Last news in Fakti

6 Юли, 2019 10:15 17 661 21

Кои са най-богатите журналисти у нас?

  • журналисти-
  • заплата-
  • салич-
  • николае-
  • цолова

Ани Салич, Ани Цолова и Виктор Николаев са сред имената, които прибират най-много пари от професията

Куп тв водещи, новинари и журналисти у нас живеят досущ като холивудски звезди, пише вестник Ретро. За мащабите ни българските тв звезди имат свръхвисок стандарт на живот, а някои от тях са вече милионери в имоти.

Едно от най-скъпоплатените тв лица е водещият на „Здравей, България“ – Виктор Николаев. По думи на Бареков, Николаев се разписвал срещу около 15 000 лева на месец за по 2 часа работа в ефир дневно. В колосалната сума влизали и бонусите, които Виктор и екранната му партньорка Аделина Радева най-редовно получавали.

Виктор влага заработеното в недвижими имоти. Само в рамките на няколко години Николаев се е сдобил с три апартамента в идеалния център на София.

С повече имущество от него и с още по-тлъсто възнаграждение разполага само колежката му от новините Ани Салич. За заплатата на благоевградчанката от години се носят легенди, а според източници от Нова ТВ по последни данни месечното ѝ възнаграждение клоняло към 18 000 лева, писа „Ретро“.

Освен два апартамента в София, къщи в Благоевград, Белград и пернишкия „Бевърли Хилс“ – село Рударци, с мъжа ѝ имаха и лятна хасиенда на полуостров Халкидики в Гърция. След раздялата обаче Ани се отказала от едното жилище, а в сръбската вила не стъпвала, защото не била добре дошла при роднините на бившия си.

Ани си пада и по скъпите возила. Последната ѝ придобивка е чисто нова червена лимузина, чиято базова цена стартира от 100 000 лева.

Невиждана заплата прибираше и Ани Цолова, която от миналата година не е на екран. Докато водеше сутрешния блок на Нова ТВ заедно с Виктор Николаев, журналистката прибираше по 12 000 на месец. Благодарение на тези пари тя успя да се сдобие с огромен палат в баровския столичен квартал „Драгалевци“, който е оценяван от експерти на 400 бона.

Заплатата на Антон Хекимян е около 15 000 лева. Макар и заможен, той си остава скромен и не разполага с имоти. Неотдавна си смени квартирата, като си купи панелка в „Бъкстон“.

Видните топрепортерки на Нова ТВ Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, които останаха без работа, са едни от най-високоплатените в медията – взимали по 10 бона на месец. Генка дори въртяла и доходоносен страничен бизнес, а по имоти не отстъпвала на колегите си Виктор Николаев и Анна Цолова. Наред с това произлиза и от богата фамилия.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И аз

    43 1 Отговор
    И аз взимам толкова, ама на година.

    Коментиран от #14

  • 2 Лора

    17 5 Отговор
    Ето, като не мислих в правилната посока на младини, доста печеливша професия за добри професионалисти, за някои малко незаслужено...!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 DTR

    38 6 Отговор
    Като се сложат и бонусите от поръчковите предавания... Заради това е този вой като съкратят някой, а Ние си бачкаме за 1000 на месец и се молим да не ни викнат след работно време или в събота за малко до 14.00 часа. Лошото е че за тия пари поне да даваха качествен продукт , а то боза.
  • 5 Jacques Yves Moineau

    29 11 Отговор
    15000 лв? "колосална сума"??? Вие се майтапите!!! Ами крадците от правителство, държавна администрация, прокуратура, съд и т.н.???
    Не съм чул журналист да има частен асансор!!!
  • 6 Тъй тя

    23 6 Отговор
    Тея поне имат как да докажат парите си ... като има кой да им плаща, със здраве да си ги харчат
  • 7 253

    17 27 Отговор
    Виктор Николаев ми е любим, кефи ме човека нека взема и 30 000 на месец, но нашенеца нали е ганьо само завижда, че има такива заплати а той работи за 700 лв на месец :)))))))))))
  • 8 Трите косъма...!

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лорчеее":

    За тебе кое е полезно, дори не можеш да мислиш...!!!А ти си протипоказна за хората, дори само да те видят...!!!
  • 9 Николов

    20 9 Отговор
    Все певици в хора на Боко и Домуса. Добре платени к....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 а те

    17 5 Отговор
    А Боко и Домуса са беквокалите в хора на Пеевски
  • 12 Pesho

    5 0 Отговор
    Zna4i dobri ryshveti zimat az na godina nemoga zema tolkova bax texnata maika
  • 13 Коколев

    17 2 Отговор
    В България всеки некадърник е високо платен. За това и тече такава омраза в обществото. И понеже има и наивници, които ще спорят (да го духат) ами погледайте малко чужди телевизии и щу разберете, че тезе изброените нямаше да ги държат на работа в нито една от тях. Справка и със спортните канали - с изключение на Диема другото е леш, но не може да се отървем от тях
  • 14 Онзи

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "И аз":

    Предполагам, това ти е пика в кариерата
  • 15 Хк+йххххйххх

    7 0 Отговор
    Като говорят каквото им каже вожда. Слушат и папкат.
  • 16 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    НЕ БЪРКАЙТЕ ИСТИНСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ -С ЖУРНАГЪЗЦИТЕ -"ВОДЕЩИ " ПРЕДАВАНИЯ В ТВ И РАДИО ЕФЕРИТЕ !!! ПОСЛЕДНИТЕ СА ПРОДАЛИ РАЗУМА И ЛИЧНОСТТА СИ -НА КОЙТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ !!! ЩЕ УМРАТ В АДСКИ ДУШЕВНИ МЪКИ : " КОЙ БЯХ ,ЗАЩО ЖИВЯХ ;РОБ ЛИ БЯХ НА ПРОСТАКОЦЕНТА И ЗАЩО НЕ БЯХ ЧОВЕК -А ПОДЪЛ МАНИПУЛАТОР ...КОЙТО - ДОРИ БАБА МУ ГО МРАЗИ /ДА НЕ МИСЛИМ ЗА ДЯДО МУ / !!!!!!!!!!! И МЯУКЯН Е ПРИМЕР !!!
  • 17 вуйчо Ваньо

    7 4 Отговор
    Дайте да се разберем, изброените не са никакви журналисти те са подлоги на власта и олигарсите. Ето защо считам, че не си заслужават парите. Ако са истински журналисти нямам нишо напротив и по 50 хил. да вземат. Аз например немога една минута да стоя пред камера, а те са по цял ден, не им е толкова лесна работата. Да са живи и здрави.
  • 18 месара

    1 4 Отговор
    фото милиончева що не е в списъка?!
  • 19 ?за нещо си

    3 0 Отговор
    Що е журналистика и има ли тя почва у нас? А иначе на всички е ясно вьв феодално общество кои са платените.
  • 20 Гост

    3 0 Отговор
    Наистина е извратено на тая мизерия да зимат такива пари а дактори ,медицински сестри,инжинери да са на ръба
  • 21 гощо

    2 0 Отговор
    В.Николаев е нелеп! Елементарни неща му убягват! Прави се нарочно пред хората на луд да злепостави събеседник!