Last news in Fakti

11 Юли, 2012 10:19 2 832 0

Кое ви кара да се усмихнете

  • конкурс-
  • снимка-
  • конкурс за най-харесвана снимка

В забързаното ни ежедневие, изпълнено с безброй проблеми, като че ли забравихме да се усмихваме. Усмивката се превърна в екзотика. Не трябва да забравяме обаче, че освен емоционално удовлетворение, тя ни и подмладява. Изследване проведено от Института „Макс Планк” в Берлин показва, че когато лицето е неутрално най-точно може да се посочи възрастта на човек. Ако обаче сте усмихнати определено ще изглеждате в очите на околните с 2-3 години по-млад. Отрийте красотата на усмивката като участвате със снимка в конкурса на сайта focus.bg на тема „Усмивката”. Победителят получава награда „Уикенд за двама” в луксозния комплекс „Пирин Голф & Кънтри Клуб” със закуска.

Пирин Голф & Кънтри Клуб

е разположен в Югозападна България и бързо се превръща във втория основен туристически център в региона, известен до сега предимно със своя първокласен ски курорт- Банско. Сгушен в красивата Разложка долина, в полите на величествения Пирин, 5- звездния комплекс предлага уникални възможности за отдих и почивка- великолепни условия за ски през зимата, голф от пролет до есен, спа и релаксиране целогодишно.

Голф комплексът продава и отдава под наем ваканционни имоти и луксозни търговски площи и управлява голф игрище от международно ниво. Разположен на площ от 150 хектара, в близост до световно известния ски курорт Банско, предпоставка за целогодишна заетост и висока инвестиционна възвръщаемост и полезност за собствениците на имоти.



Свързани новини