Last news in Fakti

10 Юни, 2019 15:27 42 971 39

Ернестина Шинова с тежки думи след избирането на мъжа ѝ за евродепутат

  • ернестина шинова-
  • евродепутат-
  • андрей слабаков-
  • избиране-
  • завист-
  • злоба-
  • поздравления-
  • актриса-
  • режисьор

Успехът на Андрей се оказа изпитание за приятелството, споделя актрисата

„Напоследък разбрах, че не само драматичните обстоятелства са проба за приятелството между хората – оказа се, че един голям успех също е такава проба”. Това заяви актрисата Ернестина Шинова по повод избирането на съпруга ѝ - режисьорът Андрей Слабаков за евродепутат.

Появата на името на режисьора Андрей Слабаков сред тези на избраните евродепутати, които ще влязат в новия Европарламент, се оказа една от големите изненади на тези европейски избори.

Новото амплоа на критичния режисьор обаче, се оказа нож с две остриета. За това разказа съпругата на новоизлюпения депутат по време на гостуването си в студиото на предаването „Тази събота” по bTV.

"Със злобата и завистта няма да свикна. Ако завистта на хората можеше да захранва електроцентрали, токът ни щеше да бъде безплатен", каза Шинова, която покрай съпруга си също се оказа под светлините на прожекторите, но не тези, които осветяват театралната сцена, а тази на политиката.

Тя разказа, че много хора са се зарадвали на личната победа на Слабаков, който бе един от кандидатите в листата на ВМРО. Въпреки това Шинова признава, че наред със симпатиите и поздравления, много осезаема била и злобата.

„Ако завистта на хората можеше да захранва електроцентрали, токът ни щеше да бъде безплатен, щяхме да изнасяме. "Хейтът ме изненада, защото е безпочвен. Излиза, че човек, който има брада е нечистоплътен... Много странни неща, които не очаквах. Очаквах сблъсък на идейни полета. Изглежда е някаква борба между партийни централи, в която се оказах въвлечена", отбелязва актрисата.

Шинова споделя, че няма да се мести със съпруга си в Брюксел, защото има задължения и неотложни ангажименти в страната. Признава, че не се чувства готова да бъде жена на евродепутат и не смята, че трябва да се променя.

Въпреки, че не е готова на компромис относно новия статут в семейството си, тя е плътно зад гърба на Слабаков. "Много вярвам в Андрей, защото в главата си има много конкретни неща, но той не може да говори в момента за тях, преди да е видял възможностите да се реализират", споделя тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиания Майстор

    145 41 Отговор
    Страшно ви завиждаме щастливи овчарчета какъв успех само, от кръчмата в евро парламента!
  • 2 Руснак

    147 41 Отговор
    Поне ще пуши хубави цигари не ,че друго ще направи в Европа и той лаладжия като Бареков .
  • 3 Лора

    90 31 Отговор
    Ерна, изречението за електроцентралите е чудесно, добре че сети за това... дано те послушат...!!!
  • 4 Обикновен човек

    48 98 Отговор
    Слабаков е най добрият евродепутат за България!!!!

    Коментиран от #6, #11, #36

  • 5 Гост

    67 27 Отговор
    Шинова да не говори избледнели фейсбук лафове, ами да помисли, че живее в България, където, разликата в класите, колкото и да ни се иска на всички да не е така, оказва много голямо значение. Мъжът и е вече милионер и всички гледат по различен начин на него. Това е положението в България, колкото и да се чуди, защо така. Успех на Слабаков
  • 6 Kubeto

    33 16 Отговор

    До коментар #4 от "Обикновен човек":

    И аз га вярвам..сите други са оядени прасета!
  • 7 Кольо

    123 41 Отговор
    Не е злоба , а е факт, че пожълтялата му от цигари коса и брада са отвращаващи ! Ценностите му се разминават с тия на нормалните хора, няма как да приема а и целият свят не приема пушенето, Гърция забраниха пушенето и по плажовете , с пристрастеността си към цигари и алкохол ли ще ни представя и за масово пушене на обществени места ли ще лобира ?! Няма АДЕКВАТНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ТОЯ ЧОВЕК И НЯМА НИКАКВА РАБОТА ТАМ !

    Коментиран от #15, #16, #28

  • 8 Софиянец

    104 22 Отговор
    Смях, сблъсък на идеи :) ще ни зарине от мисъл и ще осветли пътя на България.... пак ще си говорим след година две да видим какво надроби светлата мисъл Слабакова ;)
  • 9 Плюйте поплювковци

    48 22 Отговор
    Нека първо видим, а после критикуваме! Нещо го забравихте "КОЙ", дето му знаем шкембето и мамето!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 селянин от обеля

    65 20 Отговор

    До коментар #4 от "Обикновен човек":

    Проблема е че тоя е много прост, обаче такива сме си избрали
  • 12 Жанбо

    63 9 Отговор
    Да не си забрави "Дормеото" и ТВ-то С наргилето на матрак е идеална метафора на ВМРО.
  • 13 Гост

    41 18 Отговор
    Не познавам Слабаков, за да му завиждам. Това, което мога да посъветвам госпожата е да не подценява съпругът си, вкарвайки се в неговият избор. Него ли избирахме или нея? Или ще се окаже истина слухът за роднинските връзки?
  • 14 Отчаян

    73 11 Отговор
    Левски левски ако знаеше какво става сега сам щеше да си наденеш примката и да се обесиш
  • 15 Айшето

    57 12 Отговор

    До коментар #7 от "Кольо":

    И на тоз мястото му е за кмет на Столипиново заедно с учиндилския чалгар
  • 16 Велин

    19 29 Отговор

    До коментар #7 от "Кольо":

    А Вие със сигурност сте с изключителна ценностна система!?!? Ама пък кой ли Ви знае!? Слабаков поне е човек, който не "цепи басма никому"! Странното е , че е от партията на Каракачанов и Джамбазки. Дано пък те се променят.

    Коментиран от #39

  • 17 Гдкбумпк

    49 21 Отговор
    Искам да попитам всички четящи и коментиращи: а с какво запомнихте досегашните евродупетати? Бай Малинов ще остане в историята с изпуснатия самолет за гласуването. А останалите? Например дважди дупетата от ГЕРБ Владимир Уручев, него с какво юначество запомнихте (а и знаете ли му поне името и на останалите бивши гербери?). Двамцата от ДПС - Искрето и Адамчо, те и сега продължават, нещо запомнящо? Да претеглим и червените шапцици, що сториха за милата ни татковина или по-скоро за свидния си джоб? Имаше и едни самодейци - ендесевейци, в самото начало от 2007, после ги издуха вятърът на промяната заедно с вятърничевия им предводител Симо Кобурга. Та сега един режисьор в кълба от дим ви е проблема...

    Коментиран от #24

  • 18 МЪЖКИ ПРОСТАК

    25 31 Отговор
    МММУУУУУХХХААААААААА МААЙЙККАААААААААА!!Брате тва е супер страхотен МИЛФ.Ако га прибарам първо ша га кача на задната седална в мерцедеса.После ша и бръкна в междукрачното пространство и ша търкам докат текне сок.После почвам да га дъня много здраво.Накрая катерицата и ше мяза на смачкан терлик окъпан с бял крем.
  • 19 Nik

    63 11 Отговор
    Големият проблем е ,кой "умник" е вкарал Слабаков в листата на ВМРО?Не ми е известно той да се е изказвал по европейски проблеми и да е подготвен за тази мисия!Иначе като личност,е много добре познат на общественоста с арогантното си поведение и безкултурност,нищо че е режисьор!За външния му вид и поведението му на "заклет"пушач,да не говорим.Прилича ми на клошар.Нито му завиждам за парите,които ще получава като евродепутат,нито злобея срещу него!Слабаков не може да бъде пример за обществото!
  • 20 Хахахаха

    50 10 Отговор
    Няма завист,няма злоба. Само факти! С купен цигански вот "правилните"(УДОБНИТЕ) патриоти "спечелиха" две евродУпетатски местенца. Слабака и Джамбаз-паърЕотина ще лапат 5х12 месеца евродУпетатски заплати от по 24 000 €врака на месец и ще "снасят" по 1/3 в касата на МВРО
  • 21 Диди

    58 8 Отговор
    И къде е тръгнал,след като не знае дали има възможност за реализация на идеите му. Заплатаджия и тоя. Аман. Използва името на баща си и натрупа състояние. И не брадата,а мазната коса е отвращаваща.Същото се отнася и за Ерна. По-често в банята

    Коментиран от #22, #30, #38

  • 22 Но е българин...актьор и режисьор...!

    16 25 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    А ти каква си...?! Кой те познава...!?

    Коментиран от #35

  • 23 хахаха

    26 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Много вярвам в Андрей, защото в главата си има много конкретни неща, но той не може да говори в момента за тях, преди да е видял възможностите да се реализират"

    Мдаааа, сигурно много неща има в главата си клозетният поет и виден путиноид - Андрей и те вероятно се премахват единствено с маска от газ, мас и урина:)
  • 24 ултра

    30 7 Отговор

    До коментар #17 от "Гдкбумпк":

    Публикувано във факти.бг: Та сега един режисьор в кълба от дим ви е проблема... Да, точно той е проблема и не защото около него има кълба от дим, или има вид на смърдящ клошар, а просто защото отива в ЕС, не за да го затвърди и с това да извлече ползи за страната си, а за да опита да го разруши отвътре! И Ернестина да не ги разтегля тия локуми за "завистта", проблемът е от съвсем друг характер!
  • 25 Само с едно.

    35 6 Отговор
    Само с едно съм солидарен с този Слабаков.И аз съм заклет пушач,но ,с тази мазна коса и брада и комай комерсионалните му наклонности,не съм съгласен.Та колко филма сме гледали и награждавани.А,да.Реклама на Дормео.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гуна от Горно Уйно

    26 4 Отговор
    Знам, че пие, пуши и не се къпе. За първи път чувам, че бил режисьор. Рангел Вълчанов сигурно в гроба се обръща.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Роско

    17 2 Отговор
    Тая какво се прави на Илиана Раева?! Мъжа и не може ли сам да се защити. А за външния вид на мъжа и е вярно, че е доста отблъскващ.
  • 30 Тъпкач

    10 8 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Ернестина ще е сама няколко години, но за компенсация ще получи хиляди евро от мъжо си! А и крушата не пада по далеч от дървото - Андрейчо си е простоват и много прилича на баща си актьора Петър Слабаков.
  • 31 Коко

    15 5 Отговор
    Гледам че пишете къде вярно къде не, къде с основание къде не, ама невиждам същественото Андрей Слабаков крадец ли е или не колко пари е откраднал колко апартамента и колко къщи за гости си е купил с откраднатото май никой не може да се сети , ако ще говорим за интелектуално ниво то неговото не мисля че е по малко от една кратуна наричаща себе си АЗ с главно А и раждащи простотии дори без да говори а започнали да говори задлъжняваме с милиарди и Македония става северна и още куп други глупости родени в бамбуковата му глава
  • 32 Янакиев

    6 10 Отговор
    Да завистта е черта на хора които хем знаят че не могат хем им се иска добре че много от тях и нямат възможност затова само хейтят колко лош избор сме направили но ако ги питаш кого да изберем ще се затруднят и отговора всеки друг но не и този тъпо е така че давай Андрей харесвах баща ти харесвам и теб
  • 33 Мгг

    5 0 Отговор
    Да предложи пушенето да е задължително за всички над 5 годишна възраст
  • 34 Мгг

    5 1 Отговор
    Да предложи пушенето да е задължително за всички над 5 годишна възраст
  • 35 Режисьоро му викат, че не му знаят името

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Но е българин...актьор и режисьор...!":

    Ко, Ко каза? От къде на къде ба? Клакьор. Един положителен коментар няма и ако това не е показателно. Тези Слабакови само за чистачи на стълбища стават..
  • 36 ДДимитърдд

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Обикновен човек":

    Слабаков ако не беше името на баща му щеше да бъде един невзрачен лаладжия. Той е един голям циник говорещ глупости и лъжещ на поразия. Ползата от него за България ще е равна на нула единственият плюс е че ще получават големи заплати плюс други бонуси. Типично за патриотите е оплюването и многото лъжи типичен пример е гейчето Джамбазки.
  • 37 Петкова

    7 0 Отговор
    Слабакови-самочувствие Без покритие!Отдавна спрях да посещавам културни събития,защото театралите,които би трябвало да ни зареждат с духовна храна де факто са бездуховни,с празна душевност,липса на човечност,фалш,лицемерие,крайно материални....,като онези там дето уж ръководят държавата?ВсичкиТЕ са срам и позор за нацията ни и никак не е учудващо ,че Слабакови влязоха в Политиката,явно е че става дума за Пари!
  • 38 ИСТИНАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Поздравления, Диди! Също и за публикации, които описват личността АНДРЕЙ СЛАБАКОВ! И аз си задавам подобни въпроси. Ернестина не е актриса от високо ниво, но как да каже, че А. Слабаков е братовчед на съпругата на Каракачанов и ето, как успяха да го пробутат за евродепутат. В ЕП отговатял за културата. Едва ли се усеща, че там не е неговото място, но пък залпа блазнят, пък и родата е от значение. По-добре да си трае и само да гласува за Б-Я, но да не говори, за да не става за смях. Боже господи. Този неудачен режисьор, кой филм е режисирал? Колко филми има продадени? Какви пари е спечелил и колко ДДС е платил на д-вата? Актьори с държавни заплати. Жерар Де Пардио поиска руско гражданство, защото трябваше да плати милиони ДДС на държавата си и той не е единствен. Това е елитът на Б-Я! За кой бг филм са платени милиони и кои държави са го закупили. Европейските д-ви печелят милиони от филми, финансирани от самите режисьори. В България им плащат заплатите с нашите данъци. А ние, простолюдието ги издигаме в култ и им ръкопляскаме. Това е действителността за бг киноиндустрията.
  • 39 ДО 16

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Велин":

    Интересен коментар. Това, че е устат по свой си начин, какво положително носи в интерес на Б-Я? 1. За мен е неудачник, почиващ на бащините лаври. 2. Нищо очудващо, че е в ПП на Каракачанов и Джамбазки. Не пращи с голям интелект този некадърен "режисьор", само на диплома, която не те прави такъв. А. Слабаков е братовчед на съпругата на Каракачанов. Ето, как го вмъкнаха за евродепутат. Каракачанов пренебрегна депутат, който е верен на ПП, за да уредят некадърното режисьорче. Дано да има положителен ефект поне за поддържането на личната му хигиена. Колкото до жена му Ернестина, също не блести с кой знае какви актьорски заложби. Жена на възраст, по милост с някакви смешни роли. И двамата лежат на авторитета на П. Слабаков. ТОВА Е БГ ЕЛИТЪТ, разчитайки на държавни заплати! СРАМ!