2 Декември, 2019 18:19 25 422 27

53-годишна изнасили ученик в колата си и го...

  • социален работник-
  • сексуално насилие-
  • сексуален тормоз-
  • ученик-
  • непълнолетен

Момчето разказва, че възпитателката го "побъркала от сексуален тормоз"

53-годишна изнасили ученик в колата си и го... - 1
Снимка: Shutterstock

Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови съобщения за период от 10 седмици, заведе го на почивка и накрая прави секс с него в колата си. 53-годишната Морена Милани беше осъдена в окръжния съд на Виктория на три години и половина затвор, след като се призна за виновна в тормоз, сексуалното посегателство и изнасилване на непълнолетен.

Съдът изслуша омъжената майка на двама синове. Тя разказва, че започнала да търси контакт с момчето през 2018 г., защото била "загрижена за психичното му здраве". В продължение на месеци тя му изпращала съобщения "практически всеки ден, практически през цялото време", признава тийнейджърът по-късно в полицията. "Понякога вътре пишеше сексуални неща", казва той. Почти 15 000 текстови съобщения и имейли са разменени между 19 юни и 10 август с хиляди препратки към "секс, сексуални актове, сексуални фантазии и порнография".

На 15-ия му рожден ден Милани завел тийнейджъра в ски курорта Лейк Маунтин, където те играли в снега, пили сайдер и хапвали пица. По време на пътуването тя му позволила да управлява колата ѝ, въпреки че нямал книжка, със скорост 110 км / ч. После завела момчето на бар в Мелбърн и му подарявала подаръци. На два пъти през август Милани извършвала сексуални актове с момчето в колата си.

Полицията започва разследване, когато родителите на младежа видели цялата кореспонденция между социалната работничка и сина им. Когато Милани е арестувана през ноември, тя опитва да изкара младежа виновен и дори го обвинява в сексуално посегателство. По време на делото съдия Петер Лаурицен заяви, че обвиняемата има „значително разбиране на уязвимостите и познавателните способности на младите хора“.

„Като се има предвид вашият академичен и професионален опит, вие трябваше да осъзнаете вредата, която сексуалната ви активност би причинила на жалбоподателя и неговото семейство“, каза той, като добави, че психологическите щети на тийнейджъра ще „продължат в обозримото бъдеще“. Престъплението ѝ се приписва на влошаването на психичното здраве и злоупотребата с алкохол по това време. Милани ще трябва да излежава две години и два месеца от присъдата си, преди да получи право на условно освобождаване.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОЧКАТА

    120 7 Отговор
    Пратете я тук...Няма да я съдим.

    Коментиран от #10

  • 2 млади мацки бол

    56 10 Отговор
    Така се появяват Макароните и светът страда от това ! Обаче, защо "изнасилила" ? Въпреки, че сега е "модерно" и се опитават да наложат, като "нормално" дърти жени с млади мъже си е сериозна девиация и извращение !

    Коментиран от #14

  • 3 Ух на дядя

    53 7 Отговор
    Как и е обрулил джанката...............................
  • 4 1944

    20 32 Отговор
    объркахте флашките от кремъл бе. там пише че на запад няма хетеросексуални. каторга ви чака.
  • 5 Алфа Вълкът

    33 14 Отговор
    Качете снимка на тая Годзила, не стига, че е дърта ами е и 120кг 🐖!
  • 6 Рошко

    45 12 Отговор
    Ама много разгонени бе тез англокравари, тва от белото ли е, от гмо то ли е, пращай те ги тез даскалки при нас

    Коментиран от #7

  • 7 Видях

    30 1 Отговор

    До коментар #6 от "Рошко":

    й снимки в нета,повярвай не искаш, да ти я пратят.
  • 8 и мен ме е страх да не ме награби някоя

    30 1 Отговор
    че вече остарях му се ,,огъва вратът,,
  • 9 Затова дръпнете шалтера, лястовичке

    25 4 Отговор
    Това е световна болест,, разврататът и педофилията,...!
  • 10 Лявата ръка 🤚 на Господ

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "ТОЧКАТА":

    А, дали да не пратят снимка, преди да я пратят физически, аааа
  • 11 morena milani melbourne

    33 1 Отговор
    Ааа ужас, видях и снимката. Тука и кило ракия няма да помогне.
  • 12 Алфа Ромео

    43 6 Отговор
    Ако мен беше ме опънала някоя лелка навремето беше ме водила на екскуризия и колата си да ми дава да карам щях да се гордея и хваля не да я съдя.

    Коментиран от #15

  • 13 gegegege

    20 6 Отговор
    И аз като ученик се чудих защо оценките ми по английски винаги бяха по-ниски от на другите, докато един ден не разбрах......
  • 14 Гост 1

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "млади мацки бол":

    Изнасилване си е и то без "" "" !
    За "изнасилване" се определя всеки извършен сексуален акт без съгласието на една от страните а, за срещу непълнолетни лица под 18 год. автоматично законът го определя като такова и без значение дали го е искало или е нямало нищо напротив непълнолетните лице !
  • 15 Пффф

    24 2 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Ромео":

    И мъжете и жените почти наравно посягат към непълнолетно младо ! Само че, мъжете лежат по затворите за извършеното , а жените се радват от спомена на свобода и дори си правят #MeToo заради тъпанари като тебе !
    После да не ревеш ами, то ...при развод, при кавга , при спор , всичко за жената , мъжът все прецакан в живота. ...ами защото са по хитри и си играят умно картите , въпреки че, са по- нагли и дори по перверзни от мъжете ! Просто са се научили да си отварят и затварят устата когато е изгодно !
    Затова мъже гледайте жените как го правят и се учете...!

    Коментиран от #26, #27

  • 16 Констатираща

    12 4 Отговор
    Младежите - момчета или момичета, трябва много да внимават когато общуват с по-възрастни от срещуположния пол, а и от същия, защото има такава особеност при възрастните, когато проявяват афинитет към много по-млади и може би се дължи на психично отклонение - отчаяние от наближаващата старост и стремеж за себедоказване. От друга страна доста от младежите проявяват афинитет към много по-възрастни по подобни причини - за себедоказване, че са достатъчно зрели и привлекателни, а и за да понаучат нещо, въпреки че по-скоро биха се разочаровали.
  • 17 Townboy

    6 1 Отговор
    А аз си мислех че най-страшни в Австралия са отровните гадини и крокодилите (тези в природата).
  • 18 Истината

    7 1 Отговор
    Да, има опасност от "много сериозни психични отклонения" американчето. Току виж станало хетеро вместо хомо.
    Афроамериканците сигурно се опасяват да не загубят плячката, а (а)социалните им служби умират от ужас да се не роди бебе, вместо да си го внесат от Африка или поне да произведат аутистче в епруветка срещу съответното солидно количество зелени :)
  • 19 гост

    9 1 Отговор
    Забележете само колко бързо и колко ефективно приключва делото с осъдителна присъда където трябва да излежи поне 2/3 от нея ефективно преди да получи условно освобождаване. У нас хора убиват и се разминават с условни, там се забавлявали сексуално и години наред в затвора. Разликата се вижда.
  • 20 ученик

    8 4 Отговор
    Дай боже на всеки такава ''учителка'' ;)
  • 21 Нашенски мераклия

    6 2 Отговор
    Защо не дадат снимки на тази сексуална лъвица,
    защото ако е готина мадама всеки би желал да е
    на мястото на този . . .сополанко !?

    Коментиран от #23

  • 22 гост

    4 3 Отговор
    Жената е искала да го вкара в правилния път , но родителите искат да е в крак с демокрацията и синчето да е джендър.
    ПС Търся такава учителка да я пусна на моя син да го научи това онова.

    Коментиран от #24

  • 23 Коmapak

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Нашенски мераклия":

    120кг. Колко пък да е готина.?😊
  • 24 Komapak

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Добре работи подсъзнанието. Ако видиш снимка в нета друго ще приказваш.
  • 25 Нормален

    4 1 Отговор
    Абе, тия в америка всичките ли са изчанчени и малоумни?
    Как жена ще изнасили мъж и то 2 пъти в различни дни? Не познавам мъж на който да му стане, когато е изплашен или пък не желае сексуален контакт. А като не му стане, как така ще осъществи полов акт?
    Откачени хора с откачена логика и не познаване на мъжката сексуалност. Имам чувството, че тия там, отвъд гнусния гьол си умират да се съдят и изобщо не ги интересува истината, стига да падат пари.
  • 26 Алфа Ромео

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Пффф":

    Именно, аз затова не прибирам жени вкъщи, ако преценя че някоя си заслужава някой ден може и да стане ако не аридиверчи и да си носят много поздрави по пътя...
  • 27 Алфа Ромео

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Пффф":

    Именно, аз затова не прибирам жени вкъщи, ако преценя че някоя си заслужава някой ден може и да стане ако не аридиверчи и да си носят много поздрави по пътя...