Last news in Fakti

21 Юни, 2019 09:55 10 023 16

Мира Добрева с драматично интимно признание

  • мира добрева-
  • жоро торнев-
  • признание-
  • изневяра

Водещата сама призна, че е хванала Торнев в изневяра

Мира Добрева с драматично интимно признание - 1
Снимка: БГНЕС

Семейството на Мира Добрева и Жоро Торнев се срива. От няколко години съвместният им живот се е превърнал в истински ад. А най-лошото е, че потърпевши в такава ситуация са децата.

Мира сама призна, че е хванала Торнев в изневяра и трудно е понесла тази унизяваща ситуация. Върна му го, като призна в национален ефир за похожденията на съпруга си. След това той нямаше очи да погледне детето си, нито пък да си покаже носа навън. Все пак двамата намериха път един към друг. Сега обаче пак са в криза и Мира разказа любопитни подробности.

"Сега сме в криза. Все още е само момент, който и двамата се опитваме да надмогнем. Смятам, че за това е необходимо време. Двамата имаме силно духовно привличане, което е непобедимо. То е отвъд парите, отвъд имането и даването. В случаи като при нас ти просто си убеден, че си намерил другата си половинка, твоя човек. Ако оставим това настрана, въпросът е на физическо ниво как успяваш да продължаваш да правиш компромиси, да си също толкова интересен на другия човек, както е било преди време", споделя Мира пред "Уикенд".

И допълва: "Хубавото е, че с Жоро не се предаваме на статуквото и битовизма, а се опитваме да се достигаме непрекъснато един друг. Не мога да кажа, че в момента цъфтя от любов и радост в семейството, че съм намерила комфорта на душата си и всичко ми е наред. Напротив, никак не ми е наред. Минаваме през много труден период, макар да сме си заедно".

По повод изневерите на Торнев тя е категорична, че след като се е случило веднъж, сега в нея винаги има съмнения, че ѝ кръшка пак. "Лошото е, че когато веднъж се е случило, това си стои. Искам, опитвам се точно чрез християнството да превъзмогна тези мисли. И на Жоро сигурно не му е лесно, тъй като мен почти непрекъснато ме няма. Той се грижи за сина ни, за домашните, за училището, за къщата дори", през сълзи споделя Мира Добрева.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 разгадана

    23 3 Отговор
    Тя - кака Мира по сметка се жени за режисьоро. Сега реве.
  • 3 читател

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тор":

    Надявам се, че не
  • 4 Лора

    8 0 Отговор
    Жените в БГ са с такъв манталитет, ако са жени с леко поведение, карат така цял живот, другия тип жени в климакса се побъркват и се чудят кой път да хванат....!
  • 5 Любов

    3 11 Отговор
    Браво на Мира! Смела жена. И искрена. А днес това не се цени. Предателството трудно се прощава, още по-трудно е да останеш с предателя. Пожелавам й сила и да не се отчайва!

    Коментиран от #10

  • 6 Браво Мира...!

    10 1 Отговор
    Пробвай компаньон на възрастта на дъщеря ти...! Това се казва любов от пръв поглед....!!! Докато казваше, че като Жоро няма втори, сега взе да му откриваш кусурите..! Радвай се, че геронтофили доста се навъдиха...!!!
  • 7 лютата

    9 4 Отговор
    с тази външност .....без грим е... баба яга.. какво иска.....да се поддържа. Жоро е хубав мъж.....и си иска...
  • 8 Дядото

    5 1 Отговор
    ..каква смела жена е тоя БАБУГЕР бе...ако Торнев немаше мангизи и тя беше поне с десет години по млада... той щеше да плаща издръжки а нея да я порят млади БАБОЕБЦИ!!! :) :)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бастун

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Любов":

    Каква любов, всички се шибат ама не си казват.Реват само недоклатените. Тая овца вечно реве за патка.

    Коментиран от #11

  • 11 Злобко

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бастун":

    Прав си приятелю тя е същата като нашето Лорче от форума и двете само за това си мислят само пишки им се въртят в главите.😆😆😆

    Коментиран от #12

  • 12 Да ти сера на женската пишка...!!

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Злобко":

    Клатената и разклатената куха отвсякъде....!!!!

    Коментиран от #14

  • 13 Трой

    3 1 Отговор
    Мира Мира идва един ден си даваш сметка че когато си се оженила по сметка това става. Сметката в крайна сметка ти я плащаш скъпо. Сега не плачи мила Мира. Карай с следващия но този път по любов.
  • 14 Злобко

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Да ти сера на женската пишка...!!":

    Да така е пишката ми е женска, ти откъде разбра сигурно от някоя твоя позната така викат на пишката ми защото жените я обичат много ми е голяма и бая жени са се насирали върху нея ако искаш и ти да се насереш дай телефон ще вземам едно руло тоалетна хартия и идвам.😂😉😂😂😂😂😀😀😀😀
  • 15 Соня

    2 1 Отговор
    Мира е чувствителна, защото е вярвала в... любовта им в началото, но за съжаление мъже на възраста на Торнев, като усетят,че жената до тях им е вярна, им става скучно и си потърсват разнообразия...
  • 16 Додоч2

    0 1 Отговор
    Пробвай с тройка, или 6/9!