Last news in Fakti

7 Март, 2019 11:21 3 160 5

Софи Маринова възхитена от Мария Илиева: Беше неземна!

  • софи маринова-
  • мария илиева-
  • като две капки вода

"Направо изби рибата!", написа Софи за изпълнението на Мария Илиева

„Щастлива съм, че съм в компанията на едни от най-изявените вокални артисти в България. Притеснявах се много за образа на Софи Маринова, защото тя има световен глас. След изпълнението ми написа, че съм била страхотна и много се е забавлявала“, разказа Мария Илиева в студиото на "Здравей, България". Българската поп икона благодари за подкрепата на публика, жури и колеги, както и на специалистите, помогнали ѝ в навлизането на уникалния тембър на Софи. Мария добави, че едно от големите предизвикателства са сроковете, в които трябва да развиеш образ, а именно да се превърнеш в друг артист в рамките на една седмица.

„Новият ми образ в „Като две капки вода“ е част от филма „Най-великият шоумен“. Песента е номинирана за Оскар и се изпълнява от една от най-известните певици на Бродуей. Посланието е много силно – именно да приемаме различните и да се научим да се обичаме. Образът е труден, но и много интересен“, загатна певицата, която гостува в студиото със сина си Александър.

В понеделник вечер от 20:00ч. осемте звездни участника отново ще се впуснат в световни образи с колоритни появи и изпълнения, които могат да надминат оригинала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето

    5 1 Отговор
    Мария е класа, спор няма...!!!
  • 2 Айша ИБРЯМОВА ДА МЪЛЧИ

    0 1 Отговор
    Софи Маринова.....Нали много скимтяха,обидени бяха,че им сложили иноверски имена.Софи се писала......,че и дядя си Марин изкарала!
  • 3 Вени курвето

    1 0 Отговор
    Хахаха
  • 4 Брат ми

    5 0 Отговор
    Ако знаеш колко народ в България е останал мнооо доволен от Марчето Илиева.
  • 5 ндндн

    4 0 Отговор
    Аз Мария Илиева, нито я чух нито я видях... сигурно е пяла жената в София. Аз понеже бях в гр. Севлиево и успях само да видя задникът и...
    Дано не съм пропуснал много!