Огнената готвачка от "Мастършеф" Божана Кацарова изуми всичките си последователи в социалните мрежи с това, което прави от известно време.
Вместо да залага на засукани манджи и майсторлък зад тигана, чаровницата е минала на полуфабрикати, пише "Уикенд". И дори не се притеснява да го споделя публично.
Наскоро повелителката на черпака показа как на публично кулинарно събитие вади нещо като дълбоко замразени банички от найлонов пакет и ги мята на огъня да се пекат. После прави от тях нещо като сандвичи – красиви на вид, но в същността си – полуфабрикати.
Очевидно Божана не се притеснява от факта, че замразените храни се отричат и от майсторите в кухнята, и от диетолозите като особено вредни за здравето.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Николов
15:24 06.07.2019
2 Хайл
16:01 06.07.2019
3 Ънжу
Коментиран от #4, #6
16:02 06.07.2019
4 На майка ти упутката
До коментар #3 от "Ънжу":
Абе Настрадине, некадърнико, ако па ти беше много баш, сега щеше да си в турция, и изобщо нямаше да те интересува България! Ама нали си прост гяур, тука ще си останеш завинаги! Експлоатационно се мислиш за турчин, ама конструктивно си си чист Ром! А пък и никой не знае, преди 3-4 века, колко еничарско семе се е ляло по бабите ти!16:46 06.07.2019
5 Магарешка глава
18:42 06.07.2019
6 Ами точно една такава "българка"
До коментар #3 от "Ънжу":
от женени от пръв поглед, дето се ожени за оня "българин" Мердал" се разнася от шоу на шоу с широко отворени обятия, готова за голяма карира! Да не забравяме и Сузанита, другата невероятна "българка" дето се разнася по черноморието и не е оставила една крива краставица неизправена! Ей тая ни е славата на "българите!19:58 06.07.2019
7 Умен
10:24 08.07.2019