16 Ноември, 2019 12:24 2 195 5

Роберта отпадна от "Игри на волята: България"

  • игри на волята-
  • роберта-
  • отпадна-
  • славяни-
  • битка-
  • изпитание

Поредната битка на Славянин срещу Славянин се проведе в последния епизод на шоуто. Един срещу друг на Арената излезнаха Роберта и Томас.

Пред всеки от тях имаше по три делви, с точно попадение трябваше да счупят делвите. От делвите падаха части от лост, който да конструират. След това всеки от тях трябваше да вземе факла и да плува с нея до понтона в морето, където да запали факлата и да се върне на брега.

На брега задачата бе да запалят въже, което държеше стълбата, после да се качат по стълбата на кулата и да вземат части от пъзел, сваляйки ги една по една.

На финала трябваше да наредят пъзела на масата.

По-бърз се оказа Томас, който спечели битката и по този начин Роберта отпадна от играта. „Бях убедена, че ще победя, но нямах късмет“, бяха първите думи на Бети, която беше много разочарована и не успя да скрие сълзите си. „Втора поредна победа за мен на елиминации. Супер много се гордея от себе си“, сподели Томас.

Веселин сподели на Март, че вече мисли за връщане в България и, че иска да направи семейство. „Тук стъпвам по друг начин и дишам по друг начин“, разказа Веско. След като Томас се върна при тях, тримата заключиха „Ние сме тримата мускетари“, а Веско заключи „Очаква ни териториална битка – трима на осем“.

Другата седмица предстои седмицата на обратите. Участниците ще отворят „Кутията на Пандора“. Какво ще означава това за племената? Кой ще спечели битката за територия и какви изненади очакват войните ще разберем другата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 6 Отговор
    Това предаване го гледах за малко и не му разбирам целта, някаква боза е.
  • 2 Танас

    4 4 Отговор
    Тази новина ме потресе,местя го.
  • 3 Хайл

    3 4 Отговор
    По тъпо и задръстено шоу , от това няма , тез игри са за Оскар за най блуткаво и смешно състезание. Може и медал за тъп сценарии , смешни задачи , и скучни участници , това го гледах с мъка около 15 Мин. И до там по голяма тъпня няма.
  • 4 Адолф

    4 1 Отговор
    Защо бе пич, Андреа ли гледаш, това е по добро!
  • 5 Мераклия

    2 0 Отговор
    Язък за дупарата .