Last news in Fakti

18 Декември, 2019 16:12 29 090 18

Бурни страсти след финала на "Фермата"

  • фермата-
  • страсти-
  • краси джунов-
  • паулина ванегас-
  • финал

Джунов заяви, че не е обиден на сексапилната никарагуанка

Тази събота приключи един от най-успешните сезони на "Фермата", но страстите в някои от участниците продължават да ескалират. За това подсказаха още в разгара на играта Краси Джунов и Паулина Ванегас, които преминаха от бурна любов през бурна раздяла и то в ефира на един от най-гледаните риалити формати.

След като Паулина напусна продукцията обаче, обяви, че е очаква дете от автомонтьора, който буквално полудя от щастие, щом информацията достигна до него. Впоследствие обаче, бременността се оказа фалшива, а разочарованието в Краси се оказа твърде голямо.

Джунов, който стигна до финала във "Фермата" е безкрайно обиден на силиконката Паулина, която пък искаше да провери до каква степен той е сериозен в отношенията си към нея. Тестът ѝ обаче, се оказа фатален за отношенията им.

Въпреки всичко пред bTV Краси Джунов заяви, че не е обиден на сексапилната никарагуанка, която го излъга, защото "всяко зло е за добро", пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koko55

    30 2 Отговор
    Ко? Не!
  • 2 Ивайло

    78 5 Отговор
    Пак добре, че се махна от тая!!! Ако пък беше останал с нея, въпреки тази гавра, която тя си направи с него в ефир пред цяла България, не знам колко трябва да е бил глупав!!! Тая си е класичеки бокл*к, какво въобще хареса в нея не знам??? И с тоя отвратителен изкуствен смях, б*си противната ковра!!! Затова човек трябва много да гледа с какъв човек се обвързва, че кога човека е кофти и долната главица надделее над горната, после ше плачеш!!! Ама ше е късно!!! ;)))
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    51 13 Отговор
    Имат много развинтено въображение ако мислят че това предаване реално има рейтинг. Хората си използват телевизора за нощна лампа, докато гледат нещо по-интересно на интернет като... прогнозата за времето в Судан.
  • 4 Ивайло

    41 3 Отговор
    И както казваше Яни от третия сезон на "Фермата" - "Важното е да сме живи и здрави"!!! Това е всичко!!! ;)))

    Коментиран от #13

  • 5 никарагуанска Ковра

    52 2 Отговор
    Типични ковренски номера ...
  • 6 гост

    25 5 Отговор
    Ще й отрака дупето докато тази го иска и после като свършат парите ще се разпуснат, какво толкова.
  • 7 герги

    22 4 Отговор
    евалата на тая мацка. да си горда к... си е за адмирации
  • 8 ДупнишкиО

    20 3 Отговор
    Краси удри таа мачка не е наща !!!
  • 9 Лорчето, ценител на хубавото...!

    10 7 Отговор
    Много добре изглеждат мъже с ,, кок,, и татуировките на този, са чудесни...!!!! (мога да го поканя и почерпя едно кафе...!)
  • 10 Ясна

    20 2 Отговор
    По добре ,че се е махнал от нея, с тези неща шега не бива.Когато му призна,че го лъже дори не го гледаше в очите.Тая е много повърхностна
  • 11 Опа

    15 1 Отговор
    Този сезон го превърнаха малко на Биг Брадър и си мислят че подобряват предаването, но наистинали ли е така?
  • 12 Опа

    4 3 Отговор
    А лични взаимоотношения не комантирам
  • 13 ядосан

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ивайло":

    "Важното е да сме живи и здрави" ... Пък другото ще си го откраднем!
  • 14 Шабиха

    5 0 Отговор
    Не Фермата, а Спермата !
  • 15 Зайко Байко многознайко

    9 0 Отговор
    Не разбрах , това "Ферма"ли е или публичен дом!?!🙈Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве Паолина се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. "Лара Крофт" ( женското Краси ) установих, че си е подмолна голддигърка. Ако съм на Малкия Митко на местото ще я прекарам и после ще я изгоня, защото при следващият по-богат ще му бие шута и на него! Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно

    Коментиран от #17

  • 16 Зайко Байко многознайко

    6 0 Отговор
    умен да управлява заграбеното от баща му. Това съм го писал по време около 30-35 де. Добре,че Веселка спечели. Полага и се и и се пада.
  • 17 Момчил

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Зайко Байко многознайко":

    Това че си отделил време за разнищването на живота на участниците в пошло риалити шоу те прави малко изчаткал ,нали знаеш ?
  • 18 Liliomfi Гери

    0 0 Отговор
    Според мен, предаването,,Фермата,,.трябва да отпадне.Всички видяха ,че не се получава..Само битките са интересни.