Last news in Fakti

12 Юли, 2019 14:58 3 781 18

Мира Добрева изригна срещу Нойзи заради "идиотски въпроси"

  • въпроси-
  • интервю-
  • гняв-
  • мира добрева-
  • нойзи

Ивайло „Hoйзи“ Цвeтĸoв жегна журналистката в свое интервю

Водещата Mиpa Дoбpeвa публикува гневен коментар във Фейсбук профила си към Ивaйлo „Hoйзи“ Цвeтĸoв. Причината е изказване срещу журналистката на Нойзи в негово скорошно интepвю с Ицо Хазарта.

Първият въпрос, който Нойзи отправи към рапъра гласеше следното: "„Какво те натъжава“ ми е любимият идиотски въпрос, затова да пробваме с още по-идиотски - „какво те прави истински щастлив“? Тук, един вид, повиках на помощ стила на невероятни съвременни журналисти като, да речем, Мира Добрева и Гала."

Изказването явно доста е жегнало Добрева, заради което тя реши да публикува следното в профила си:

"За Ивайловците и кавкианската ситуация. Понеже, гледам, Нойзи ме е сдъвкал в едно интервю. Ако не Ви го пусна, мнозина от Вас ще попитат “Кой беше тоя”?

Тоя беше.

Защото наред с цялата си ерудираност, талант и изкусно овладяно умение да влияе на хората, името му вече знаят малцина. Предимно тези от моето поколение. Младите имат други идоли. А Ивайловците не могат да простят на живота за това. Защото те са от поколението на присмехулниците. Те са от онези, сърдити на света интелектуалци, които си представям, че стоят в позавехналото си ергенско ателие, пушейки отегчено цигара, в самотната компания на завехналите спомени от славното си минало, в което те бяха главни герои на редица събития. Обичаха ги дори тези, които не ги разбираха. А те се кефеха неизмеримо на това. И до днес задават въпроси от рода на: “...Как да излезем от тази кафкианска ситуация?”

Ивайловците си мислят, че знаят отговорите на всички въпроси. На този специално едва ли, но те са заслепени от собствената си представа за величие дотолкова, че са забравили основното правило: работата на един интервюиращ не е тази да покаже на интервюирания колко е тъп.

Ивайловците никога не пропускат да се присмеят. Самодоволните им зализани физиономии се разливат от удоволствие, щом знаят, че са наранили някого. Има специален раздел в медицината, който обяснява подобно поведение.

Обаче времето на Ивайловците мина. Изтече в миналото. Уж такива всезнайковци, пък не разбраха как стана това. Впрочем, бяха твърде заети да поливат обилно всичко с дъжд от омраза и презрение.

А други, съвсем простосмъртни, вървяха по пътя си и упорито работеха за своето име. И въпреки, че пътят често е осеян с л@йн@, минаваха, намираха начин. То е до възможности, които са извън времето, което отгледа тези парвенюта.

Да, понякога задаваме и въпроси от рода на “Какво те натъжава?” И обикновено получаваме проникновен отговор - точно, който сме очаквали. Защото е по-добре да попиташ някого защо е тъжен и той да ти каже нещо прочувствено, отколкото да попиташ за изхода от кавкианската ситуация и отсреща да не знаят какво е това. Днес основното занимание на тези Ивайловци, и тяхна всевишна наслада, е да показват на другите колко е ненужно да са се родили. Обожават да мразят, да презират, да присмехулничат.

А пък ние, макар и не така непростимо интелектуални, имаме своето място и в сегашното време. Извоювахме го някак си. Бяха много битки, но не с пистолети. Со кротце, со благо, ние също променяме страната. С добро, към добро. Възможно е и без омраза. Колкото и да не им се вярва на Ивайловците."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    31 11 Отговор
    Уникално проста овца!

    Коментиран от #8

  • 2 Мартин

    20 7 Отговор
    Тя път тази е огромно величие, че дава морални оценки на цели поколения. 20 години в мафиотските телевизии, огромен журналист с образование по.. туризъм и човешки ресурси. Това го прочетох в Гугъл.
  • 3 ирина

    15 11 Отговор
    Самозабравила се много проста зоза!
  • 4 YNWA

    16 15 Отговор
    Тая е много зле верно.Нойзи е на светлинни години във всички отношения от тая селянка.
  • 5 ivan

    3 1 Отговор
    i dwamata WI hareswam.nedejte taka be hora.OBICHAJTE SE.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кафка

    6 2 Отговор
    пише се Кафка а не Кавка (поне на Български).
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Уфо

    7 1 Отговор
    Нищо не сте променили, всички сте за казана. Слуги на оня, заблудителя, дето кара хората към самоунищожение. Някой ден ще отговаряте пред Създателя.
  • 10 еклипс

    3 1 Отговор
    Ти сигурен ли си ,че за това НАРЦИСТИЧНО НЕЩО пишеш това !!!!
    1. Или си самото ТО ( от Стивън Кинг )
    2. Или не сте си пил хапчетата , т.е. избягал сте от отделението.
    3. Или сте някое лъвче на което тази лелка иска да покаже какво правят птичките и пчеличките.... Мед няма да ти носи, да си знаеш.
  • 11 Варна

    9 3 Отговор
    Прави сте(коментиращите над мен), че специално тази Мира не е нищо особено като журналистка, но този виден олигофр.. н и вероятно крос джендър Ивайло "нойзи" е още по-зле със сигурност. Да не забравяме и, че е говедо тоя мизерник...

    Коментиран от #13

  • 12 Цецо

    3 5 Отговор
    А този Ивaйлo „Hoйзи“ Цвeтĸoв кой е, че не се сещам?

    Коментиран от #18

  • 13 Behemoth

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Варна":

    На глупаците в тая помиярска кочина направо ви избива очите интелекта и правите всичко за да го задушните с вонята си
  • 14 Дядото

    6 2 Отговор
    Те са си набори и мнооого, коктейли са пили през годините на една маса.... Просто човек в БГ като остарее и става кисел и раздразнителен и изпитва нужда да изпъкне с с някакъв интелект или лична позиция за сметка на другите....!!!! И двамата са дървени философи с отдавна изтекъл мандат... ЧИБА!!!
  • 15 ХХХ

    0 2 Отговор
    И ко кът са уригнала???
  • 16 Спас безделника

    3 1 Отговор
    Кой е този Нойзи? Щом толкова е засегнал Мира Добрева, значи са на един акъл, а това никак не е ласкателно и за двамата.
  • 17 Порно

    2 2 Отговор
    Тъпа уфсъ , време и е за пенсия
  • 18 technol

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Цецо":

    Така де , кой щтот и аз не го докарвам ?