Last news in Fakti

26 Юни, 2012 22:11 1 636 3

И най-секси песента е...

  • секси-
  • песен-
  • класация

Песента на Оливия Нютън-Джон Physical от 1982 г.  оглави нова класация на най-секси песните на всички времена.

Авторитетното музикално списание Billboard е поставило точно тази песен на върха на Топ 50 на най-секси песните от 1958 година насам. От тази година насам списанието прави класацията Billboard Hot 100 и сегашната класация е съставена въз основа на излъчванията по радиостанции.

Physical беше забранена за излъчване в Южна Африка, припомнят запознати. По сегашните стандарти тя не е чак толкова предизвикателна и днешните тийнейджъри сигурно само биха се изсмели на толкова предизвикателния клип от 1982 г.

Ето и първите десет в класацията:

1. Olivia Newton-John - 'Physical'
2. Rod Stewart - 'Tonight's The Night'
3. Boyz II Men - 'I'll Make Love To You'
4. Next – 'Too Close'
5. Marvin Gaye – 'Let's Get It On'
6. Donna Summer – 'Hot Stuff'
7. Captain and Tennille – 'Do That To Me One More Time'
8. Madonna – 'Like A Virgin'
9. Exile – 'Kiss You All Over'
10. Rod Stewart – 'Do Ya Think I'm Sexy'

Ролинг Стоунс с Honky Tonk Woman са на 11-то място. Изненадващо в Топ 50 не присъстват Бийтълс, Майкъл Джексън, Джъстин Бийбър и Лейди Гага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дошо

    0 0 Отговор
    Тази Оливия Нютън-Джон е отвратителна, но тези прекрасни мъжки екземпляри до нея са друго нещо.
    В природата най-красиви са мъжките екземпляри и аз като един съвременен и осъзнал се човек съм с две ръце за еднополовите връзки и бракове, а на който не му харесват моите вкусове си е негов проблем.
  • 3 Дошо

    0 0 Отговор
    Който не е съгласен с мен,нека се запита защо в древна Гърция статуите са на голи мъже,защо най-красиви са мъжките екземпляри и защо бъдещето е в еднополовите бракове и защо те ще заменят досегашните ортодоксалните,които ще останат в миналото?