Last news in Fakti

31 Декември, 2019 10:42 6 802 6

Най-пищните сватби на БГ звезди през 2019 г.

  • сватби-
  • церемонии-
  • бг звезди-
  • софи маринова-
  • цеци красимирова

Вижте кои певици, актьори и модели сключиха брак със запомнящи се церемонии през изминалата година

Най-пищните сватби на БГ звезди през 2019 г. - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

През 2019 г. най-ярка следа със запомнящи се сватбени церемонии оставиха моделът Цеци Красимирова, носителката на титлата Мис България 2009 Антония Петрова и поп фолк певицата Софи Маринова, пише flagman.bg. Част от звездната група на влюбени, узаконили връзките си, са още певицата Джулия и актьорът Кристиян Кирилов, Явор Бахаров и Рая Пеева, както и наследниците на директора на Сатиричния театър „Алеко Константинов" Калин Сърменов и легендата на сръбската музика Цеца Величкович.

Софи Маринова и любимият и Тодор Давидов-Гринго вдигнаха сватба за чудо и приказ през март в столицата тази година. Кумове на сватбата ѝ бяха колежката ѝ Преслава и съпругът ѝ Павел.

Сватбата на Цеци Красимирова и американския бизнесмен Майкъл Струмейтис се състоя в испански замък, а сред гостите имаше много и различни хора - певицата Преслава, Ансамбъл Българе и още много. Кумове на събитието бяха коафьорът Вили Боршукова и актьорът Джон Струмейтис. На сватбата беше спазена традицията с хвърлянето на букета, а той се оказа в ръцете на дъщерята на Цеци - Джудит.

Кристиян Кирилов и Джулия вдигнаха втора сватба на 29-ти септември, след като подписаха граждански брак пред десетина души по-рано. Популярната двойка успя да събере погледите на стотици гости, пристигайки на тържеството с две яркочервени Ferrari-та, едното от които собственост на кума. В ролята на водещ на церемонията влезе Драгомир Драганов. Кумове на звездите бяха бизнесмените Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова.

През 2019 г. Антония Петрова вдигна втора сватба. Церемонията се е състояла под формата на масонски ритуал, какъвто за първи път се прави у нас през 2011 г.. При него всички мъже са облечени в черни костюми, масонски атрибути и бели ръкавици. Особено важно е при такъв ритуал специфичното ръкопляскане. Първата сватба на миската беше през лятото в Гърция. Още тогава тя сподели, че ще има още церемонии.

Макар и неочаквано и без много шум през януари тази година разбрахме за сватбата на внучката на Тодор Колев, Теодора Кулева, която стана госпожа Гууд, след като се омъжи за британеца Джоузеф Гууд. Колева стана особено популярно лице за българските зрители, след като се превъплъти в ролята на доктор Албена Войнова в хитовия сериал "Откраднат живот".

Тежка сватба вдигна голямата дъщеря на шефа на "Сатирата" Дария. Тя се омъжи за дългогодишния си приятел Сашо Илиев в присъствието на близо 200 гости в приказна вила край София.

Мис България 2015, Марина Войкова, се омъжи за бизнесмена Давид Бонев. Влюбените се разходиха до олтара на връх Свети Валентин. Те бяха заложили на скромна церемония в тесен семеен кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здравко

    14 2 Отговор
    Не знам дали са били най-пищни, но най-идиотски определено са. Като видиш, кои са младоженците и ти иде да се издрайфаш! Какво стана, че се женят помежду си такива изроди, не знам. Тия ще опропастят нацията.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Франкенщайн

    7 1 Отговор
    Самият ужасссс...!!!!
  • 4 месара

    7 1 Отговор
    кви звезди са тия бе?! простакеси и курволетки!
  • 5 От Гошету се срамувам,сздравкосе хвали

    3 0 Отговор
    Абе карай там, да стават по известни...!
  • 6 Ved

    4 0 Отговор
    Повечето бе ги и знам как изглеждат и какво работят ако работят въопще. И хич не ми пука за тях.