13 Октомври, 2018 15:25 5 399 11

Мария Илиева и Саня Армутлиева не могат да се гледат, заради…

  • мария илиева-
  • саня армутлиева-
  • х фактор-
  • шоубизнес-
  • ненавист-
  • млад рапър-
  • атанас колев

В дъното на всичко се оказа мъж

Младият рапър Атанас Колев е причината Мария Илиева и Саня Армутлиева да не могат да се гледат. И двете му били хвърлили око, когато участвал в „Х Фактор”, пише в. „Уикенд“.

Късметът обаче се усмихнал само на певицата и оттогава продуцентката буквално не я понася.

Наско изгрява във втория сезон на „Х Фактор” през 2013 г., когато е едва 16-годишен. Още на кастингите по него си падат и двете дами в компанията на съдиите — Мария Илиева и Саня Армутлиева.

Когато обаче разпределят участниците по ментори, жребият посочва, че с момчетата ще работи Саня. Така тя става пряк наставник на тийнейджъра от Бургас, а Мария Илиева може единствено да точи по него лиги отстрани. На зрителите прави впечатление, че напрежението между двете брюнетки започва да расте. Те се карат директно в ефир и никога не са на едно и също мнение. Въпреки това обаче по въпроса с Наско са единодушни. И двете се отнасят с него почти като с божество. По този начин извеждат тийнейджъра до финала на шоуто, пише таблоидът.

След края на предаването той проявява по-голям интерес към Мария за сметка на Саня, която избягва, защото е омъжена и има две деца. Когато научава, че любимецът ѝ спи с певицата, шефката на „Вирджиния рекърдс” побеснява. Тя обявява, че никога повече не иска да влиза в една стая с Мария. Въпреки това Илиева е ангажирана като съдия и в следващия сезон на „Х Фактор”.

Напрежението между двете е толкова голямо, че вече няма как да бъде скрито от зрителите с оправданието, че е само за шоуто. Съдийките бълват отрова една срещу друга и това става непоносимо за колегите им. Накрая продуцентът Магърдич Халваджиян се принуждава да прекрати договора с Мария Илиева, тъй като Саня му е по-полезна в предаването.

Той разчита на компанията ѝ да лансира участниците в „Х Фактор” след края на шоуто. По този начин вдига рейтинга му на предаване, което създава звезди.

Саня изтъква като мотив за ненавистта си към Мария Илиева факта, че е прелъстила непълнолетен участник. Малко след Мария се разделя с „Х Фактор”, официално става ясно, че спи с Наско Колев.

Две години след като се виждат за първи път в предаването, те записват дуета си „Така да е”. Двамата са заедно повече от година. Когато се разделят, рапърът признава, че много хора са се възползвали от неговата неопитност, когато е бил на 16 години и тепърва е прохождал в шоубизнеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    20 0 Отговор
    Нещо Агенция по закрила на детето няма ли да се самосезира

    Коментиран от #10

  • 2 Bubbles

    10 3 Отговор
    Тия дъртите да си търсят някой дедо, ай у лево!
  • 3 hold up

    17 0 Отговор
    Мичето е търсила някой да я оплоди, тъй като я закъса откъм коч!Танасчо явно не е могъл и хоп Гошето!!!!!Хитра е ,търсила и ген!!!!!
  • 4 ЕДИН ОТ МОРЕТО

    14 5 Отговор
    ДАВАЙ НАСКО....ЧУ****Й ГИ И ДВЕТЕ.....И ДВЕТЕ СА ГОТИНИ И ЕДНА ТРОЙКА ЩЕ ИМ ДОЙДЕ ДОБРЕ...ПОНЕ НЯМА ДА СЕ КАРАТ..
  • 5 Брат ми

    6 1 Отговор
    Дъртите джадий търсят някой да им натъпче пуйките.
  • 6 селянин 1

    5 1 Отговор
    А бе тоо,с двете тениски..и оня папи,,кекса,,използват певачките,за трамплинче да влезнат у випо.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Zaza

    5 2 Отговор
    То пък един красавец! И с такъв силен бургаски акцент! Отврат!
  • 9 Ббб

    2 2 Отговор
    Само дето не е от Бургас, а от Варна. И в края на краищата си е негова работа какво прави и с кого. Аз много го харесвам.
  • 10 Без име

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Аве тези неща въобще не са верни. Като започнем от това,че Наско е от Варна , а не от Бургас и до Там,че въобще не е имало такива спорове ако случайно не са се пошегували,но това беше рядко. Спрете да пишете глупости..
  • 11 луда 🐞

    4 1 Отговор
    Живее във Варна ,но е от село! Личи му !!!!