Last news in Fakti

21 Март, 2012 17:02 1 942 0

Пролетен Лондон провокира Преслава към спорт

  • преслава-
  • лондон-
  • провокира-
  • спорт

С настъпването на астрономическата пролет ни се иска по-бързо да забравим за студените зимни дни. И въпреки, че в България все още няма много цъфнали дръвчета и пролетни цветя, в Лондон отдавна пролетта е заявила своето присъствие. В това успя да се увери Преслава през отминалия уикенд, по време на своето гостуване в английската столица, съобщи  TV "Планета" .

Петкратната носителка на титлата “Певица на годината” и една от най-обичаните български изпълнителки за пореден път бе гост на българската общност във Великобритания.

Интересът към нея и нейните песни, и в Англия се оказа огромен и в клуб “Адженда”, в сърцето на лондонското Сити, се събраха наши сънародници, както от Лондон, така и от Манчестър, Ливърпул, та дори и от Бирмингам.Началото на своя концерт Преслава сложи с емблематичния си хит “Като за финал” и така заяви края на скуката и сивотата.

Много темпераментна, заредена с енергия и с приповдигнато настроение, попфолк изпълнителката повече от 3 часа държа на крак гостите в елитния клуб, накара ги да се веселят и да празнуват от сърце. “Класата на Преслава се вижда от километри, коментираха българите в Лондон. – Не е случайно, че за пети път тя става “Певица на годината”. Песните й вълнуват, карат ни да полудяваме, правят ни истински щастливи.”

И Преслава не пестеше емоциите и се раздаваше докрай на всяко свое изпълнение. “От мен питието”, “Добрини”, “Как ти стои”, “Ако ще да боли” бяха сред най-аплодираните песни, които Преслава представи в клуб “Адженда”. Тя не забрави и за любимите си народни песни и с “Невено, моме” предизвика всички да се хванат на огромно българско хоро.Макар и за кратко, Преслава намери време и да се разходи в пролетен Лондон. В парковете на английската столица имаше много спортуващи хора и това може би предизвика изпълнителката да се замисли и за своята физическа подготовка.

Певицата вече може да се похвали с нова отлична спортна екипировка, която си избра в Лондон. С нея тя възнамерява да посещава фитнес залата по-често тази пролет и така да бори стреса и отпадналостта, предизвикани от пролетната умора.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА