23 Юни, 2019 20:18 16 280 42

Готвят бунт срещу Зейнеб

  • зейнеб маджурова-
  • гала-
  • на кафе-
  • водеща-
  • бунт

Екипът на "На кафе" е на ръба на нервна криза заради усмихнатата ко-водеща

Истински бунт назрява в Нова ТВ срещу Зейнеб Маджурова. Веселата блондинка от Бургас взима солидна заплата, а работи най-много 2 месеца в годината, и то на разпокъсан график, изчислили нейни колеги. Това сериозно дразни екипа на предаването „На кафе", където Зизу все още се изявява, а напрежението е на път да се превърне в бомба със закъснител.

Животът в „На кафе" наистина е хубав, както гласи слоганът на шоуто, но само за определени хора и най-вече за вечно усмихнатата Зейнеб. Чаровницата, която от доста време е като залепена за водещата Гала, успяла да си издейства такива условия на труд, че да се явява в студиото, когато иска, а да взима заплата, за която повечето ѝ колеги могат само да мечтаят. Говори се, че всеки месец блондинката се подписвала срещу 3000 лв.

„Зейнебчето си е построила комунизма! Работи, колкото иска, а парите ѝ са колкото ѝ трябват", дразнят се колеги на чаровницата. Както е известно, тя не може да се оплаче от липса на финансови средства дори и без заплатата от Нова ТВ. От години има връзка с младия милионер Стоян Балевски, който покрива всичките ѝ нужди. Нейната заплата ѝ е за джобни, ако мъжът ѝ не е на разположение в момента. Именно това най-много дразнело екипа на шоуто.

„Защо просто не напусне, за да се даде шанс за работа на някого, който наистина ще работи?", питат се хората в „На кафе".

Тези дни Зейнеб се похвали, че е открила летния отпускарски сезон и всеки свой ден започва с плуване.

През това време „На кафе" все още е в ефир. Миналата година лятото за бургазлийката продължи чак до ноември, тогава тя се върна в студиото след почивка, продължила с месеци.Понеже ходи на работа от дъжд на вятър, екипът се принуди да ѝ намери заместници в качеството на звездни репортери - Маги Сидерова и Деси Цонева.

В „На кафе" сравняват положението на блондинката с това на Джуджи, която изкара няколко години като ко-водеща на Гала. „Тя също се къпе в пари, но въпреки това работеше с желание, а Зейнеб я мързи", ядосва се екипът. Говори се, че хората на Гала са на ръба на нервна криза заради Зейнеб, която работи максимум 2 месеца годишно, а е с привилегии. Те обмисляли следващия тв сезон да вдигнат бунт, ако тази несправедливост не бъде коригирана.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николов

    11 3 Отговор
    КО НЕ!
  • 2 Роги

    33 7 Отговор
    Местим
  • 3 Плевен даге

    28 6 Отговор
    Сюнет за Зайнеб
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ей това му е на България

    19 11 Отговор

    До коментар #4 от "Маркиз дьо Отзад":

    един работи за да храни десет михлюзи! Ако жена ти работеше за 600 лева, за да върши работата на Зейнеб! Сигурно щеше да и казваш "нормално е" нали! Вън от хорото всички сме пичове!

    Коментиран от #9

  • 6 Браво Зейнеб...!

    29 1 Отговор
    Нито приказката ти приказка, нито пък грееш.с някаква неземна красота...!
  • 7 Изумен

    62 1 Отговор
    Какво са Гала, Зейнеб и Ева Веселинова в сравнение с Галактиката и Вселената? Просто куп бактерии и малко химични елементи! Защо Факти не пуска нещо действително полезно и любопитно, а ни занимава с проблемите на тези микроорганизми и то дори без следи от интелект?
    Ало Факти! Зведите са горе! Това не са звезди а обикновенни простакеси!
  • 8 СЛАБО ПРЕДАВАНЕ

    42 1 Отговор
    Екипа на кафе - нагла водеща - и някакви неосъществени кариеристи и нагаждачи ! Поне от три месеца не ги гледаме !!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Диамантената ръка

    30 1 Отговор
    Какво работят изобщо в това т.нар. тв предаване?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Точи и Меси

    27 1 Отговор
    Че кой е казал че коврите в България трябва да работят ? Как мислите съществува толкова време това измислено и никому ненужна предаване ?
  • 13 Какво

    12 0 Отговор
    Какво от това. Щом може, нека взима. Това си е късмет да намериш такава работа и всеки я търси.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лъжепророкът Мухароед

    18 5 Отговор
    Помакинята Зейнеб яко е разработена отзад, а тва скапано предаване никой нормален не го гледа!
  • 17 не е луд, който яде баницата...

    11 2 Отговор
    Е той и Юкселчо от БосфорТВ-то не може да чете и се плюнчи и пелтечи на екрана и къса нерви на зрители и колеги, ама нали е турчин и него не го пипат, като свещена крава. С "етносите" е така не ги закачат, че токувиж се оплакали на БХК от етническа омраза и пр. Така че на ЗейнеП дори, ще и вдигнат заплатата, а дали, ще ходи тя ще си реши !

    Коментиран от #20

  • 18 Кажи кой е той сайт бе....?

    8 1 Отговор
    Зейнеб, ела при нас, тук е купона....! Пари имаш, тук са. гладните гейтаци, да хи харчиш. по тях....!!!!
  • 19 Зейбемка къдъна

    18 3 Отговор
    игрива.Още у Брадъра,дето се подвизаваше с оня тарикат-гларус Здравко,си личеше таланта и' да си върти "котенцето".И сега продухва саксофона на млад "успел талантлив",креативен милионер!Е,па нема да прави френска любов на некой от фирмите за чистота уБургас,я!
  • 20 Хах

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "не е луд, който яде баницата...":

    Той на юкселчо му е друг случая това че е турчин няма значение даже повечето турци работят най-ниска работа. Юкселчо по гей линия се е наредил до другите деграданти в бте
  • 21 Какво толкова

    10 5 Отговор

    До коментар #9 от "Маркиз дьо Отзад":

    "до отзад" прави жена ти за шефа си че и плаща два бона и половина? Трябва да му е постлала доста добре отпред, за да получава толкова пари отзад!

    Коментиран от #22

  • 22 Маркиз дьо Отзад

    6 14 Отговор

    До коментар #21 от "Какво толкова":

    Работи висококвалифицирана работа, защото е учила и е полагала усилия, прост селяк, не е като твоята, дъщеря и и сина и, (които даже не са твои, а на спинозния циганин два етажа под панелния ви апартамент в Столипиново), дето смучкат сирьенето от бахурите на кирливите мангали на околовръстното, за по два железни лева на бибипка. Изясни ли ти се сега, цървул прост? Можеш само да ни дишаш прахта и да завиждаш и злобееш, гнидо!

    Коментиран от #26

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Зейнеп

    9 3 Отговор
    Не се карайте всички това че отсъствам често е защото ходя да лапам на Ернасран в Турция какво да направя човека си плаща а и от телевизията ме ценят .Извинявам се на на всички но когато Ернасран падне от власт ще имам много време и ще лапам на всички чао сладури.
  • 25 Ddddd

    11 0 Отговор
    Вместо Гала да завижда и злобее нека се научи от нея да свири на правилната флейта а не цял живот да надува грешните дудучета
  • 26 Ама ти що се ядоса

    12 1 Отговор

    До коментар #22 от "Маркиз дьо Отзад":

    лошо ли е че попитах дали жена ти заработва допълнително! Щом е полагала усилия да се висококфалофицира, значи извършва на шефа си висококвалифицирани услуги! Да ти е жива и здрава!

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Стига с тези пари бе...!

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "Маркиз дьо Отзад":

    Къде ще ги носиш...?! Твоя капацитет дотолкова ли достига, да пишеш едни от най глупавите коментари...! Знаеш ли како, самочувствието ти те убива тебе...! А защо ли е това самочувствие, като. си със стара ромка...!

    Коментиран от #31

  • 29 И Ника ти френски

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Маркиз дьо Отзад":

    и говори добре, че у вас "отзад" всичко работи добре! Квалифициран си много вече разбрах, французин си станал с бърз замах! Плащаш усилия, ти всеки ден, за да е шефа на жена ти, голям твой "фен"!

    Коментиран от #30

  • 30 Маркиз дьо Отзад

    4 5 Отговор

    До коментар #29 от "И Ника ти френски":

    Виждам, че ги разбираш нещата, ама по-добре намини да си прибереш жената, че трети ден не мога да я изчегъртам от дедовия - аз и викам " тръгвай си ма", а тя : "само още един път ми го набий отзад и после да го посмучкам малко, че тоя моя, с неговия малък, мек и мръсен охлюв никога не е може да го вдигне. Вдига го само на надарени резани цигани когато знае, че ще го сондират отзад, иначе не може. Тва не е живот!". Та не е зле да дойдеш и да си я прибереш, че не се трае вече. И споко - дал съм и две левчета и една дъвка.

    Коментиран от #32

  • 31 Маркиз дьо Отзад

    2 5 Отговор

    До коментар #28 от "Стига с тези пари бе...!":

    Именно, како, самочувствието ми има покритие, а парите са ми необходими да плащам на жена ти - споменатата стара ромка, когато я дъня отзад и после в устич, но пък тя, горката, евтино взима, само 2,50 с ДДС - смятай какво помпане става до 600лв! ;) И много се оплаква от теб, вика, не може да го вдигне и туй то, ама това между нас да си остане, вика..
  • 32 Френски да знаеш

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "Маркиз дьо Отзад":

    няма такъв който полива чужди градини, да не му поливат неговата! Важно е децата да са от теб, но да имат по-голям от твоя капацитет! Щото самочувствието ти е хем задно, хем френско, че и "благородно'!

    Коментиран от #33

  • 33 Маркиз дьо Отзад

    1 7 Отговор

    До коментар #32 от "Френски да знаеш":

    Не съм ти искал съветите, така, че пътувай по БДЖ!
  • 34 Плъх

    3 0 Отговор
    Тия да искат и те високи заплати притчата за българския казан в ада в практиката....
    Тоя взема токлова аз защо вземам толкова- ами искай повишение ве мишок....
    А и 3000 лв са смешни пари за тв водеща в белите страни толкова вземат на предаване в малък канал и неизвестно шоу не на месец в национален ефир в популярно предаване...Мизерия бате и мизерия ще си остане с такива "колеги"
  • 35 Реализъм

    2 0 Отговор
    Това шопите съм ги признал нема оправия...
  • 36 Пена

    1 1 Отговор
    Язе не сакам да съм добре ,а сакам на Вуте да му е зле....
  • 37 Сериозния

    1 1 Отговор
    Мразим усмихати хора ,мразим оптимисти кво се усмихват голфа ми скъса ремък ония се усмихват ,женами избега в Слънчака уж да работи ония ми се усмихват.Манела ми тече и мухляса они се усмихва .Мразим ви- усмивките ви недни..
  • 38 Психология на плебеса

    0 2 Отговор
    Усмивката в Бг е признак на душевно заболяване и трябва да се лекува със сплетни и омраза.
  • 39 Отело

    1 1 Отговор
    Почнах работа в Дания като разбраха ,че съм от Балканите ме пратиха на неква вуорк психоложка която 40 мин ми обяснява ,че тука не се гледат кво работят колегите и колко вземат и ,че отговарям само за себе си.И тов във фирма за цветя......
    Това по принцип в Дания го учили в осми клас.....
  • 40 кумчо В

    0 0 Отговор
    Голям кокал туй,ней за мойта уста.
  • 41 Като си толкова голямото нещо...?!

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Маркиз дьо Отзад":

    Защо употребяваш думата,, лайномет,,....?! Виж ти, май само големи ги хвърляш ти....!!!! Ко беше,,, ляпай крем виржше,,...! Да ти е слатко....!!!
  • 42 Дебора

    0 0 Отговор
    Не че нещо, но рубрики те и са гола вода!!! Ако и затова и плащат,?!!!Никакъв смисъл!!!