16 Октомври, 2018 10:05 5 314 16

Ваня Костова се нахвърли върху Кулагин, той напусна (СНИМКИ)

  • ваня костова-
  • вип брадър-
  • биг брадър-
  • валентин кулагин-
  • напусна-
  • шоу
Ваня Костова се нахвърли върху Кулагин, той напусна (СНИМКИ) - 1

Още един съквартирант напусна VIP Brother. Макар името му да се спрягаше като на един от основните претенденти за победа в шоуто, Валентин Кулагин бе позорно изгонен от шоуто, след като явно реши, че му е позволено всичко и вербалните му атаки преминаха всякаква граница.

Замаян от подкрепата, получена преди седмица - цели 84% от вота, гримьорът прекали.

Кулагин накара певицата Ваня Костова да избухне и да го нападне. Повод за стана прякорът, който прякора, който ѝ лепна Кулагин — Дъртанян. След словесна провокация тя удари три пъти гримьора. Заради недопустимото му поведение зрителите гласуваха гримьорът да напусне шоуто.

Ваня Костова се нахвърли върху Кулагин, той напусна (СНИМКИ)

Заради извънредната ситуация бяха отменени номинациите тази вечер. Припомняме, че именно Кулагин беше с най-много номинации от съквартирантите си. Фитнес инструкторът Ричард беше вторият с най-много номинации. Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата заради изразеното мнение, че жените трябва да готвят и чистят на мъжете. Другият, който трябваше да се бори за зрителския вот, е Божана.

След нападението Кулагин незабавно поиска да напусне формата, тъй като и той психически не издържал обстановката. Стилистът събрал куфарите си и помолил приятели да го приберат. Повече от час психолози и продуценти се опитвали да го разубеждават да не напуска имението в Нови хан. На следващия ден гримьорът настоя да го прегледа лекар, защото пръстът му се е подул. По думите му, когато са се опитвали да го върнат в шоуто Петко му е извил пръста. Скандалният гримьор започна да чупи покъщнина докато чакаше лекар и беснееше, че е окован с вериги. Лекарката, която дойде отнесе гнева му: "Ти с какво можеш да ми помогнеш, малка злобарко?" Въпреки това Кулагин беше прегледан, поставиха му обезболяващо и той се успокои.

Ваня Костова се нахвърли върху Кулагин, той напусна (СНИМКИ)

На сутринта съквартирантите завариха пълна разруха в кухнята на Къщата — купища стъкла по пода, масата и мивката. В това време Кулагин си спеше спокойно в леглото. Лидерът на Къщата Петко поиска обяснение от гримьора и го накара да си изчисти поразиите. Това стана повод за нов жесток скандал. Чуваха се грозни обиди и заплахи. Валентин ги обвини, че нямат елементарни хигиени навици, докато всички почистваха поразиите му.

Певицата и гримьорът крепяха прилични взаимоотношения, до момента, в който Кулагин не реши да се пренесе в нейната спалня. Костова се напрегна и двамата започнаха да разменят грозни словесни нападки. "Това лице има нужда от висококвалифицирана медицинска помощ, психиатър. Исках да извадя доброто у него, но той е непоправим", категорична бе тя.

На свой ред Кулагин бързо смени тактиката и директно захвана да я обижда в очите. "Болна, стара, нечистоплътна, нямаш място тук и изкукала старица", бяха част от обидите, които Ваня Костова трябваше да изтърпи. Тя му каза да престане, защото ще го удари, но гримьорът само се изсмя. В един момент тя не издържа и му се нахвърли с юмруци. Наложи се съквартирантите да я удържат.

Ваня Костова се нахвърли върху Кулагин, той напусна (СНИМКИ)

Ваня Костова започна първа, като се опита да навре в устата на Кулагин, мръсна салфетка. След това излезе навън, а гримьорът я последва и се опита да ѝ мушне скилидка чесън в устата. Тя го удари с шише в главата. След това Папи Ханс застана плътно до гримьора и го стресна. Последва ответна реакция на Валентин, който удари една глава на поета. След това съквартирантите го спряха, за да не се саморазправи с гримьора.

Ваня Костова се нахвърли върху Кулагин, той напусна (СНИМКИ)

След бруталните сцени, зрителите трябваше да решат кой от двамата да си тръгне завинаги от шоуто. Това бе Валентин Кулагин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Djidjiff

    24 0 Отговор
    хляб и зрелища ни хляб качествен ни зрелище
  • 2 Гост

    24 8 Отговор
    Че тоя възложно ли е да има приятели дето ще го чакали отвън ?!! Според мен отвън трябва да го чака разярена тълпа която да го линчува ! Хихихи

    Коментиран от #10

  • 3 hold up

    18 14 Отговор
    Човек ,като не може да си овладее нервите,става смешен!Тази огромна жена ,ми падна в очите!!!!Не оправдам гея,защото лази по нервите,но той я замери с една скилидка чесън,я та като почна и няма спирка!Отиди в Биг Брадър и стани още по смешен!!!!
  • 4 цистит

    17 2 Отговор
    тоя е проблема с едно цяло поколение а всеки вътре в тоя крекхаус олицетворяват проблемите в цялата ни държава и всеки стереотип в нея и оправдание за такива няма затова и не си губя времето с тях и съветвам да заключите нова телевизия с парола ако имате деца
  • 5 ТъпСъм

    11 0 Отговор
    С тоя сценарий направо Джон Ву пасти да яде
  • 6 А БЕ

    24 2 Отговор
    ПО ТЪПАНАРСКО ПРЕДАВАНЕ НЯМА ОТ ТОВА !
  • 7 хахаха

    15 4 Отговор
    това педалче скоро ще го дават от някоя болница - потрошен от симпатизанти :) !
  • 8 Петър

    13 3 Отговор
    Ето да видите че боя помага,най вече за децата!Много са ми смешни родителите дето казват -Аз моето не съм го пипнал/а с пръст
  • 9 hold up

    4 1 Отговор
    И не ми курдисвай това гюбре нарочно пред очите!!!!!Гледай си я ти!!!!
  • 10 бако

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Тълпа от зомбирани примати.
  • 11 Morgoth

    10 4 Отговор
    Този ако не яде бой още тази седмица, това ще е само, защото добре се крие :)

    Коментиран от #12

  • 12 onq s konq

    4 10 Отговор

    До коментар #11 от "Morgoth":

    Нещо ти избягва психопрофила на Кулагин.Иначе щеше да забележиш,че БЕЗЦЕРЕМОННОТО МУ ДЪРЖАНИЕ в Къщата към ВСИЧКИ МЪЖКАРИ в нея оправда подозренията ми за СТАБИЛНА СИЛОВА И ПАРИЧНА ПОДКРЕПА ОТВЪН.И дано никой от вбесените "обитатели" не се изкуши да го притесни след излизането си,защото дълго време ще има да си лекува изпотрошените кокали в болница.
  • 13 един

    5 1 Отговор
    Интересно кого ли ще нападне глутницата сега? Жертви ще има при всички случаи. Не зная каква е била целта на това предаване, но се получи нещо невъзможно за гледане. И то не заради Кулагин, който е доста ексцентричен тип, опитващ се да не щади никого, а заради останалите, всеки от които се мисли за фаворит и светец. Видът на Горката Ваня Костова е доста отблъскващ, тя наистина има вид на нечистоплътна, дрехите й стоят ужасно. Дали е подходяща за такова предаване? Да не споменавам опасността от удар поради високото й кръвно. Участието й е голям риск и я показва в една принизяваща светлина. Все пак тя беше и е артист, не продавачка на пазара. Останалите, обединени от лошия Кулагин, който ги издигна в собствените им очи, също са трудни за понасяне, особено Петко с просташкото си самочувствие. Накратко, повече няма да гледам предаването. И без това беше много трудно за издържане. Колкото до приятелите на Кулагин - не го мислете.
  • 14 ТАА ТЕЛЕВИЗИЯ ТРЯА ДА СА ИЗРИНЕ

    4 0 Отговор
    С ФАДРОМА ОТ НЯКОЙ РУДНИК ЧИ ДА НЕ ОСТАНЕ ИНО КАБЕЛЧЕ И РЕЖИСЬОРЧЕ ЧИТАВО....
  • 15 Гост

    2 1 Отговор
    Само Кулагин можеше да им свали напълно маските. Той успя дори продуцентите на предаването да изплаши, затова направиха така, че да го няма. Всички се нахвърлиха върху него защото истината поражда омраза. Брадарът свърши няма какво да се гледа повече
  • 16 hold up

    1 0 Отговор
    Интересно беше за тортата или кекса.!Какви ги наговори ,че чак ми стана приятно..!