Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 11:11 1 364 1

Решено: 8 сезона за "Д-р Хаус"

  • сериал-
  • телевизия-
  • д-р хаус-
  • хю лори

Актьорът Хю Лори обяви край на американския сериал за брилянтния, но сприхав доктор Хаус, в чийто образ се е превъплътил. Сагата получи редица награди и се сдоби с хиляди почитатели от двете страни на Атлантическия океан.

Продуцентите обаче решили, че осем сезона са напълно достатъчни за шоуто. Лори, който също е сред тях, описа взимането на решението като много болезнено, пише в. „Дейли телеграф“.

То било мотивирано и от желанието да се запази образът на д-р Грегъри Хаус като енигматичен и любопитен за зрителя.

„Той не трябва да бъде последният, която напуска купона.  По-добре е да изчезне  преди музиката да спре да свири“, заяви Лори, който е много обичан в родната си Великобритания именно заради ролята на медика.

До април ще бъдат заснети общо 177 епизода.

Иначе Лори не е убеден, че отново ще му се отвори шанса да изиграе подобна роля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕДКО САВЧЕВ

    0 0 Отговор
    Ами да , стига толкова- то сумата и народ измъчи тоя доктор... То недай боже да се наложи той да те лекува- то не са тестове, не са бъркане из тялото ти, не са един милион лекарства и простотии... той те прави на маймуна, да станеш пишман, че те е излекувал....