Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 13:22 9 364 14

Странни звуци идваха от тази къща, а когато разбиха стената...

  • звуци-
  • къща-
  • пчели-
  • тенеси-
  • дейвид л. гловър

Кошмарно жужене тревожело обитателите на къщата

Семейство от американския щат Тенеси изживяло истински кошмар. Обитателите на дома от дълго време започнали да чуват странни звуци. Притеснителното било, че те идват от стените на къщата им. Кошмарното жужене не само, че не спирало, ами и се увеличавало.

Затова те решили да извикат специалист, който да снима с инфрачервена камера стената, от която идва този странен и страшен звук, пише jenata.blitz.bg. Те извикали Дейвид Л. Гловър, който щом направил инфрачервената снимка на стената останал потресен от това, което се крие зад нея.

Без да губи и миг той сложил предпазно облекло и започнал да разбира тухлите на къщата. Оказало се, че странното жужене идва от огромен кошер на пчели.

„Работя това нещо от над девет години. Но за първи път в професията ми виждам такова нещо. Вярно, че насекомите могат да се промушат през миниатюрни дупчици, но това ме изненада. Да не говорим, че и кошерът им бе огромен“, споделя Дейвид. "Преди да започна най-напред исках да се уверя, че това са пчели. Ще бъдете изненадани колко хора не знаят разликата между пчели, оси и стършели“, разказва той.

Щом достигнал до кошера Дейвид започнал да го отстранява, а пчелните пити грижливо прибирал, за да може после да ги сложи в празни кошери на местни производители на мед.

Цялото това нещо толкова силно впечатлило Дейвид, че той решил подробно да снима работата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    72 7 Отговор
    Винаги ме е шокирало строителството на еднофамилни къщи в САЩ - външната тухлена стена е декоративна, а между нея и вътрешната барака има място за цщл кошер пчели! Такова велико постижение на строителното изкустство даже в Русия не съм виждал!

    Коментиран от #3, #13

  • 2 Факт

    16 2 Отговор
    Това беше страхотна новина!!!
  • 3 Реално

    44 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Просто картонени бараки-повечето нямат даже и тези декоративни тухли.

    Коментиран от #4

  • 4 Така е

    30 1 Отговор

    До коментар #3 от "Реално":

    Картонени са, защото искат да е еффтино и да се построи за 2 седмици. Еффтино е за банката и инвеститора, а на клетия американец му съдират 3 кожи с ипотека от 500 хил. $$$ за парче картон, чиято стойност като материали едва ли надвишава 50 хил. долара.

    Коментиран от #9

  • 5 прилича

    5 0 Отговор
    на икономиката и долара ск отиваахахХ
  • 6 Папи транс

    25 0 Отговор
    "Без да губи и миг той сложил предпазно облекло и започнал да разбира тухлите на къщата." Искам и аз някой ден да се науча да разбирам тухлите, само те си знаят кво им е.
  • 7 Пальо

    12 0 Отговор
    Е не сме им пратили Кольо Фичето за ги научи да строят къщи
  • 8 Ефтини сензации

    14 6 Отговор
    В куха стена какво може да се завъди...
    Природата не търпи празно.
    Преди две години купих едно място и къща в едно китно селце до Виена,
    В петък вечер си отивам там и си гледам спокойствието, комшията един почти двуметров австриец гледа пчели. С времето ме запали и мен, та вече си имам три кошера. Много е яко! Тази година за пръв път вадих мед от моите кошери. Не е много, около 5кг. извадихме по съвет на комшията, останалото го оставихме за храна през зимата на пчелните семейства.

    Коментиран от #14

  • 9 гост

    8 11 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    За 500 000 взимаш превъзходна къща от тухли.Ти тези приказки за картонени къщи ги разправяй на някой друг.Има едно предаване по Дискавъри- Война за имоти, но ти едва ли си чувал за Дискавъри ,а още повече за Вийна за имоти. Та там можеш да се пообразоваш малко.Картонените къщи са от 30 000 до към 150 000 максимум.
  • 10 Pompev

    8 1 Отговор
    ама Meда го ze нали, ai sha go iba
  • 11 густо майна

    18 1 Отговор
    не само къщите са им картонени, ами и жените им са като глигани,това дето ни го показва холивуд, далече не е истинската Америка.
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 4 Отговор
    Много си е хубана къщата, а това е пароизолиращата междина. Ако имаше такива междини и в България, то нямаше да си личи на фасадата на повечето кооперации къде им е банята по обрушената външна мазилка.
  • 13 Санде

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Няма как да видиш в русия , те са още в землянки , и не могат да изтрезнеят от некачествен боярищник .
  • 14 Невярващ

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ефтини сензации":

    А поповите ти прасета как вървят ? В природата няма празно , в кухи глави се заселват какви ли не твари .