Last news in Fakti

28 Декември, 2019 18:49 6 993 12

Дженифър Лопес пръска коледен сексапил в червено (СНИМКИ)

  • дженифър лопес-
  • алекс родригес-
  • сексапил

Навръх Коледа 50-годишната латино дива за поред път показа, че дори само една нейна снимка може да предизвика сериозни вълнения

Дженифър Лопес пръска коледен сексапил в червено (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Дженифър Лопес е една от най-привлекателните жени в света и не спира да доказва правотата на това твърдение. Независимо какво прави - дали стъпва по червения килим или просто се разхожда из улиците, тя се превръща в център на вниманието, пише dir.bg.

Навръх Коледа 50-годишната латино дива за поред път показа, че дори само една нейна снимка може да накара над 3 милиона души да приковат очи в нея. На 25-ти декември тя публикува в официалната си Инстаграм страница кадър, заснет от нейния годеник Алекс Родригес. На него Джей Ло позира до автомобила с марка Porsche, който нейният любим ѝ подари за тазгодишния ѝ юбилей.

Актрисата е облечена в прилепнал по тялото ѝ спортен екип в две части, който е в тематичния за празниците червен цвят, подхождащ идеално на превозното средство, до което стои. Фотографията е направена в Маями, след посещението ѝ на фитнес залата, в която поддържа перфектната си фигура.

"Скъпи, навън е горещо", гласи посланието, което е препратка към популярната коледна песен "Baby It"s Cold Outside", само че заради високите градуси във Флорида, Лопес е сменила една от думите в текста.

Baby, it’s warm outside.❤️ #ChristmasInMiami #ChristmasEveSleigh 📸: @arod

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Дек 24, 2019 в 1:05 PST

По-късно двамата позволиха на почитателите си да надзърнат в дома им и да усетят приповдигнатата атмосфера, поздравявайки ги за празника с тяхна снимка, на която двойката, облечена в еднакви карирани пижами в червено и черно, се целува пред украсената елха.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Джени

    2 0 Отговор
    Блазе ти, ще си открадна идея от теб...!!
  • 6 пфууу

    8 1 Отговор
    Чудя се, чий гъз е по голям, на тая или на Кардашлян?
  • 7 джедай

    17 3 Отговор
    Дженифър Лопес е една от най-красивите и най-привлекателните жени в света. Затова можем само да й се наслаждаваме. Да е жива и здрава!

    Коментиран от #9

  • 8 Дано само

    3 1 Отговор
    Не я сравняват с някоя,, дърта простакеса,, че тя ми е любимка...!
  • 9 шибек с червен г

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "джедай":

    Само дето устата ѝ не може, да се затвори вече.

    Коментиран от #11

  • 10 Алфа Ромео

    2 1 Отговор
    Котьоооо, обожавам яки дупарки и тънка талия!
  • 11 Хохохо

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "шибек с червен г":

    То и друго не може да и се затвори, намира се отзад.
    Посшедният рапър дето и беше приятел се беше оплакал, че не издържа тоя секс маратон на каката. И само отзад го искала Джей ло то. Бяха закъснели за Оскарите, че Джей ло То го карала на всеки светофар да я праска отзад, и така 5 пъти докато стигнат до залата.
    Марк Антъни спомена, че не издържал вече нейните "по особенни желания".
    Потърсете кой я е отрил за шоу бизнеса. :-) Този голям световно известен актьор никога не е криел големият си мерак към любовта изодзадзе с гаджетата си, и размера на шпека си. :-) Както Джей Ло казва, той и е голям приятел.
  • 12 Истината

    0 3 Отговор
    Дженифър Лопес както и много други личности от холивуд са травестити. Мъжете стават жени и по-малка част жени които стават мъже, тези транссексуални хора ви лъжат като се представят за противоположния пол. Джендърите са навсякъде и най-вече по телевизията и списанията с които глупаците лъскат бастуна на техния идол!