Last news in Fakti

19 Юни, 2012 12:08 14 724 10

Гола художничка втрещи „Тайланд търси талант“

  • тайланд-
  • художничка-
  • талант

Зрителите на „Тайланд търси талант“ бяха втрещени от арт провокация на млада художничка, отбелязва АФП.

Скандалът се разгорял в неделя вечер в прайм тайма на Канал 3. 23-годишната Дуангджай Джансауной се представила като независим творец от северен Тайланд. Тя аргументирала своето присъствие в шоуто с желанието си да покаже таланта си на художник. Първоначално тя не предизвикала подозрения сред продуцентите – била облечена в дънки и риза.

След това взела в ръка четка и започнала да рисува силует на човече. В следващата минута тя се разсъблекла и продължила да рисува с гърдите си. Проявата й предизвика разединение сред журито. Двама от съдиите я пуснаха в следващия кръг, но дамата между тях отказа да я одобри.

„Проявата е израз на творчески дух, който може да се види в Милано или други европейски градове“, аргументираха позицията си двамата съдии.

Острата реакция на министъра на културата Сукумол Кунпломе принуди все пак телевизията да се извини за излъчените кадри.

Скандалът не е прецедент за местното общество. Преди дни Лейди Гага беше обвинена, че е „осквернила“ националното знаме на сцената в Банкок.

Изпълнителката на хита "Poker Face" беше обвинена от Министерството на културата в неуважение към нацията, след като завързала знамето на страната на мотор и карала по сцената, облечена в провокативен костюм.

"Поведението на певицата не беше уместно и нарани чувствата на тайландците", пишат британските медии, цитирайки анонимен източник.

Азиатската обиколка на Гага беше помрачена от безброй противоречия и протести срещу нарушаването на законите на благоприличието от страна на звездата.

Въпреки славата си на туристическа дестинация за секс туризъм Тайланд се слави с консервативните си възгледи на обществото, припомня АП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Николай Андонов

    0 0 Отговор
    Петре, Петре... ти си за лудницата бе човек!!!
  • 3 ahaha

    0 2 Отговор
    i kkvo tolkoz? taia v jurito se pravi na moralistka? ta decata v thailand sa prostitutki i spqt za 2$ s amerikanski debelaci! momi4eto pone pravi cvetovi re6enia i v kraina smetka niama ni6to grozno! niama ni6to ob6to s na6ia gord debelak, koito se suble4e i durpa avtomobil s riazania si..... .
  • 4 Bobi

    0 0 Отговор
    Идеята и рисунката неструват, но важното е желанието в случая. А и има доста хубаво тяло. Еодрщата като всяка жена писка, ама и сигурно иьпитва завист, затова че тя самата има голяма задница и не може да се мери с младото момиче.
  • 5 Bobi

    0 0 Отговор
    * Водещата
    ** изпитва

    Извинявам се за допуснатите грешки. ;)
  • 6 хм

    0 0 Отговор
    Напротив! "Водещата" е доста елегантна!
  • 7 кирил

    0 0 Отговор
    ... да дойдат тук в БГ да видят какво се нарича простотия ... и разврат.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 кик

    0 0 Отговор
    женска злоба жени вижте кви усойници сте...за такива кат вас само брадва за журито говоря......
  • 10 BEST

    1 0 Отговор
    Тия са липсващата връзка,между маймуната и човека.