Last news in Fakti

13 Февруари, 2012 09:53 826 0

Двама ранени в катастрофа са приети в болница в Сливен

  • сливен-
  • болница

28-годишен мъж е настанен в отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен с тежка съчетана травма, съобщиха от пресслужбата на здравното заведение.

Той е пострадал при катастрофа, станала в неделя край село Трапоклово. Началникът на отделението д-р Димитър Боянов заяви, че пациента е в кома, в много тежко състояние и има пряка опасност за живота му.

При инцидента на място е загинала жена, ранените са четирима. В болницата е настанен и друг пострадал мъж. Той има комоцио и лежи в отделение по неврохирургия. Другите двама са с леки наранявания. Те са отказали хоспитализация.

На 10, 11 и 12 февруари спешна помощ в болницата са потърсили 158 души. Приети са 87 от тях. По 15 са настанените в акушеро-гинекология и вътрешните отделения, в кардиология – 12, в детско отделения – 8, ортопедия и неврология – по 7, по 4 – в УНГ и урология, неврохирургия – 2 и по 1 в инфекциозно и реанимация. За периода са извършени 17 операции и 8 раждания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА