Last news in Fakti

29 Юли, 2018 09:24 50 782 28

Вижте подробности от сватбата на Емилия и Жорж Башур

  • жорж башур-
  • емилия-
  • сватба-
  • феди башур

Фолк певицата Емилия смая даже най-верните си почитатели, вдигайки сватба с годеника си Жорж Башур едва 58 дни след трагичната смърт на доведения си син Феди. 19-годишният младеж намери смъртта си на 27 май, след като катастрофира на магистрала „Тракия“. В джипа на момчето се возеха и пресните младоженци – татко му Жорж и Емилия, които оцеляха в пътния инцидент, а 2 месеца по-късно се венчаха, пише "Уикенд".

Сватбата на Емилия и сирийският милионер Башур бе тайно организирана от младоженците на 21 юли, които съобщиха на медиите за венчавката си едва след нейния край. Според лаконичното обявление на фолк звездата и новия й съпруг, двамата са сключили граждански брак в тесен семеен кръг и веднага след сватбата са отпрашили на меден месец на морето.

Дръзкото решение на Емилия и мъжът й да захвърлят траурните дрехи възмутиха мнозина заради грубото потъпкване на християнските и църковни канони, според които при смърт в семейството е недопустимо да се вдига сватба в следващата година. Точно поради тази причина бракът на Емилия не е църковен и на сватбената церемония изобщо не е присъствал свещеник.

„Срамота! Тялото на момчето още не е изстинало, а те организират шумни веселби. Този брак няма да бъде щастлив, защото е против Божията воля. Господ да прости на младоженците за тежкия грях, който извършиха“, гневят се представители на църковната общност.

Според близки до Емилия, тя също е била разколебана за сватбата, но е била убедена да мине пред олтара от годеника й Жорж Башур. Датата на венчавката е била уточнена още на 14 февруари, когато певицата получи годежен пръстен с диаманти от сирийския милионер. След трагичната смърт на 19-годишния син на баровеца Феди очакванията бяха, че сватбата ще бъде отложена за следващото лято. Оказа се, че 40-дневния траур е напълно достатъчен на младоженците да прежалят загубата на младото момче, издъхнало пред очите им.

„Жорж не е мюсюлманин, но беше категоричен, че ще се омъжи за Емилия според първоначалния си план“, твърдят близки до младоженците. Във фолк средите пък върви усилена мълва, че Емилия е бременна и заради това сватбата не е била отменена.

За своята сватба Емилия бе пременена с изящна вталена сватбена рокля и букет от рози и диви орхидеи. Халката на младоженката е дело на бижутерите на американския ювелир Хари Уинстън и е обсипана с висококаратови диаманти. Според посветени пръстенът струва над 20 000 евро.

Присъствали на сватбената церемония коментираха, че на венчавката са били поканени около 50 човека, сред които и децата на Емилия от връзката й с Коко Динев– Иван и Мира, както и дъщерята на Башур от брака му с рускинята Екатерина. Младоженците са сключили граждански брак в обредната зала в столичния квартал „Красно село“, след което са се отправили с гостите си в изискан ресторант. Празничното тържество е продължило до 2:30 часа след полунощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    99 12 Отговор
    Състоянието и морала днес пълна деградация...И определено ни писна от новините за тая дърта к@@@тина

    Коментиран от #3

  • 2 лабораторията

    73 6 Отговор
    Бе тая да не е безсмъртна, чета всяка година за зверска катастрофа, в която е участвала и все нищо й няма, горе-долу пък през две години се жени и е бременна
  • 3 БЕЗСПОРЕН ФАКТ!!!

    22 40 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    ЛЮБОВТА Е НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ И ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО!!! БОГ Е ЛЮБОВ!!! ДА ГИ БЛАГОСЛОВИ ГОСПОД БОГ И МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА ИМ ДАВА!!! АМИН!!!

    Коментиран от #4, #16

  • 4 no name no face no number

    52 11 Отговор

    До коментар #3 от "БЕЗСПОРЕН ФАКТ!!!":

    Къде откри пък любовта из тия покварени от кинти среди

    Коментиран от #5

  • 5 Дрън-Дрън

    8 21 Отговор

    До коментар #4 от "no name no face no number":

    Емилия и Башур са сродни души, родени са един за друг. Господ здраве да им дава.
  • 6 кифладжиев

    30 6 Отговор
    Ти пък как разбра че са сродни души да не би на челото и или на ш,ндата и да пише това бе АБДАЛ

    Коментиран от #11

  • 7 Христина Костадинова от Ямбол

    23 12 Отговор
    Пожелавам им да са щастливи! Лично аз не вярвам в такива бракове, че са истински, а са по сметка! От 50 години живея със съпруга си щастливо и не бих го заменила с никого, ако ще и да е милиардер...,, но това е мое разбиране за живота...!!!
  • 8 Dimitrina

    27 4 Отговор
    Той не бил мюсюлманин, тя пък християнка ли е, че не разбрах? Просто такива хора създават много шум около себе си, независимо дали става въпрос за смърт, или за сватба, или и за двете. И не е нужно нито да ги съдим, нито да им ръкопляскаме. СУЕТА се нарича тяхната "болест". Нека й се нарадват!

    Коментиран от #9

  • 9 Аз съм

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Dimitrina":

    Хайде със здраве, Ванкова-Караджова!!!...
  • 10 За жалост

    16 3 Отговор
    За голяма жалост , българите не си гледат и не се отдават на семействата си ! Затова има много разводи . Българите са безотговорни ! Жените са тези,които първи започнаха да бягат от страната и да работят,за да си хранят семействата ! На това се дължи упадъка на българското семейство! И политиците имат вина,но като цяло мъжете са егоисти и лъжци ! Е не всички !

    Коментиран от #24

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мими

    15 17 Отговор
    Да им е честито на двамата убийци. Много си подхождат и най-вече по морал
  • 13 Мими

    16 5 Отговор
    Как се е ухилила само просташки а
    Глупака Башур даже няма траурна лентичка. Абе що се занимаваме с тия двамата. Рано или късно всеки плаща
  • 14 Мата Хари

    17 4 Отговор
    Защото не оставите хората на мира и да бъдат щастливи, а всички знаем , че мом-чето е при Господ и в любовта и би искал те да бъдат много щастливи!

    Коментиран от #15

  • 15 Именно

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мата Хари":

    Прекрасен заключителен коментар!
  • 16 Антоанета Бикова

    8 12 Отговор

    До коментар #3 от "БЕЗСПОРЕН ФАКТ!!!":

    Бог да ги Благослови ! И да са много щастливи! Емилия изстрада много с Коко Динев , заслужава да е щастлива ! :))) 😍

    Коментиран от #18

  • 17 Аз аз аз

    9 5 Отговор
    Абе до кога ще се занимавате с хорски работи и древни суеверия. Всеки постъпва както разбира и е решил. Ако иска ще сежени, ако ли не - не. Бабени деветини и тем подобни.......аман. Били са достатъчни дискретни а като го раздухвате цял месец само дотягате. Ай сиктир вече!!!
  • 18 Religious

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Антоанета Бикова":

    Всички праведни и добри хора са изстрадали! Господ е страдал най-много! Даде живота си за нас! Всички добри хора заслужават да са щастливи! Скоро ще дойде Господ да ни отърве от нечестивите! Ще накаже злите и дявола! Дерзайте! Малко остана да потърпим! Бог ще дойде да ни спаси, както е обещал в Библията!
  • 19 Va60

    15 4 Отговор
    Как па се не омъжи за един обикновен човек който бачка на смени бе тая
  • 20 Вижте

    6 3 Отговор
    Погледнете физиономиите им... има нещо сходно...това че момчето си е отишло... Бог го е прибрал... Блазе му. Да му мислят живите...
  • 21 Минчо

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Дрън-Дрън":

    Кво сродни души бе толкова българи по света та на тото мисюлманин се лепна язък за кафърната Емилия с такъв хубав глас сега мисюлманин ще я забули и това щее
  • 22 Данчето

    11 1 Отговор
    Дали щеше да е същото решението и,ако беше едно от децата и...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Краля е мъртав ! Да живее краля !

    0 2 Отговор
    Уверил Максим и Х. с ним.
  • 27 ХХL

    0 2 Отговор
    Паритеееее, паритеееее са важни.
  • 28 фен стилиян

    0 1 Отговор
    фен емилия