22 Ноември, 2018 10:39 11 558 12

Навик на принц Хари превърна живота на Меган в ад

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • навик-
  • семеен живот-
  • разногласия-
  • британско кралско семейство-
  • херцог на съсекс

Двамата не спират да се карат заради ексцентричния навик на херцога на Съсекс

Навик на принц Хари превърна живота на Меган в ад - 1
Снимки: AP/БТА

Отстрани изглежда, че отношенията между принц Хари и Меган Маркъл са повече от идеални. Любовта им успя да преодолее множество препятствия и трудности, двамата вдигнаха приказна кралска сватба и вече чакат първия си наследник.

Тази идилия обаче, е само привидна, защото, както в повечето семейства и в тяхното има моменти на неразбирателство и куп разногласия, които нарушават мира и спокойствието и помрачават семейното щастие. За това разказва самият принц Хари в документалния филм, посветен на 70-тия юбилей на неговия баща, озаглавен "Принц, син и наследник: Чарлз на 70 години".

В лентата херцогът на Съсекс признава, че от татко си е наследил много странен навик, който изкарва съпругата му от нерви. Чарлз, който е върл защитник на природата, е възпитал и двамата си сина да се грижат за околната среда. Поради тази причина, когато се прибере вкъщи, Хари започва да изключва всички светнати лампи. А Меган, която е израснала в слънчева Калифорния, се депресира от вечния сумрак, който цари в двореца.

"Меган винаги ме пита: "Защо гасиш лампите? Тук е тъмно!". А аз й казвам, че не са ни необходими цели шест включени лампи, като ни е достатъчна само една. Това е навик, от който не мога да се отуча. Според мен така трябва да прави всеки. Това е един от най-важните уроци, които с Уилям сме научили от баща си", признава Хари.

Меган се нанесе в дома на Хари — Нотингам Котидж в Двореца Кенсингтън, след като двамата обявиха годежа си през ноември миналата година. Преди тях там живееха принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. През 2013 г., когато се роди синът им Джордж, двамата се преместиха в двореца. Именно в Нотингам Котидж Хари предложи брак на американската актриса.

Херцозите на Съсекс притежават и още един дом, който е подарък от кралица Елизабет II. Той е на три етажа, също се намира в двореца и се състои от 21 стаи и свързващи ги врати с къщата на Уилям и Кейт. Тези дни медиите на Острова съобщиха, че след като първородната им рожба се появи на бял свят, Меган и Хари ще се преместят да живеят там.

Навик на принц Хари превърна живота на Меган в ад
Снимки: AP/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Робот

    25 3 Отговор
    Ами да се разведе като и е толкова тежко!
  • 4 Радо

    55 2 Отговор
    И аз тъй - жената все ги забравя светнати лампите, а аз и търча подире и да ги угасям, само че го правя не заради природата, ами да се върти по-бавно електромера.....значи все пак има нещо благородническо в мен!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Лорд Минчу

    24 2 Отговор
    Аз па помислих, че като свърши и го бърше в пердето ;)
    Тоз защо се мъчи да живее в толкова голямо имение с толкова много стаи и толкова много лампи !?!? Не може ли да си вземат едно двустайно апартаментче и няма се мори да гаси, а църната мома да кряка ?
  • 7 Грешка 404

    8 3 Отговор
    Неприятно е да коментираш отново с обратни,но ще кажа !Всяка приказка си има край,в повечето случаи с лош!Но Портокалчо си остава чаровник..!Тя не знае ли Меган,че замъците са пълни с духове....от тях те побиват тръпки! Реши ,че всичко ще бъде цветя и рози.!
  • 8 Бачо Киро

    15 4 Отговор

    До коментар #5 от "SDEЧЕВ":

    Ни за английските паразити ни трябват новини, ни за нашите. Особено за нашите. Наследници били... На пияндето Фердинанд, натресено ни отвън... Докараха две национални катастрофи, намесиха ни в две войни... Никакви БЪЛГАРСКИ царе не са. Крадлив дедо пък хептен, бил е само престолонаследник, никога коронясан, но непрестанно се титулува цар...
  • 9 фонзи

    4 4 Отговор
    Бас ловя ,че принц Хари и пръска фунията на тая
  • 10 гост

    3 2 Отговор
    на голямата снимка хари палавника показва дискретно средно пръстче
  • 11 БЪЛГАРИН

    3 2 Отговор
    АРЕ ГАСИ ЛАМПИТЕ! 🌍
  • 12 Синоптик

    2 0 Отговор
    Има данни че принца попръцква доста шумно от време на време...Именно това дразнело както слуха ,така и нослето на Меган....