Last news in Fakti

29 Юли, 2018 20:33 4 665 9

Мъж без пенис обвинен в сексуално насилие от две свои гаджета

  • карлос делакруз-
  • мъж-
  • пенис-
  • сексуално насилие

Мъж без пенис, който подмамил жени да правят секс с него и използвал „неизвестен предмет“ по време на актовете на тъмно, беше сложен в списъка със сексуалните престъпници във Великобритания.

35-годишният Карлос Делакруз имал връзка с две жени и винаги правел секс с тях на изгасени лампи, пише "Блиц“. И двете потърпевши се оплакали от силна болка по време на актовете с него и били принудени да спрат. След това имали обрив в интимната област.

Делакруз, който е от шотландското село Банкнок, категорично отказвал на приятелките си да го видят гол на светло.

От съда в Единбург съобщават, че двете жени, чиито имена не се разкриват, останали шокирани, след като разбрали, че Делакруз няма пенис и е използвал някакъв неопределен предмет, с който прониквал в тях. Той самият си признал, че е правил това без съгласието на приятелките си. Имал отношения с тях по различно време в периода от 2013 г. до 2017 г.

„Обвиняемият е бил във връзка с една от жените между май 2013 г. и януари 2016 г., за първи път са правили секс през май 2013. Тя вярвала, че той проникнал в нея с пениса си. Обвиняемият няма пенис. Тя знаела, че той се притеснявал от тялото си и винаги носел тениска. Един път той се обърнал с гръб към нея и тя чула шум от опаковка на презерватив. Обвиняемият се обърнал и поставил пениса си в нея. По време на акта той придържал основата на члена си с ръка”, обяснява прокурорът по делото.

Делакруз и жената правели секс веднъж месечно, въпреки че тя имала ужасна болка. През цялото време тя мислела, че той има член. Двамата скъсали през 2016 г., след като жената разбрала истината и се оплакала в полицията.

Следващата жена също вярвала в мъжествеността на Делакруз. Те винаги правили секс на изгасени лампи. Тя също имала ужасни болки, а първият път дори се наложило да спрат заниманията си, защото прокървила. За 9 месеца те правили секс 10 пъти, след което тя също се сдобила с обрив. Месец след като се разделили заради финансови проблеми, тя разбрала тайната на гаджето си и също се оплакала в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гхкйжедрту

    4 0 Отговор
    1001
  • 2 Петър

    15 0 Отговор
    Куку руку-вафла чудна, пълна с течен шоколад
  • 3 Джуган

    42 0 Отговор
    Уважаеми дачи, никога не позволявайте да ви вкарат нещо преди добре да сте го огледали, обарали, облизали и засмукали, за да се уверите че всичко е ОК.
  • 4 Eee

    6 2 Отговор
    Че какъв мъж е тоя без пенис?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    6 1 Отговор
    Тия не са ли поискали да му правят доктор сукардо? Да видят сиренясъл ли е не е ли...
  • 7 чалга хит

    5 1 Отговор
    ...от далечната 1997г. '' На т'слата дръжката, как влезе мъжката...''
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ай стига, бе!

    1 0 Отговор
    Абсурди!