Last news in Fakti

29 Май, 2019 11:48 5 928 9

Афтър партито на „Капките“ излезе извън контрол (СНИМКИ)

  • като две капки вода-
  • афтър парти-
  • финал-
  • извън контрол-
  • участници-
  • празнуват

Мария Илиева се осмели да приглася на микрофона турбо хита на Калайджиев

Завърши и този сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“. Както подобава, участниците си спретнаха шеметно афтър парти, за да полеят успеха си и огромния зрителски интерес, който са предизвикали с изпълненията си.

Невероятните музикални и танцови изпълнения от сцената на предаването се пренесоха и в клуба на Кремена Халваджиян, в центъра на столицата. В един от гвоздеите на вечерта се превърна уникално трио между Милко Калайджиев, Папи Ханс и Мария Илиева.

Това потвърждават и сторитата, публикувани от Папи Ханс, който единствен сподели как е протекъл купонът.

Фолк певецът, който пожертва мустака си в името на шоуто, влезе в ролята на Любо Киров и изпя в дует с Мария Илиева песента "Allright". В изпълнението на сцената на клуба се включи и Папи Ханс.

Купонът се превърна в истински спектакъл с изпълнения на живо на Милко Калайджиев, Папи Ханс, Мария Илиева, Петя Буюклиева и другите звездни участници.

Всеизвестен факт е, че в заведението на Кремена никога не е звучала чалга музика и това е запазената марка на клуба. Снощи обаче, нещата излязоха извън контрол и когато, в един момент, микрофона се озова в ръцете на Милко, от тонколоните започна да се „лее“ една от най-емблематичните му песни „Къде си, батко“, пише сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Видимо щастливата Мария Илиева също се осмели да припява на микрофона турбо хита на Калайджиев. Един от братята Аргирови се присламчи към веселата компания и не спря да снима случващото се.

На кадрите се виждат танцьорите от предаването – „Фънки мънкис“, но не се забелязват останалите участници от формата. Всички са в очакване на официалните снимки.

Големият победител в седми сезон е Стефан Илчев. След оспорвана битка певецът грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. Певецът изправи на крака публиката с Лили Иванова и „Камино“. На второ място се класира Мария Илиева, а трето и четвърто заеха Милко Калайджиев и ТИТА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    35 4 Отговор
    Пълна простотия!!
  • 2 Фотографа

    19 0 Отговор
    Който е снимал веднага да си купи на изплащане някой нов телефон и да хвърля този 1.3 Mp боклук на далеч.
  • 3 Сиромаха

    21 2 Отговор
    Шоуто свърши, Благодарим за СМС ите.
    Очаквайте през лятото статии " описващи" Екзотичните почивки и приключения на Халваджаните и Фамилия,! До нови срещи през есента когато започваме от Начало, Лека работа, !!!!!!!
  • 4 Нещо се случва, еди кой си...!

    8 3 Отговор
    Капките свършиха и света свърши....!
  • 5 Хъбъдъбъ

    17 1 Отговор
    Партито се развихри. След края му настана масово е.б..н.е.. А жените останаха сами.
  • 6 Гоуст

    14 1 Отговор
    Така се вкарва джедърството: мъже-жени, жени-мъже ама шоу, шоу. И ти гледаш и в един момент подсъзнанието ти започва да го възприема като нещо нормално
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ариман

    8 3 Отговор
    Толкова лигльовци и боклуци трудно може някой да изтърпи. Отврат и бездарие до безобразие!
  • 9 Лони

    6 1 Отговор
    Драги артисти и продуценти когато правите някакво предаване опитите се поне малко то да се хареса на хората а не на разни НПО - та. Застанете пред екрана и изгледаите каква безвкусица сте създали. Как мислите с тази диария да привлечете аудитория?