Last news in Fakti

16 Май, 2012 20:02 4 450 2

Да умреш в краката на стриптизьорка

  • стриптизьорка-
  • стриптийз-
  • смърт

Американецът Робърт Джийн Уайт решил да отбележи петък вечер в стриптийз клуб, като се порадва на няколко приятни танца в скута. Но когато дошъл моментът да плати, се строполил на земята.

Мениджърът на заведението "Червеният папагал" в Ел Пасо обясни пред камерата на местна телевизия, че една от танцьорките опитала да извърши специален танц в скута на Уайт, съобщава БГНЕС.

Предполага се, че 67-годишният мъж получил сърдечен удар, докато се радвал на красивите форми пред лицето си.

В ход е разследване на случая. Според полицейски източници, танцьорката най-вероятно не носи никаква вина. Въпреки това властите настояха, че ще работят по всички възможни версии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    0 0 Отговор
    Е поне е умрял като мъж.
  • 2 бат' Ицо

    0 0 Отговор
    Дай Боже вселуму такава смърт!