Last news in Fakti

25 Май, 2018 16:49 7 357 3

Годеницата на Мини Ми: Третираше ме като робиня, беше зависим от секса

  • мини ми-
  • годеница-
  • актьор-
  • остин пауърс-
  • рене шрайдер-
  • върн тройър

Бившата годеница на актьора разказва за кошмарния съвместен живот с него

Един месец след смъртта на актьора Върн Тройър, най-добре познат като Мини Ми от филма “Austin Powers”, "Mirror" публикува интервю с неговата бивша годеница Рене Шрайдер. В интервюто тя разказва за връзката си с 81-сантиметровия актьор и разкрива неговата "тъмна страна".

Двамата се запознали на новогодишно парти преди девет години и бързо след това заживели заедно в Лос Анджелис. "Платих половината наем, мислейки си, че той ще бъде джентълмен и ще поеме своята половина, но той не беше," разказва Рене, която по това време работила като сервитьорка.

Тя добавя, че актьорът имал две страни - забавната и духовита страна и "мрачна и злобна" страна - на хроничния алкохолик с гаден нрав, която имала нещастието да познае. Тя казва също така, че Тройер бил изключително стиснат, водел я в ресторанти за бърза храна и ѝ подарил пластмасов пръстен. Освен това я третирал като робиня, пиел прекалено много и постоянно сменял настроенията си.

Връзката им приключва през 2008 г., след като той публикувал без нейно съгласие в интернет снимка, на която правят секс. "Нашата първа среща беше в дома му, гледахме “American Idol” и играхме видео игри. Тогава той живееше в къща, специално пригодена за него, с миниатюрни мебели," спомня си актьорката и признава, че той никога не я е привличал сексуално.

"Честно казано, повече от нощите бяха ужасни. Затварях си очите и мислех за секса като за доброволческа работа, като на нещо, което правя за него," казва Шрайдер и добавя, че през цялата им връзка правили любов само десетина пъти, тъй като винаги си измисляла оправдания.

"Бях негова асистентка и готвачка, дори отварях и писмата от феновете му и им изпращах отговори от негово име, докато той висеше в интернет и четеше какво се пише за него. Така и никога не ми благодари за това," заключава бившата годеница.

Върн почина на 49-годишна възраст, 20 дена след като бе приет в болница заради алкохолизъм и депресия. Конкретната причина за смъртта му още не е обявена, тъй като все още не са готови резултатите от токсикологичния му тест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гном

    23 2 Отговор
    Тоя целия ли е влизал в хралупата или само наполовина ?
  • 2 Шмекер

    0 0 Отговор
    Бил стиснат, а той като си поиска и тя не дава, както народа казва 'за да получиш пурво трябва да дадеш' . Може би ако му пускаше по-често може и да развърже кисията малкия човек.
  • 3 124

    0 0 Отговор
    Явно е бил богат така си го тълкувам аз. Иначе не са свършили мъжете!!!!