Last news in Fakti

9 Юли, 2019 11:47 5 585 5

Мис България припадна на сцената на конкурс за красота

  • мис българия-
  • конкурс за красота-
  • красавица-
  • бургас-
  • припадна-
  • колабира

Бургазлийката стреснала сериозно организаторите и участничките в конкурса

Най-красивата неомъжена жена на България за 2018 г. - бургазлийката Теодора Мудева, е била приета спешно в УМБАЛ-Бургас снощи, след като е колабирала зад кулисите в Летния театър около 20:45 часа. За съжаление все още няма диагноза, прави се всичко възможно да бъде стабилизирано състоянието ѝ, предава "Флагман".

17-годишната Мис България 2018 г. стреснала сериозно претендентките за короната на "Кралица на Бургас 2019", както и членовете на журито, които са очаквали зад завесите да бъдат поканени на сцената преди същинската част на шоуто в пълния със зрители Летен театър на Бургас.

Тя се свлякла прежълтяла на пода и предизвикала паника, един от организаторите повикал линейка, тъй като не могли да я свестят. По сценарий талантливата бургазлийка е танцувала в самото начало два кратки етюда заедно с партньор от бургаски клуб по спортни танци.

По-наблюдателни от първите редове са усетили, че тя залита и трудно запазва равновесие в ръцете на опитния си партньор, но никой не допускал, че ще се стигне до ужасния момент да се вика "Бърза помощ".

Участието на Мудева снощи е било от изключителна важност за събитието. Тя, след двата танца, трябвало да седне пред публиката като член на журито и да дава оценки на момичетата, дефилиращи пред огромната зрителска аудитория, накрая да връчи и короната на фаворитката.

"Водещите обявиха името ѝ, докато съобщаваха участниците в журито. Всички излязоха, но тя не се появи. Уточниха, че се налагало да сменя танцьорската рокля с дълга вечерна и поради това ще закъснее за известно време", разказа наблюдателна зрителка.

След като обаче красавицата така и не се появила, нейното място сред журито било заето от една от организаторките. Накрая – в сюблимния момент, при връчването на короната станало пределно ясно, че нещо не е наред, тъй като предходна кралица от друга година излязла да короняса Михаела Едрева за кралица на Бурас 2019. Тогава хората започнали да шушукат, че се случва нещо нередно.

Преди да победи в националния конкурс "Мис България 2018" възпитаничката на английската гимназия бе коронясана на същия конкурс миналото лято за "Кралица на Бургас".

Става ясно още, че вчера през деня Теодора е била на централния плаж на Лозенец, откъдето се е отбелязала във Фейсбук. След това отишла на репетиция в Летния театър заради предвидените като начало на шоуто танци. Според една от версиите да бъде откарана в болница е крайното изтощение в горещия ден.

Според друга причина обаче 17-годишната красавица не се хранела достатъчно. Тежките тренировки в клуба по спортни танци, фитнеса и строгата диета, която спазвала, допринесли за състоянието, което наложило да я приемат в болница.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 www

    28 1 Отговор
    Недояла и недоспала ще да е...
  • 2 Прав Слав

    30 0 Отговор
    Тъй изглежда 17 годишна. Нямат детство децата вече. Ми като стани 30годишна
  • 3 rusenskata batka

    21 2 Отговор
    с диети и тренировки се жениш за олигарси , не с баница и боза. нека гладува момичето , работи над бъдещето си
  • 4 Запознат

    8 1 Отговор
    Публикувано от факти( прежълтяла на пода) работата е ясна-преяла е с белтъци от членовете на журито и в тая жега и те така
  • 5 букова глава

    1 0 Отговор
    Напукал се е с маргарити тоя метил!