10 Юни, 2019 13:36 5 045 12

Любовна тръпка спаси Анелия от депресията (СНИМКА)

  • анелия-
  • фолк певица-
  • влюбена-
  • депресия-
  • любовна тръпка-
  • спаси

Фолк певицата публикува в мрежата снимка, която загатва, че сърцето ѝ отново е заето

Фолк певицата Анелия изглежда се носи на крилете на любовта. Това твърди клюкарското издание “Уикенд”, което прави своите заключения от публикация на изпълнителката в социалните мрежи, качена в края на месец май.

Фолкдивата сама дава повод за коментари със снимка на камък във формата на сърце, която публикува в профила си във Facebook, пише таблоидът. "Какво си намерих?", гласи текстът, който звездата на "Пайнер" е добавила към кадъра. Тези думи още повече засилиха слуховете, че тя пак е открила любовта.

Засега хармонията в личния живот на певицата е предимно в сферата на предположенията. И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред известните личности у нас, които всячески се стремят да бранят емоционалния си свят. Хитовата изпълнителка е правила компромис в далечното минало, когато все още бе омъжена за бизнесмена Коко Динев, който е баща на дъщеря ѝ Ивон. След раздялата им, Анелия избра да крие сърдечните си трепети. През годините я свързваха с един и двама, сред които Мартин Иванов, по прякор Данона, и Калоян Арсенов, син на бившата министърка Долорес Арсенова. Шушукаше се и за отношения с наркобос, както и с прословутия колекционер на креватни спомени с певици и манекенки Ангел Свинаря. Последният я заряза заради Мара Отварачката.

Анелия винаги е избягвала да коментира отношенията си с въпросните господа, а и с други, с които са я свързвали, или пък с усмивка е споделяла, че помежду им има само приятелска дружба. Сега не прави изключение, но от постовете ѝ в социалните мрежи личи, че се радва на красиви емоции. Анелия споделя моменти, прекарани сред природата. По-любопитен бе кадърът, за който фолкзвездата позира седнала пред Ступата на просветлението – будистки паметник, символизиращ съвършената хармония на Вселената. Той се намира в село Плана и според традицията носи щастие, изпълнява желания на хората с добри намерения и защитава света от бедствия и конфликти.

В бранша веднага свързаха любопитния избор на Анелия да посети именно будитския паметник с хармонията в личния ѝ живот. Имаше и друго тълкувание, отново базиращо се на скорошни слухове, че певицата е преборила тихомълком депресия. Дали Анелия наистина е била в плен на тягостни емоции, остава загадка, заради желанието ѝ да избягва въпроси за личния си живот. Затова пък наскоро пайнерката се потвърди за благоденствието, на което се радва. Тя се чувства щастлива във всяко отношение. Харесва се такава, каквато е, заради което и думата диета ѝ е направо чужда. Тя посъветва младите момичета, които искат да приличат на нея, да бъдат в хармония със себе си, защото тогава всичко е балансирано и е на мястото си.

"Когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно", споделя Анелия, която на 1 юли ще празнува 37-мия си рожден ден, пише още в. "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    16 1 Отговор
    Безсмислена статия, колкото да запълни празнината...

    Коментиран от #4

  • 2 Баш бай Брадър

    9 0 Отговор
    Като земите да си показвате джуките на снимките ко демонстрирате не знам неограничени възможности ли ние знаем какви сте и пеенето ви толкоз ама добре,че се плющите кат слаби свине коя от коя повече и кат набележите някой сичките пайнерки докато не минете и родите по едно не мирясвате.
  • 3 Извратеняка

    14 1 Отговор
    И кво като е заето сърцето важно е гъ...т да е свободен

    Коментиран от #8

  • 4 Тъп

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цецо":

    Е как безмислена.Стара стока в нова опаковка и реклама .Те така меринджеите увеличават продажбите.И тя е с превъртян километраж.
  • 5 Обикновен човек

    7 0 Отговор
    Абе тази иска един голям и твърд х.й все да и е вътре!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Грамотният обратен...!

    2 3 Отговор
    Анелийке, това е временен статус за човека, има по гадни неща, които наистина могат да ти довлекат такава депресия, че ти идва да крещиш, колкото глас имаш, но и това няма да помогне....! НО се радвам за теб, защото, кой каквото иска да говори за теб, ти си качествен човек...!!!!
  • 8 Жертва по особен начин...!

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Извратеняка":

    Твоят или на другия...!?

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Старите коври колко са хитри...!

    1 1 Отговор
    Как умеят на прости мъже, особено пък млади и недостатъчно опитни да им вържат тенекията...! На стари години, любоф ги тресе...!!!!
  • 11 Богомолка

    0 0 Отговор
    Това твърди клюкарското издание “Уикенд”, женена по- юваво, да се правиш на ИДИОТ!
  • 12 Извратеняка

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Жертва по особен начин...!":

    Пич твоят сега е свободен щото сигурно устата ти е заета така че гълтай спокойно