обществото. Но много от хората които остават са доволни - докато могат да се отърват от повечето нарушения на пътя или дори шофиране в нетрезво състояние с 20лв., докато могат да крадат от държавата, докато купуват контрабандно гориво или дърва или газ, докато строят незаконно с идеята да се узакони по-късно значи са част от системата. Ако са и с гръб още по-добре - съд за такива хора няма, защото и съдии и прокурори са с по 5-6 апартамента в София. Има и орган който следи за тези неща - там също са подплатени, не случайно нарушения няма. Е какъв е смисъла ако искаш да жив
  • 5 Гост 1

    5 11 Отговор
    Що за логорея?! Не разбрира ли шефа, че светът се е променил? И защо не си гледа манджите, а ни залива с негативизъм и простотия? Има право да се опитва да разсъждава, но нещо не му се получава....както винаги.
  • 6 Бай Хой

    11 5 Отговор
    Абсолютно прав е само за едно, кадровия брак наистина е повсеместен и на всички нива. Това обаче пак е наследство от комунизма, точно при тази система и продължаващото и наследство до сега като назначения на свои хора на всички позиции, както и очевадното на всички нива потискане на кадърните и можещи хора от некадърниците връзкари. Шефче!!! Петров ли си, Боби ли си, не виждаш ли че всичко това изгони и по-точно прогони кадърните и можещи хора от България? да те отидоха да учат но!!! отидоха с отворени очи и сетива (такива си бяха и тук, можещи желаещи и амбициозни) , видяха какво е истинско общество, видяха например че като излезе един таксиджия да стачкува излизат всички, като излезе един пилот или лекар да протестира излизат всички. Видяха че да си хвърлиш боклука от изядения сандвич в кошчето не е престъпление, видяха че да минаваш по пешеходна пътека е безопасно, видяха че да се обърнеш към институция (която и да е тя, държавна, общинска и т.н.) те посрещат винаги с усмивка и приемат желанието ти за закон, видяха че като се прави ремонт на пътя се прави както трябва, видяха че като решиш да развиваш бизнес го правиш спокойно и без да се налга да навържеш няколко чиновници на хранилка при теб, видяха че да си извадиш свидетелство за съдимост отнема 5 минути или просто го правиш с два имейла, видяха че там (в свободния свят) всичко е възможно стига да не си мързелив, тъп и нагъл. Да Боби, те видяха много и именно защото са с отворени очи и съзнание ням
  • 7 Мунчо

    4 13 Отговор
    "пиперливия си език"?!
    Това не е пиперлив език, а си е чиста простащина от най-долните. Нищо повече ...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай Хой

    10 3 Отговор
    Боби! готвачо велик, ти какво направи за това общество? нахрани ли поне един бездомник или онеправдан от съдбата човек, помогна ли поне на едно сираче? Съмнявам се, айде гледай с в чинията и не се опитвай да обвиняваш младите и будни хора решили да напуснат тази днешна България.
    Бог да прости всички загинали в катастрофи! както и да помогне на всички пострадали и техните семейства!
    За всичко ставащо по пътищата сме виновно всички ние. И ти Боби.
  • 10 Айва

    9 1 Отговор
    Готвача ли е виновен,че за близо 30 годишен псевдо-демократичен преход бе опропастен живота на три поколения българи?Спите ли,няма Ви?
  • 11 ЧЕРПАК

    3 3 Отговор
    ГОТВАЧ ПРЕХВАЛЕН Я КАЖИ НА КОЛКО ХОРА СИ ПОМОГНАЛ И С КАКВО НЕ ДА МИ ВРЕЩИШ КАТО ЗАКЛАНА КОЗА ПО ТВ НА ОНЕЗИ ШМАТКИ ЕЛА ДА МИ КРЕЩИШ ДА ВИДИШ КЪВ ЧЕРПАК И МАЙНИ ЩЕ ТИ ТЕГЛЯ СЕЛСКИТЕ БАБИ ГОТВЯТ ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБЕ
  • 12 боцмана

    1 3 Отговор
    Ами да умират , никой не ги е карал да ти ядат ястията . Сами са си виновни !
  • 13 Шекспир

    1 2 Отговор
    Можеше да го каже и по-стегнато, ама нали не е писател, а готвач? Например - докога управляващи ще се измъкват - единият гербер -шефа на фирмата, а другият - главният гербер - строител на магистрали без мантинели?
  • 14 garbage

    1 4 Отговор
    И тоя като Слафчо Трифонов Чалгарина!Не си гледа тенджерите и тиганите ами седнал и той да оправя света!Насъбраха се "'антикомунисти"' и бекаперци/бесепарлък!
  • 15 гражданин

    2 0 Отговор
    Бекаперщината си сменяше цвета на партията с името си за 20г власт и само влачиха и една улица не построха даже за тези 20г та чак се преименуваха и на "'антикомунистлък"!Още от своето време некадърниците бекаперщината присвояваха наред и кадрите им и до днес си правят присвояване и си проявяват некадърносста като построяват улица или магистрала без да слагат предпазни неща по тях!После се гордеят както го правиха по времето на бекаперщината, че биле строили.Черпак майстора и той прави изявления вече.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 анонимен

    0 0 Отговор
    еми то комунистите разпродадоха България и после почват да влият за нейното стабилизиране в чий интерес?
  • 21 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    за някой неща е прав
    за други е прекалил
    и то доста
    защото си гледа от неговата камбанария
    шеф петров кара джип порше каен
  • 22 koi toa

    0 0 Отговор
    кой по дяволите е този индивид и защо е важно мнението му ?