21 Ноември, 2018 15:46 8 497 1

Кралицата обвинила принц Чарлз за провала на брака му с Даяна

  • кралица-
  • кралица елизабет-
  • кралско семейство-
  • принцеса даяна-
  • принц чарлз-
  • развод-
  • брак-
  • камила паркър боулс

Въпреки противоречията между Елизабет II и Даяна, кралицата смятала, че Чарлз е виновният за тежкия развод

Светът остана потресен, когато през 1992 г. принц Чарлз и принцесата на народа - Даяна, обявиха своята раздяла. Техният развод бе финализиран четири години по-късно - през 1996 г. Връзката помежду им не спря да бъде обсъждана дори и след края, понеже се разнесоха слухове, че принцът не е бил верен на Даяна по време на брака им.

И въпреки противоречията между майката на Чарлз - кралица Елизабет II, и Даяна по отношение спазването на кралския протокол, Нейно Величество в никакъв случай не обвинява Даяна за края на брака със сина ѝ. Това сензационно заявление идва от документалния филм на Робърт Лейси, предава The Express.

В програмата наречена "Принцесата от замъка" Лейси казва следното: "Би било голяма грешка, ако някой каже, че Кралицата обвинява Даяна за случилото се."

Той добави: "Дори смятам, че тя и съпругът ѝ - принц Филип обвиниха най-вече принц Чарлз, понеже както се разбра по-късно, той вече беше емоционално обвързан с друга жена."

От документалния филм се разбира също така, че загиналата принцеса се е обръщала към свекърва си за емоционална подкрепа. Кралският кореспондент Ингрид Сюърд разкри: "Никой не се вижда с кралицата без предварителна уговорка, но Даяна чакаше докато не си тръгне и последния посетител. Дори понякога едва изчакваше някой да си тръгне, за да влети при нея и да поплаче на рамото ѝ. Тя казваше "Всички ме мразят, аз мразя сестра ми, мразя майка ми, мразя съпруга ми", а кралицата не знаеше как да се справи с подобен тип изблици. Тя доста често не знаеше как да постъпи с Даяна."

Веднъж разведен обаче Чарлз най-накрая можеше да бъде с жената, в която е влюбен от 70-те години насам - Камила Паркър Боулс. Двойката се венча през 2005 г. и от тогава е неразделна.

След развода Даяна започна връзка с Доди а Файед, но не след дълго и двамата загубиха животите си трагично, едва година след официалното финализиране на развода.

Сега става ясно, че Кралицата е голям фен на Камила, която е огромна подкрепа за принца на Уелс. В реч по случая 70 годишнината на Чарлз Елизабет II отдаде чест на това, което Камила прави за сина ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бомбата

    1 0 Отговор
    ех, права е бабата, Даянка си беше красавица от приказките, а тоя грозник муиьо - все Камила та Камила ..разбирала му тъпотиите...та хак втора употреба дърта мома кралица ще намърда...те за тва нейсе кралството им нема да го бъде!!!! Е Даянке, Даянке нема да те забрави света...!!!