5 Юни, 2012 15:22 7 342 22

Плаши ли ви съвременната жена?

  • конкурс за най-харесвана снимка-
  • конкурс-
  • снимка

През последните години се увеличава броят на жените, които заемат управленски постове в мултинационални корпорации. Все по-често представителки на нежния пол срещаме и в политиката. Жената тип „домакиня” като че ли вече все по-рядко може да се види. Как вие си представяте съвременната жена може са споделите като участвате в конкурса, провеждан от сайта focus.bg. Темата е „Съвременна жена”.

Победителят в конкурса получава награда „Уикенд за двама” в комплекс „Свети Иван Рилски”, която включва една нощувка за двама с включена закуска, ползване на басейн, сауна, парна баня, ледена стая, релакс зона в СПА центъра на хотела, интернет, паркинг.

Комплекс „Свети Иван Рилски

е разположен в подножието на Пирин планина в непосредствена близост до лифта и недалеч от ски пистите в гр. Банско. Намира се на 5 минути с кола до ски-лифта, 15 минути пеша до центъра на Банско, 160 км. от София и на 50 км. от границата с Гърция. Комплексът е построен на площ над 16 000 кв.м. Състои се от нов модерен 4-звезден хотел, голям СПА център и 4 апартаментни къщи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    1 1 Отговор
    Не!

    Коментиран от #6

  • 2 bobi

    2 0 Отговор
    e...ti tupata statiq po skoro pravite reklama na hotela.....
  • 3 papagal

    2 1 Отговор
    ne me pla6at jenite,a tapite reklami :D dori i da iskah,sega nqma da otida v kompleks i rilski !!!
  • 4 да

    1 0 Отговор
    Плаши ме само Фидосова ...

    Коментиран от #5

  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "да":

    to si e za strah s tazi "dama".
  • 6 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА":

    chorbar kak se chuvstvash sled kato padnahte ot klona?
  • 7 ай ся пък

    0 0 Отговор
    От шестте снимки горе , виждам само една жена и пет кукумявки . Коя е жената , ще ви оставя да познаете . Останалите ме отвращават .

    Коментиран от #8

  • 8 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ай ся пък":

    Жената е Анджелина
  • 9 Николай

    1 0 Отговор
    Е, слава Богу, освен съвременни има и нормални жени! Не на всички им е промит мозъка.
  • 10 Пезевенка

    1 0 Отговор
    Ха ха само Фидосова го плашела.Нека те барне Цецка Цачева и тогава да видиш как ще лазиш по стените да се спасиш.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 дон жуан

    1 0 Отговор
    това на снимката жени ли им викате-това са рептили,нямат нищо общо с понятието жена.

    Коментиран от #20

  • 13 Кирил Червенков

    1 0 Отговор
    mislqt samo za pari
  • 14 Русан Симеонов

    2 0 Отговор
    Чак да плаши .. по-скоро ме отвращава с плоското си мислене , паричната си похотливост , мислещи , че всичко разбират и знаят (в грешка са , разбира се) и следвайки най-жалкият стереотип.
  • 15 SHTR

    1 0 Отговор
    Хубаво е да има женско присъствие в политика, бизнес и т.н. , но аз мисля, че с жена се работи по-трудно в екип и вероятността от кавги и разногласия е по-голяма от тази в мъжки колектив. А иначе за паричната похотливост и всезнаещият им синдром Русан Симеонов е прав.
  • 16 Маримба

    1 0 Отговор
    Има жени които стават за управленски постове но те са наистина малко . Само факта, че жената трябва да отрече природата си а имено да жертва семейстрото и децата е достатъчен да се създаде дисбаланс в нея самата и тя никога да не се чувства пълноценна което вече създава тонове комплекси и липса на удоволствие от живота . Има такива които раждат и делегират собствените си задължения на баби, мъж, бавачки , чистачки , готвачки и прочее но какво става с децата им - почти задължително пропадат и живота им след това е непълноценен . И като тегли чертата след години каво излиза докато се е бъхтила да се бори с природата всъщност е нарила купища пари и нерви в хора които да и заместят ролята в семейството което задължително е неуспешно.Бблъскала е до полседно което води до лошо физическо и психическо здраве и ако е била умна да се грижи за парите си в един момент си остава само с тях и пълното неудоволствие от живота защо мъжа или я е напуснал или няма никакво влечение към нея и децата и са станали едни хора които не познава чакащи само пари щото те това са виждали през живота си. А не майка си която е била по срещи на компанията , или в кабинета си или пред лаптопа или в истерия щото крайния срок на хиляда работи я смачкава отвсякъде . Или пък другия вариант - остават сами завинаги и така си прецъвтяват по фирмени партита някоя и друга забежка с някой колега след половин литър алкохол и на другия ден пак ризки , презентации , телефони , срокове , фактури ит.н итн В крайна сметка за да успеят изхарчват всичко и накрая губят себе си и всички около себе си . Но пък иначе ако са едни интровертни самотници и саможивци дето нищо и никой не им трябва най-спокойно могат да се наместят на управленски постове и да се справят според възможностите си с ясната идея че целия им живот е само работа и пари . Но пък така живота просто си минава покрай тях и депресиите по време на типино семейните празници са гарантирани но пък за това си има хапчета, алкохол, наркотици, жигола, подмазвачи от службата итн .
  • 17 koni

    0 0 Отговор
    tuk samo angelina ne me plashi vsichko ostanalo stava za lozeto i bustana
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Коцкар Гатю

    0 0 Отговор
    Не ме плашат съвременните жени. Притесняват ме дърти скумрии като А.Меркел дето ходят с широки деколтета. Кат видя някво такова дърто разголено после може нещо да се повредя психически и да обърна резбата.
  • 20 кик

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "дон жуан":

    до дон жуан леле човече взе ми направо думите от мисълта....тамън щях да напиша абсолютно същото но си казах нека про4ета коментарийте най-напред и веднага останах като гръмнат като про4етох коментарът ти.......бравос има и още хора с отворени очи.....пак потвържадавам ТОВА НЕ СА ИСТИНСКИ ЖЕНИ ТОЕСТ САМО НА ВЪНШЕН ВИД, ОБВИВКАТА ИМ Е ЖЕНСКА ЗАЩОТО АКО ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК ВИДИ ВЪТРЕШНОСТТА И КАКВО НИ УПРАВЛЯВА МОЗЪКЪТ МУ ЩЕ ЗАВРИ
  • 21 vola

    0 0 Отговор
    Като чета коментарите, доста народ е все още с акъла си. Тези (без Ангелинка естествено, защото тя е само бивша наркоманка и т.н., а и е завързанка) са абсолютни отклонения от нормалната женска психика и поведение.
  • 22 гостенка

    0 0 Отговор
    БРАВО ДОН ЖУАН -ПОЗДРАВИ