3 Ноември, 2018 14:13 3 564 4

Нова рокада в "Гласът на България", Михаела Филева се събира с бившия си на сцената

  • михаела филева-
  • гласът на българия-
  • поли генова-
  • рокада-
  • венци венц

Певицата ще бъде ментор на мястото на Поли Генова

Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални таланти - Михаела Филева - ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на "Гласът на България" през пролетта на 2019 г.

28-годишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от червените столове в търсене на най-добрия глас на България редом до любимите на цялата страна треньори - музикантът и продуцент Графа, рок легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия, пише dir.bg. Досега в тяхната компания ментор бе Поли Генова, чието място заема Филева.

Награждаваната четири пъти за "БГ изпълнителка на годината" Михаела Филева сподели вълнението си от новата роля:

"Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях "от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени".

Филева ще работи рамо до рамо няколко месеца с бившето си гадже Павел, с когото имаше бурна любовна история. Днес връзката им е в миналото, а водещият на "Гласът" има нова тръпка. По традиция той ще бъде в компанията на Венци Венц. В новия сезон ще има промени в регламента, а победителят ще получи награда от 50 000 лева. Тази есен над 3500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на "кастингите на тъмно".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    16 1 Отговор
    Опа колеги, местим ли го?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ем чи ко да прайм егати хахааха

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Ем чи ко да прайм егати хахааха
  • 3 Айдеее

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Местяяя
  • 4 Рокаджийка

    3 2 Отговор
    Леле, Михаела,супер!Новият сезон на,,Гласът на България"ще бъде уникален!Мишето ще е новият треньор в,,Гласът на България"!Супер!