Last news in Fakti

27 Декември, 2019 18:49 20 296 13

Братът на Годжи развел куп родни звезди

  • годжи-
  • георги милчев - годжи-
  • иво милчев-
  • брат-
  • ицо хазарта-
  • развод

Включително и Ицо Хазарта

По-малкият брат на Годжи - Иво Милчев се занимава с коренно различна професия от батко си, завършил е право и е специализирал с бракоразводни дела. Кантората му се намира в центъра на София и е предпочитана от много родни вип личности. Според запознати той развежда куп известни персони от бизнеса, а покрай брат си набрал и достатъчно клиенти от шоу средите, пише "Галерия".

Иво има добро име в гилдията и повечето му клиенти успяват да спечелят делата в своя полза. Такъв е случаят с Ицо Хазарта и първата му жена Диана Котева през 2007 г. Милчев успял да отнеме родителските права на майката и въпреки, че сега съдът е отсъдил на Диана да вижда 14-годишната си дъщеря Аделина, Хазарта крие щерка си, не отговаря на телефонните позвънявания на бившата си жена, нито отваря вратата на дома си, за да може Диана да вземе наследницата им.

Жената вече е завела няколко жалби в полицията, чака решение и от Европейския съд в Брюксел. Но това ни най-малко не притеснява адвокат Иво Милчев, който се хвали, че рядко губи дела. Той е отдаден изцяло не само на работата си, но и на фитнеса, благодарение на който през последните две години успял да свали над 30 килограма.

Милчев тренира усилено поне 4 пъти седмично, спазва строг хранителен режим като не близва рафинирани въглехидрати като захар, бяло брашно и сладко. Говори се, че адвокатът е отслабнал заради нова любов и миналата година се разделил с жена си, с която имат момиче.

Брат му Годжи също е разведен. Той има само един официален брак - с Даниела, майката на двамата му по-големи синове Волен и Цветомил. Към днешна дата музикантът има връзка с 20 години по-младата от него Надежда, която се занимава с дребен бизнес със здравословно хранене.

В края на 2017-та тя роди и дъщеричка от басиста, която носи името на майка му - Цвета.

Братът на Годжи развел куп родни звезди


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    37 4 Отговор
    Тренира 1 серия тройка кебапчета серия 2 тройка кюфтета с гарнитура и 2 бири 3- серия десерт 🍰 да не си загуби формата!!!
  • 2 Бачо Киро

    84 2 Отговор
    Дейба и "звездите" дето ни занимавате с тях...
  • 3 787

    43 2 Отговор
    Това реклама ли е?
  • 4 Има вкус

    20 5 Отговор
    Годжи... а за брат му, браво...!
  • 5 vasik atanasova

    26 4 Отговор
    противни физиономиии и двамата братя
    годжи има да е плюнче тази 20 годишна по млада от него
  • 6 Абе

    20 3 Отговор
    Какъв е тоя пингвин дето зорлем го набутвате
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Я. Петров

    8 1 Отговор
    Реклама......... Аз очаквах нещо жълто кат.....
  • 9 генгбенг

    20 1 Отговор
    брат му на ГоджитУ е толкова слаб адвокат, че е просто смешно да го възхвалявате ... От търговските си дела няма нито едно спечелено и постоянно се опитва да "измъкне" ГоджитУ от близо половин-милионните задължения, които е натрупал към различни банки, докато смучеше алкохол и дрога без почивка ... :):):) И не става, и не става ... :):):)
  • 10 Bossman

    15 1 Отговор
    Целта на повечето "звезди"е просто да имат наследник и изобщо не ги интересува нищо друго.Важното е да си бройкат гаджетата.А нас ни убеждават колко било важно сеймейството за тях.
  • 11 Гост

    8 1 Отговор
    Годжи е Криводолски бег

    Коментиран от #12

  • 12 мани мани

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    беК! бе направо да си го кажем - селянин :)
  • 13 moraldo mori

    5 0 Отговор
    Защо винаги ни занимавате с незначителни събития?Едва днес разбирам ,че така нареченият "гожи"имал брат,който е и адвокат разбираш ли ма?И какво от това!?А вие сволочи ,знаете ли,че ГИМНАЗИЯТА в с. ПЕТКОВО -Смолянско е дала 11 професори на Милата ни Родина?И тази люлка на БЪГАРЩИНА бе затрита от ГНУСНАТА ПАРТИЯ "Герб"?Знаете ли ,че през учебната 2010-11г.завърши само Е Д ИН (1)УЧЕНИК?Не зная,но би било добре да се покаже колабса и агонията на това учебно заведение!!!!!!!!!!!! Хора БЪЛГАРИ,към ВАС се обръща КРАСИМИР ИВАНОВ-КРАСОНА от Бургас,който завърши образованието си в Петковската ОЗДРАВИТЕЛНА! Гимназия,който стана човек и истински родолюбец ,защото бе възпитан от ПРЕКРАСНИТЕ си Учители и възпитатели:ДИРЕКТОР -Рангел Танков,Николай НЕЙЧЕВ(КЛ.РЪКОВОДИТЕЛ физика)-илия мандаджиев(химия Малък подлец ),Мандаджиева -също(география..???),ГЕОРГИ КАЗАЛИЕВ-българсии ,литература,МИНКО и Мария НИКОЛОВИ(МАТЕМАТИКА И Руски език) Анита Мурадян(биология)-ПРЕДИ ВСИЧКО-ДОБРИ хора и приятели!Башев-математика-противоричива личност пред вид политическата ситуация тогава.Да ме извинят помаците(БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИТЕ),които безкрайно обичам и уважавам,Чепито(физкултура)-никога не съм ти мислил зло др.Чепишев!Остави подлеците какво говорят!Бъди Пичага и се вслушай най -после какво ти казва КРАСОНА!!!Чепи,никога не съм и няма да бъда мръсник!!!Мир и спокойствие за семейството ти!