Last news in Fakti

30 Юни, 2012 15:34 2 172 0

Филип Киркоров показа шоу за милиони в София

  • филип киркоров

Най-зрелищното и пищно турне, правено от руската мегазвезда у нас, стартира днес с концерт в София и ще продължи с изяви на сцените на Летен театър Пловдив – на 1 юли, Летен театър Бургас – на 2 юли и Летен театър Варна – на 5 юли.

Филип Киркоров пристигна в столицата по покана на компания "Degris", придружен от своето протеже – украинската поп-звезда Ани Лорак.

Най-скъпото и зрелищно шоу "ДруGoy", създавано някога от Киркоров, е сравнявано по мащабност с концертите на западните звезди. За изграждането на грандиозните декори и специални ефекти в мега-шоуто у нас пристиганаха 100 души екип и 3 ТИР-а с осветителна техника и сцена от Русия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА