Last news in Fakti

7 Юли, 2019 12:46 37 404 19

Векилска и Чолаков се връщат в bTV?

  • векилска-
  • чолаков-
  • събитие-
  • връщане-
  • работа-
  • btv

Двамата се появиха на официално събитие на телевизията

Мариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в bTV, стана ясно тези дни. Макар че и двамата напуснаха телевизията преди месеци, наскоро се появиха на официално нейно събитие, свързано с кампанията "Да изчистим България заедно". И се държаха така, все едно продължават да работят там.

Поведението на Векилска и Чолаков на събирането, на което бяха поканени всички официални лица на bTV, с пълно право предизвика подозрения, че двамата са решили да се връщат на старата си работа. Бившата водеща на "Тази събота и неделя" не спираше да се върти около екипа на предаването, в което си вадеше хляба до края на декември. Както е известно, след като напусна, тя отиде в Брюксел, за да работи в структура към Еврокомисията, свързана с въздухоплаването. За всички обаче е ясно, че тв звездата няма никаква представа от предмета на дейност на въпросната структура. Още когато замина, тя обяви, че ще я обучават, преди да започне същинската си работа. Не е ясно дали обучението е било успешно, пише "burgas24.bg".

Сигурно е обаче, че от известно време Мариана се е прибрала в България и не пропуска случай да се покаже в светските среди, за да напомни за себе си, а още повече – да се отърка в бившите си тв шефове. На събирането за екокампанията на телевизията една от най-коментираните теми бяха милите очички, които Векилска правеше на мениджърката по социалните проекти в медията – Мария Лазарова. Освен това звездата направи всичко възможно, за да размени поне няколко думи и с големия бос – Флориан Скала. Въпрос на време е да стане ясно дали усилията ѝ ще дадат плод.

За Емил Чолаков вече е почти сигурно, че е отворил вратата за връщането си на старото работното място. Както "Уикенд" писа, говори се, че синоптикът страда от трудно преодолима носталгия по телевизионното си минало и все не може да свикне с липсата на камери и светлини там, където работи в момента. По странно съвпадение и неговият нов трудов договор е свързан с въздухоплаването, както на колежката му – занимава се с прогнозите за времето на летище "София". За разлика от Векилска, той има нужната квалификация, но колегите му подозират, че му липсва трудов ентусиазъм. В bTV щатът му е свободен вече два месеца, докато този на Мариана веднага бе запълнен от новата водеща Александра Кръстева. Няма да е изненада, ако Емо скоро отново заблести редом с двете си колежки Станислава Цалова и Натали Трифонова. Показателен е фактът, че нито една от тях не присъстваше са въпросното екосъбиране, на което той бе поканен.

За Мариана нещата с връщането в bTV са по-сложни, твърдят запознати. Наследницата ѝ в ефира получавала много добри отзиви от шефовете си, а и зрителите я харесват, така че едва ли ще я свалят от екран. Шансовете за Векилска са или да я сложат зад кадър, което едва ли ще ѝ хареса, или да ѝ дадат рубрика в предаване като "Тази сутрин" или "Преди обед".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зрител

    83 10 Отговор
    Не моля ви се, не я връщайте тази досадна, глупава, заекваща крава!

    Коментиран от #11

  • 2 Лорчето е бе от Гиганта...!

    29 34 Отговор
    Марияна, аз съм го казвала, радваше ме всяка сутрин от екрана, 2000 г..! Белязани Франкенщайновци, не ни трябват, ти и Чолаков сте приятни хора за екрана...!
  • 3 Бесен Язовец

    50 42 Отговор
    Сега Чолаков e приготвил цяла нова торба тъпизми в негов стил!

    Коментиран от #17

  • 4 Миро Антонов

    29 6 Отговор
    С малки изключения,всички уволнени,или напуснали по собствена воля водещи в телевизиите,тръгват си като аслани. Но как се връщат...
  • 5 Хайл

    58 12 Отговор
    Трябва да си кадърна за да работиш другаде освен в бтв и нова,а Емо е пич
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Audi a4 4x4

    32 10 Отговор
    Защо никой неказва какво е положението в Созопол? Отиваш на хотел ,за който си платил десет нощувки и се оказва ,че за да си паркираш колата пред хотела дължиш по 2лева на час ,като това го разбираш когато минеш бариерата и ти дадат бележка.

    Коментиран от #10

  • 8 Бай Никой

    26 38 Отговор
    Дано тоя набеден хуморист в стил "Къци Вапцаров" не се върне отново, че няма разбиране на прогнозата от глупостите му!
  • 9 Гост

    23 31 Отговор
    Дано не се върне тоа палячо емо чолаков,много преиграва и е досаден

    Коментиран от #15, #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Нели Ковачева

    4 14 Отговор
    Векилски ми харесва.Естествена и непринудена, а и много симпатична
  • 13 На Марианчето

    7 5 Отговор
    Да и измислят един нов формат "По късна доба", нещо еротично, като всичко е запълнено. Емо да си седи на летището. То и без него времето ясно - порои, жега и градушки. То неговите прогнози нищо не можеш да разбереш. Да си седи там, може след време да замести някой летец, като се поочупи малко
  • 14 Дени

    9 3 Отговор
    Наистина ще се радвам мнооого ако Емо се завърне!
    Професията да разказва времето му приляга!!
    А ща се отнася до Векилска,то спрямо нея съм идентифирентен..
  • 15 007

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Да ти изcъхне eзиkа дано... Емо е най-приятният човек в bТV, така че си зaтвaряй чо>вкaта :(
  • 16 007

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Тези, които са ти слoжили плюсове, също са за тpе>пане :(
  • 17 007

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    За теб съм приготвил една сyпер здрава бy>хaлка:(
  • 18 на става

    3 2 Отговор
    Нов бардак със стари кранти не става , НА СТАВА !
  • 19 Обявен за общодържавно издирване

    5 2 Отговор
    Сигурно най-накрая някой е начешал... егото на к**вето Натали Трифонова.