Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 10:43 14 039 16

Тарторът на "Фермата" претърпя огромен провал

  • ивайло шопски-
  • митко караиванов-
  • фермата-
  • провал-
  • дуел

Журналистът Ивайло Шопски падна безславно в дуела срещу най-големия си враг във „Фермата: Нов свят“ Митко Караиванов с впечатляващ резултат в полза на милионера, съобщава "Монитор". Софтуерният инженер и собственикът на пътуващо читалище минаха през епичен сблъсък, чиято кулминация бе играта „Горяща каруца“. В нея участниците бяха завързани с въже за противоположните краища, а целта бе да изтеглят колелата максимално в своето поле след 4 рунда, всеки от които им костваше 3-минутна агония. Дуелът бе белязан от пот, болка и издръжливост на ръба на човешките възможности.

Между трети и четвърти рунд тарторът на „Фермата“ спечели малка преднина, а опонентът му бе пред инфаркт. Свлечен на земята, Митко помоли продукцията за вода, а съотборниците му се хвърлиха на арената, за да го прегърнат, окуражат и да разтрият изтръпналите му крайници. В първия дуел от първата седмица на обединение на сиромаси и чорбаджии IT специалистът от Димитровград бетонира статуса си на любимец на фермерите. Скамейката с негови поддръжници се тресеше от викове като на Световно по футбол, докато тази на Шопски бе в камерен състав – подкрепата си за него изразиха учителката Дана, треньорът на звездите Сами Хоссни, охранителят Венцислав и любовчийката Паулина Ванегас.

Играта „Горящата каруца“ нажежи страстите до степен, в която дуелиращите се едва се държаха на краката си, а адреналинът на публиката удари тавана на лятното кино. По време на дуела двата най-силни мъжки характера в шоуто си позволиха само една вербална престрелка. На поредната ода за мъжкарството на Иво, на фона на което Митко е получил шанса да изпъкне като герой, Караиванов избухна: "Като те бия 10:0 ще козируваш и ще спреш да коментираш!".

Шопски не му остана длъжен: „На теб ли ще козирувам, бе, мухльо!“. Репликата му предизвика тих тътен от недоволство в публиката. Победата си Митко Караиванов посрещна първо на колена – върху грохналото му тяло на арената наскачаха всичките му съотборници и го обвиха в щит от целувки и прегръдки. Софтуерният милионер едва се държеше на краката си, подпря се на оградата, а след това пое заслужената дамаджана с вино и приседна отново, за да не рухне.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    40 20 Отговор
    Митака го разби на псевдопатриота
  • 2 ПРЕСТАНЕТЕ МОЛЯ

    20 29 Отговор
    Да ни занимавате с глупости, някакви затъпяващи малоумни формати. И мислете си други новини, които да са полезни на обществото. Погледнете в рубрики те на Господари на ефира белкем ви хрумне нещо

    Коментиран от #4

  • 3 Фен на фермата

    60 18 Отговор
    Този е най-противния персонаж във фермата. Той започна пръв с обидите срещу Димитър. Завистлив и много злобен. Дори при загубата си беше жлъчен. Не скри омразата си до последната минута. Елементарен и ретро човек. Завистта е много силна към успелите хора в България.
  • 4 Николова

    28 8 Отговор

    До коментар #2 от "ПРЕСТАНЕТЕ МОЛЯ":

    Като не ви харесва не гледайте. Нормално е да има хора, които не харесват и обратното
  • 5 Безкомпромисен

    42 11 Отговор
    Хвалипръцкото си получи заслуженото, хак му е. То не бяха хвалби, то не бяха закани, а се оказа огромен сапунен мехур. Яловец.
  • 6 Псевдопатриота

    41 11 Отговор
    Получи си заслуженото, този палячо. Черпи пари от фондация, и се прави на голям българин. Митко е толкова благороден, че ще.го спонсорира, аз ако съм на негово място ще дам парите директно на читалище.
  • 7 Рамбо

    25 8 Отговор
    ПЪЛЕН ПАЛЯЧО, СМЕШНИК !!!!!!!!!!!
  • 8 Камелия

    35 7 Отговор
    Този човек е олицетворение на неуспелият българин,но в най-лошото му прявление.Завист,която го яде отвътре към един млад човек, който е успял и то без фондации и разни псевдо етикети.Ивайло бил журналист,пътуващ проповедник.С това излъчване?Не спря да сплетничи и да търси опора,но не намери.Кой го подкрепи-Венцислав,ами и той е като него.Браво на Димитър,добре че има такива хора.Те ми дават надежда.
  • 9 Алфа Ромео

    25 4 Отговор
    Хубаво е това което прави но иначе е кофти тип.
  • 10 гост

    16 4 Отговор
    Добре е че бесния завидлив селяндур отпадна рано рано ! Сега може да се цани в партията на Славко чалгара - там ще се впише перфектно !
  • 11 Гост(нерегистриран)

    11 15 Отговор
    Димитър може и милиони, но е флегман, тичен, не харесвам мухлювци. Ивайло е Пич от класа. Е, затова Бойко власт не дава, а Ивайло сие даде доброволно на човека Георги Димитров, най-големите комунисти от Димитровград и той митака ще направят той да спечели формата. Митрю като излезе върнете Ивайло, как върнах те клюкаря, ту при единия, ту при другия, женска клюкарка, мирзелив богаташ, с пари явно на ТАТИ. Сеир пада. Смях, но и тъга за Иво. От него човек много неща може да научи, нищо, че е на 36, нищи, че митрю бил в 18 век Иво. Не Иво, а с фланелката, съблечия, що те е срам, нали си отворко от 21 век, като ханъм митрю, и шалвари ако направо в 22 век хаха аптал митрю бкп. Иво горния си знае, много си над 36 годишните, демек твойте наборе. Така става и в живота, непосредствените и лудите от фермата и в живота нагоре, а истинските хора, умеещи много повече надоле

    Коментиран от #14

  • 12 Възмутен

    12 4 Отговор
    Ивайло се оказа въздух под налягане. Браво на Митко.
  • 13 Брейй

    2 4 Отговор
    Този формат имал и зрители !
  • 14 Алфа Ромео

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Гост(нерегистриран)":

    Брато доста си неграмотен, трябва да поработиш върху правописа!
  • 15 Нерегистриран.

    6 6 Отговор
    Митко клюкаря и Митко партийният секретар хаха напомня ми за минали времена. Да пази Господ. Драго комедия. Поне да бяха вкарали.. Мани, мани.. Ивайло, скука без теб, и тук и на запад. Всички мишки на събрание пред огъня.
  • 16 Браво

    3 3 Отговор
    Много обичам на такива "тартори" да им се набива канчето!