1 Май, 2012 23:51 2 496 0

Универсално средство против бръчки

  • бръчки-
  • лента-
  • япония-
  • oyasumi

Коя жена не се плаши от бръчките, които не само издават на колко години е, но и често пъти я състаряват? Съществуват редица методи, за да подмладим не само душата, но и тялото си. За последното всеки месец се появяват нови продукти. В надпревара с времето са и японците. Наскоро те представиха своята поредна иновация – нощна превръзка срещу бръчки.

Удивителното на продукта Oyasumi е, че работи не само без вие да правите каквото й да било, но и докато спите. Той представлява силиконова превръзка, която се слага на челото. Тя е много удобна и не нарушава съня по никакъв начин категорични са създателите й. От вътрешната страна на лентата са разположени инфрачервени точки, които леко разтварят порите и хеуроновата киселина прониква по-лесно в кожата. Лентата се разтяга 54-59 см и се състои от найлон, полиуретан и силикон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА