8 Юли, 2019 15:03 11 145 4

Ето коя е тайната тръпка на Владо Карамазов

  • владо карамазов-
  • любов-
  • връзка-
  • тайна-
  • хирург-
  • лекар

Актьорът от години твърди, че не му върви в любовта и няма сериозна връзка

Откакто е станал звезда, за един от най-харесваните актьори у нас - Владимир Карамазов, се говорят какви ли не неща относно личния му живот включително, че е асексуален – сексът не го интересува. Никой никога не забелязвал 40-годишния красавец на публично място с жена, пише "Уикенд".

Единствената интимна близост с представителка на нежния пол Карамазов демонстрира по време на екранните си секс сцени в хитовата крими поредица „Дяволското гърло” с Теодора Духовникова. Двамата бяха в главните роли, но страстта им уви, остана само на малкия екран. Владо дори възропта публично срещу слуховете, че е асексуален и не прави секс. „Естествено, че обичам секса. Кой не го обича?! Сега, колко често ми се случва да го правя, е друг въпрос”, заяви преди време актьорът и поясни, че от много работа в киното и Народния театър, не можел да си хване сериозно гадже. Надявал се също, че някой ден ще стане баща.

От години се носят и клюки, че актьорът си пада по мъже, които допълнително подклаждат и мистерията, в която Карамазов е обвил личния си живот. На журналистическите въпроси има ли в момента приятелка, актьорът винаги отговаря с „не”. Според източници на show.blitz.bg, от няколко години Карамазов имал по-близки отношения с известен столичен лекар. Артистичният и романтичен доктор, който в момента е на най-високото стъпало в болничната йерархия, тръгнал от най-ниското ниво. Според мълвата, която циркулира в медицинските среди, амбициозният медик имал всички шансове да се издигне дори до поста здравен министър или поне зам.-министър.

Сред звездните пациенти на хирурга била дори естрадната прима Лили Иванова. Персоналът на болницата неведнъж е забелязвал изпълнителката да посещава неговия кабинет. Живата легенда ценяла доктора не само заради професионализма му, но и заради неговата дискретност. Той пазел лекарската тайна по отношение на нейните болежки. Преди години естрадната звезда получила сериозен кръвоизлив в корема след концерт в Разград и оцеляла по чудо. Близкият до сърцето на Карамазов лекар бил един от малцината специалисти, на които Лили се доверявала.

Като дете хирургът често боледувал и се налагало да му поставят множество болезнени инжекции. Затова намразил „белите престилки” и се зарекъл, че ще стане всичко друго, само не и лекар. Като ученик в десети клас променил решението си. Първо бил санитар, а днес вече се нарежда сред най-добрите столични хирурзи. Най-голямата му страст били пътешествията и изкуството. Освен че винаги имал билет за първия ред на всички театрални постановки на Владо, докторът пишел стихове и обожавал да ходи по галерии. Предпочитал живописните платна на „старите майстори”.

След като прехвърлил 40-те, суетният медик започнал да полага изключително много грижи за външността си. Една от най-очевадните била да боядиса косата си в гарвановочерно.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Експерта

    9 1 Отговор
    Към заглавието. Знам отговора.
    Това е голям негърски ... от загорел тип от Мали или Мавритания.
  • 2 Иво

    4 2 Отговор
    икебаната
  • 3 Радо

    6 3 Отговор
    Самовлюбените егоисти накрая умират сами!!!!!!!!!!!
  • 4 Красимира

    3 0 Отговор
    Ей,низкото самочувствие на комплексарите,които нищо не могат,нищо не са постигнали и са последната дупка на кавала за близки и далечни хора все намират къде да се изплюят.Комплексари,шугльовци,тъпоумници и ЗАВИСТНИЦИ оплюват де що видят талантливи хора,на които и на малкия пръст не могат да стъпят.Да не сте им били секс-партьори бе нещастници?Квалифицирайте себе си,своите познати "дружки".А дори и да са такива-в което аз НЕ вярвам всеки има право в личния си живот и секса да бъде какъвто иска.И не е ваша работа л---нари.Но не вярвам,защото папараците НЕ спят.Досега все някой да е щракнал сцени с техни връзки и да ги е публикувал някъде.А да говори всеки може.По-добре си затворете вонящите усти!